Απεργία την Πρωτομαγιά

5 βραβεία για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

5 βραβεία για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Facebook Twitter
0

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., για ακόμη μία χρονιά, συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των σελφ σερβις Excellence Awards 2016 που βραβεύθηκαν για τις καινοτόμες πρακτικές τους στο λιανεμπόριο.

Διακρίθηκε και κέρδισε βραβεία στις παρακάτω κατηγορίες:
— Αύξηση Παραγωγικότητας/Μείωση Κόστους για τη βελτίωση των λειτουργικών παραμέτρων από την υλοποίηση Canon Managed Print Service
— Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα για την ολοκληρωμένη στρατηγική συντονισμού στην εφοδιαστική αλυσίδα με την εφαρμογή resource leveling
— Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού
— Βραβείο PL: "ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ"
— Shopper Marketing - Customer Segmentation μαζί με την εταιρεία Arla για τη διαχείριση και ανάπτυξη της κατηγορίας «βούτυρα» μέσω του Clustering.

Οι βραβεύσεις αυτές που προέρχονται από διαφορετικές κατηγορίες, επισφραγίζουν την πολύπλευρη και επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM