Tο Feelin’ Good απαντά στην ερώτηση «τι το κάναμε, Αμέρικαν μπαρ;» και μάλιστα με έναν τρόπο τόσο πειστικό και αυθεντικό που σε κάνει να γίνεσαι πιστός οπαδός όχι μόνο του χώρου αλλά και όσων πρεσβεύει ως περιεχόμενο. Γιατί αυτό το στέκι με την American style ταυτότητα και τα ανήσυχα street vibes έχει καταφέρει μέσα σε μόλις ενάμιση χρόνο να κλέψει τις καρδιές μας και να αλλάξει τον τρόπο που ακούμε μουσική, πίνουμε το ποτό μας, περνάμε καλά.  

 

Οι Αλέξανδρος Δοντάς, Γιώργος Λαμπρινίδης, Μανώλης Μπουρνέλλης και Λεωνίδας Καραδήμας ένωσαν τα ταλέντα τους, τις ιδιότητες και το πάθος τους και δημιούργησαν έναν χώρο με industrial αισθητική και ταυτόχρονα άκρως φιλική ατμόσφαιρα για να υποδέχονται όσους αγαπούν –ή θα αγαπήσουν– τις νύχτες που θυμίζουν Νέα Ορλεάνη, το τζαζάρισμα που συνοδεύει ένα απογευματινό ποτό και τις blues μελωδίες σε μια βραδιά γεμάτη modern classic cocktails. Στα μπεστ σέλερ θα βρεις το Εspresso Μartini με λικέρ καφέ από cognac και cold brew αλλά και το εμβληματικό Hotel Nacional με βερύκοκο cordial από φρέσκο ανανά και μείγμα από διαφορετικά ρούμια. 

 

Feelin’ Good

 

Στη γευστική πλευρά, ο σεφ Δημήτρης Έλβι Ζύμπα δημιουργεί πιάτα bar food που μπορούν να συνοδεύουν το ποτό σου ή να γίνουν εκείνο το bite που θέλεις σε ένα after office drink και φέρνουν στο Κουκάκι αυθεντική αμερικανική street γαστρονομία.

 

Ήχοι από τζαζ μέχρι hip hop και R&B εναλλάσσονται στα decks, ενώ τα διάφορα events δίνουν κάθε φορά κι έναν καινούργιο καλό λόγο για να βρεθείς στο στέκι της Γεωργίου Ολυμπίου. Για να καταλάβεις καλύτερα τι είναι αυτό που προτείνει το Feelin’ Good, μπορείς να αναζητήσεις στο YouTube τα Feelin’ Good Sessions, μια σειρά από ιδιωτικές ζωντανές ηχογραφήσεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία του.

 

Γεωργ. Ολυμπίου 8, Κουκάκι, 210 9214010 

Facebook: Feelin’Good Athens

Instragram: feelingoodathens

Οδηγός Γεύσης