ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Gaten Matarazzo της σειράς 'Stranger Things' μιλά ανοιχτά για τη γενετική πάθησή του

Ο Gaten Matarazzo της σειράς 'Stranger Things' μιλά ανοιχτά για τη γενετική πάθησή του Facebook Twitter
0

O ηθοποιός Gaten Matarazzo -που έγινε αγαπητός παίζοντας τον Ντάστιν του Stranger Things- αποκάλυψε στην βρετανική τηλεόραση το πρόβλημα της υγείας του.

Μιλώντας στον παρουσιαστή Jonathan Ross εξήγησε πως γεννήθηκε με Κλειδοκρανιακή Δυσπλασία — μια γενετική πάθηση που επηρεάζει την ανάπτυξη των δοντιών και των οστών. 

«Είναι μια πάθηση που σε κάνει να γεννιέσαι χωρίς κλείδα ωμοπλάτης» τόνισε «και επηρεάζει το πόσο μεγαλώνει το πρόσωπό σου και την ανάπτυξη του κρανίου σου. Επηρεάζει τα δόντια σου επίσης, και γι' αυτό δεν έχω καθόλου δόντια. Αυτά που βλέπετε είναι ψεύτικα.»


Ο Matarazzo εξήγησε πως ελπίζει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την πάθηση, και γι' αυτό αποφάσισε να μιλήσει δημόσια γι' αυτήν. «Η δικιά μου περίπτωση είναι αρκετά ελαφριά - πολλοί βρίσκονται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από μένα. Θέλω να τους πω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπονται να το πουν ή να το δείξουν.»  

Eντωμεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε τον περασμένο μήνα το πρώτο teaser της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς "Stranger Things", χαροποιώντας, εννοείται, το τηλεοπτικό κοινό, αλλά χωρίς να το διαφωτίζει αναφορικά με τη συνέχεια.

Πρακτικά, το teaser ανακοινώνει - και επισήμως - τη συνέχιση της σειράς, παραθέτοντας τίτλους επεισοδίων, από τους οποίους οι τηλεθεατές, ίσως, πάρουν μια ιδέα για το που θα κινηθεί φέτος η πλοκή της τρομακτικής ιστορίας που ξεκίνησε "ένα φθινόπωρο του 1984".

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή είναι η αμοιβή του εξαφανισμένου πιτσιρίκου από το "Stranger Things", ανά επεισόδιο

Πολιτισμός / Αυτή είναι η αμοιβή του εξαφανισμένου πιτσιρίκου από το "Stranger Things", ανά επεισόδιο

Aν σκεφτεί κανείς ότι επί της ουσίας πρωταγωνίστησε κανονικά στο πρώτο και το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, τότε ο μικρός Noah Schnapp ξέρει να υπογράφει συμφωνίες
NEWSROOM
Γιατί τόση κουβέντα για την "Eleven" του "Stranger Things"; (Προσοχή: SPOILERS)

TV & Media / Γιατί τόση κουβέντα για την "Eleven" του "Stranger Things"; (Προσοχή: SPOILERS)

Τόσο η σύντομη διαδρομή της 12χρονης Millie Bobby Brown στον κόσμο του θεάματος, όσο και η περσόνα του παράξενου κοριτσιού της σειράς αναζωπυρώνουν συζητήσεις για την αλλαγή προτύπων στην τηλεόραση
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM