ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τα tips των ειδικών για να δούμε τα μαλλιά μας... στα καλύτερά τους!

Τα tips των ειδικών για να δούμε τα μαλλιά μας... στα καλύτερά τους! Facebook Twitter
0

Για την εμφάνιση μιας γυναίκας ή ενός άντρα, τα μαλλιά είναι το Α και το Ω: μπορούν να απογειώσουν ή να καταστρέψουν ένα ωραίο look, ενώ ένα πλούσιο, υγιές και περιποιημένο «μαλλί» δίνει από μόνο του extra αυτοπεποίθηση στον καθένα μας. Από την άλλη πλευρά, όμως, όσοι δίνουμε μεγάλη έμφαση στα μαλλιά μας, συνηθίζουμε να τα ταλαιπωρούμε με πολλά προϊόντα styling, με παρατεταμένη χρήση θερμότητας, με πολλές βαφές, ή και με πολύ συχνά λουσίματα, απλώς επειδή μπορεί να έχουμε μια... "bad hair day"!

Τα tips των ειδικών για να δούμε τα μαλλιά μας... στα καλύτερά τους! Facebook Twitter
Κάθε Nioxin Kit περιλαμβάνει σαμπουάν καθαρισμού, conditioner και εντατική θεραπεία περιποίησης.


Τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν τόσο από τις παραπάνω... υπερβολές που κάνουμε, όσο και από παράγοντες που δεν οφείλονται σ' εμάς, όπως το άγχος, η κληρονομικότητα, ακόμα και οι καιρικές συνθήκες, είναι πολλά: από τη λιπαρότητα, την πιτυρίδα και την ξηροδερμία, έως τη λέπτυνση, την αραίωση, ακόμα και την τριχόπτωση.


Υπάρχουν πολλά έξυπνα tips που μπορούν να κάνουν τη φροντίδα των μαλλιών μας πιο εύκολη υπόθεση, ανάλογα με το κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε: για παράδειγμα, ξέρατε ότι υπάρχουν ειδικά προϊόντα styling, όπως το Nioxin 3D Styling, που μπορούν να χρησιμοποιούν και όσοι έχουν ξηροδερμία, ή ότι αν έχετε μαλλιά με λεπτή τρίχα, μπορείτε να τους «προσθέσετε» όγκο αν τα χτενίζετε απαλά, ανασηκώνοντάς τα από τη ρίζα;

Τα tips των ειδικών για να δούμε τα μαλλιά μας... στα καλύτερά τους! Facebook Twitter


Φυσικά, εκτός από τέτοιες καθημερινές πρακτικές που μας «λύνουν τα χέρια», δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για κάθε hair matter, μικρό ή μεγάλο, καλό θα ήταν να ακολουθούμε και τις στοχευμένες θεραπείες που προτείνουν οι ειδικοί, κάτι που εδώ και λίγο καιρό μπορούμε να κάνουμε πιο εύκολα από ποτέ: με ένα κλικ στο www.pestostonkommotisou.nioxin.gr, όπου το Nioxin, το Νο.1¹ προϊόν κομμωτηρίου για πιο πυκνά, πιο πλούσια στην όψη μαλλιά², μας δίνει την ευκαιρία να γράψουμε το δικό μας hair matter και να ανακαλύψουμε τη λύση του, συμμετέχοντας συγχρόνως και στον μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσουμε τα κατάλληλα προϊόντα Nioxin που ανταποκρίνονται στις δικές μας ανάγκες.


Η ενέργεια «Πες το στον Κομμωτή σου» προσφέρει, όμως, και μια ακόμα δυνατότητα: μπαίνοντας στο https://pestostonkommotisou.nioxin.gr/penelopetips και στο https://pestostonkommotisou.nioxin.gr/dimitristips μπορείτε να παρακολουθήσετε τα video tips με τις πρώτες απαντήσεις για τα hair matters που έχουν ήδη γράψει οι χρήστες, τα οποία παρουσιάζουν η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τη βοήθεια του ειδικού του Nioxin!


Τόσο ο Δημήτρης όσο και η Πηνελόπη είχαν εκφράσει ανοιχτά την ανησυχία για τα ταλαιπωρημένα από το συνεχές styling μαλλιά τους στον ειδικό του Nioxin, και δέχτηκαν το Nioxin 30-day challenge, την πρόοδο και τα αποτελέσματα του οποίου μοιράζονται στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα Social Media, ώστε να δείτε κι εσείς τη διαφορά που έκανε η κατάλληλη θεραπεία στο πρόβλημά τους, μέσα σε μόλις 1 μήνα χρήσης!


Hair matters, λοιπόν, οπότε μη χάσετε την ευκαιρία να απευθυνθείτε κι εσείς στον ειδικό του Nioxin, να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να δείτε τη διαφορά στα μαλλιά σας, μέσα σε μόλις 30 ημέρες!

Σημειώσεις: ¹σε πωλήσεις παγκοσμίως ²πηγή αναφοράς: Kline & Company

#Νioxin #Νioxin30days #ΗairΜatters #FullerLifeFullerHair

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM