Η Enter Events συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια δράσης και ετοίμασε για το κοινό της μια ξεχωριστή γιορτή γεμάτη χορό και ενέργεια, που θα μείνει αξέχαστη! 

Το line up: 

Ο Reggae παραγωγός Blend Mishkin, ο Fleck από την Ιταλία, o Billa Qause ιδρυτικό μέλος των hip hop Pad Trio, ο Stiko και ο Wag, ο dubstep Dj Booker, ο Insom  με την drum & bass μουσική του, οι Θεσσαλονικείς Skg's Dub Alliance, o Rsn που εχει επιλεχθεί ως Dj απο τους Belleruche , οι Dub Riots για να μας δώσουν τη δική τους reggae και dub, ο Bass Delight απο την Πάτρα για πολλές καταστάσεις γεμάτες μπάσο.


Θα παρεβρεθούν επίσης ο drum and bass dj Harris, o ανερχόμενος beatmaker Μononome, o Mcd ιδρυτικό μέλος και πρώτος Dj των Active Member, o Timewarp Music, οι Balkan Riddims, οι Fundracar  καθώς και η πιο χαρακτηριστική φιγούρα της ελληνικής beatmaking κοινότητας, ο Kill Emil.


Θα απολαύσουμε την ιδιαίτερη φωνή του BNC με hip hop, raw funk, και disco reggae ήχους, τον διοργανωτή του Secret Sound Festival Blast'Em Bop για Freestyle mode και τον Dj Snatch με τις γνωστές «for your Mind, your Body and your Soul» μουσικές του κι όπως πάντα η μοναδική κι ανεπανάληπτη μουσική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Ψ.

 

Ετοιμαστείτε για ένα ξέφρενο πάρτυ γενεθλίων γεμάτο ανεβαστικές καταστάσεις και χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

ΠΟΤΕ08/10/2016 - 08/10/2016
ΠΟΥFUZZ CLUB
Οδηγός Διασκέδαση