Είναι κάποιοι χώροι που σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην πιο όμορφη, ψαγμένη, βιώσιμη πόλη της Ευρώπης, γι’ αυτό δεν μπορούμε να αποχωριστούμε το Kick. Επειδή από την αρχή η ιδέα ήταν να φέρει έναν άλλο αέρα στην Κυψέλη και το κατάφερε με πολλούς τρόπους. 

 

Ο (πολύ)χώρος είναι ένας συνδυασμός specialty coffee shop, workspace, exhibition space και συμπληρώνεται –στη λογική shop in shop– από ένα κατάστημα με δουλειές από local brands, zines, λευκώματα καλλιτεχνών και πολλά άλλα items που αντιπροσωπεύουν την αισθητική του.

 

Kick: Το hub που σε κάνει να νιώθεις ότι «γίναμε Ευρώπη»
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου

 

Από τότε που ξεκίνησε το Kick, πριν από τρία χρόνια, έχει περάσει από πολλά στάδια –μην ξεχνάμε ότι δημιουργήθηκε στην αρχή της πανδημίας–, αλλά μπόρεσε να δώσει το στίγμα του και να καθιερωθεί για τον πιο σημαντικό λόγο που μπορεί κάποιος να σκεφτεί: επειδή το αγαπήσαμε γι’ αυτό που είναι. Πίσω του υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα που εκφράζει την αυθεντικότητα της σκέψης της με κάθε τρόπο και προσφέρει μια ολόκληρη εμπειρία μέσα από αυτό το hub.

 

Στο Kick ξεχωρίζει ο specialty καφές που έρχεται από το ελληνικό roastery Mr Bean – θα βρεις κόκκους με ιδιαίτερες προελεύσεις που συνεχώς ανανεώνονται, ώστε κάθε φορά να δοκιμάζεις κάτι διαφορετικό. Δίπλα τους θα απολαύσεις μια σειρά από γεύσεις που πλέον παρασκευάζονται στην κουζίνα του Flake, του νέου microbakery που δημιούργησε ακριβώς απέναντι η ομάδα του Kick, ώστε να γεύεσαι ολόφρεσκες γλυκές και αλμυρές επιλογές που φουρνίζονται καθημερινά.

 

Kick: Το hub που σε κάνει να νιώθεις ότι «γίναμε Ευρώπη»
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου
Kick: Το hub που σε κάνει να νιώθεις ότι «γίναμε Ευρώπη»
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου
 

 

Σύντομα έρχονται εκθέσεις και καινούργιες συνεργασίες από Ελλάδα και εξωτερικό στον χώρο που μας τραβάει κοντά του όταν θέλουμε να νιώσουμε ότι αυτή η πόλη αρχίζει να γίνεται έτσι όπως την ονειρευόμαστε.

 

Σποράδων 26, Κυψέλη, 211 1190369, Facebook: Kick, Instagram: kick.athens

Οδηγός Γεύσης