«Μαφιόζικη, εκβιαστική και αλήτικη η επίθεση του Χατζηνικολάου»

«Μαφιόζικη, εκβιαστική και αλήτικη η επίθεση του Χατζηνικολάου» Facebook Twitter
7

Βαρείς χαρακτηρισμούς είχε για τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Βαγγέλης Μειμαράκης που κάλεσε σήμερα τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σε συνάντηση και τους ενημέρωσε για το φλέγον θέμα των καταγγελιών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στη Real News. O πρόεδρος της Βουλής είπε ότι ο δημοσιογράφος θα μπορούσε να είχε κάνει έρευνα ή και να τον πάρει ένα τηλέφωνο, πριν δημοσιεύσει τις καταθέσεις. «Λάθος πρόσωπο χτύπησε, όποιος χτύπησε, για πιθανή αποσταθεροποίηση της χώρας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής, τονίζοντας ότι θα δώσει τη μάχη «στην αρένα, στην πλατεία, στον κόσμο. Εκεί που με έχει ματώσει, που με δίνει βορά χωρίς στοιχεία.» «Ό,τι έκαναν τόσο καιρό ο Σαμαράς και οι υπόλοιποι αρχηγοί για να αποκτήσει η χώρα την αξιοπιστία της εξανεμίστηκαν με αυτό το δημοσίευμα», είπε, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την άποψη του ότι υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης.

«Θέλει να μου πιεί το αίμα με καλαμάκι, εγώ δεν θα τον αφήσω», είπε ακόμη χαρακτηριστικά ο κ. Μειμαράκης για τον Χατζηνικολάου, χαρακτηρίζοντας τον «σοβαρό παίκτη». « Ξέρω ποιοι είναι από πίσω του, ξέρω που πάω να δώσω την μάχη, αυτό δεν με εμποδίζει να την δώσω και δεν θα με εμποδίσει ούτε το κοστούμι του προέδρου της Βουλής», τόνισεο κ. Μειμαράκης που δάκρυσε δυο φορές.

"Η αλήθεια είναι ανίκητη, αλλά θέλει το χρόνο της για να φανεί, εγώ την ξέρω, ξέρω ότι είμαι καθαρός 100%, μιλάω μόνο για μένα, όχι για άλλα πρόσωπα, όποιος άλλος τα έχει κάνει να τα λουστεί. Εμένα οι λογαριασμοί μου έχουν ελεγχθεί όλοι το 2009 και ξαναδίνω εντολή να γίνουν όλοι φύλλο και φτερό" είπε ακόμη ο Πρόεδρος της Βουλής, σημειώνοντας ότι στην περίπτωση του δημοσιεύματος της Real News, εμφανίζεται ο ίδιος να ξεπλένει χρήμα σε μια ελληνική εταιρία, όχι σε οφ σορ. «Tόσο αρχιμαφιόζος είμαι που πήγα σε ελληνική εταιρία;», διερωτήθηκε.

Για την κουμπαριά του με τον Καρούζο, ο πρόεδρος της Βουλής είπε ότι η γυναίκα του γνωριζόταν με την τότε σύζυγο του Καρούζου και της βάφτισε το ένα από τα δυο δίδυμα. «Το άλλο το βάφτισε ο εισαγγελέας κ. Γεράκης», τόνισε.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM
Στην Τουρκία περί τα τέλη 2024 θα συγκληθεί το ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας, συμφώνησαν Μητσοτάκης-Ερντογάν

Πολιτική / Στην Τουρκία περί τα τέλη 2024 θα συγκληθεί το ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας, συμφώνησαν Μητσοτάκης-Ερντογάν

Αμφότεροι αναγνώρισαν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις διμερείς σχέσεις τους τελευταίους μήνες και είναι σημαντικό ότι παρά τις διαφορές, εστίασαν στα θετικά
NEWSROOM
Τα συμπεράσματα από τις κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη - Ερντογάν- Οι συμφωνίες και οι «κόκκινες» γραμμές

Πολιτική / Οι συμφωνίες και οι «κόκκινες» γραμμές από τις κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη - Ερντογάν

Για «τουρκική» μειονότητα μίλησε ο Ερντογάν, «είναι θρησκευτική» απάντησε ο πρωθυπουργός- Οι κοινές δηλώσεις και η διαφωνία του πρωθυπουργού με τον Ερντογάν σε live μετάδοση για το αν η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα παίρνει ο Μεϊμαράκης με το δημοσιογράφο. Κανονικά πρέπει να τα πάρει με τη δικαιοσύνη που τολμά και ερευνά την καταγγελία. Από το 2010. Τουλάχιστον αφήνει και ένα φαρμακερό υποννοούμενο στο τέλος για τον έταιρο κουμπάρο τον εισαγγελέα. Μπράβο πάντως στον Καρούζο. Έδεσε τις μπιζνες με καλές κουμπαριές! Εύγε! Κανονικά δεν πρέπει να ελέγξουν τους λογαριασμούς των πολιτικών αλλά το ποιους έχουν κουμπάρους!
«Ό,τι έκαναν τόσο καιρό ο Σαμαράς και οι υπόλοιποι αρχηγοί για να αποκτήσει η χώρα την αξιοπιστία της εξανεμίστηκαν με αυτό το δημοσίευμα»Όλα αυτά από το δημοσίευμα; Μα ίσα-ίσα που αν αποδειχθούν σωστά όλα αυτά, τότε στο εξωτερικό θα ανακτηθεί ακόμα περισσότερο η αξιοπιστία της χώρας με την τιμωρία ακόμη και επιφανών πολιτικών προσώπων που είχαν ανάμειξη σε σκάνδαλα. Αν θυμάμαι καλά, η σύλληψη του Τσοχατζόπουλου είχε θετικό αντίκτυπο στο εξωτερικό και μάλιστα οι ίδιοι τα έλεγαν αυτά. Δηλαδή προκειμένου να μη χαθεί η αξιοπιστία, όπως λέει ο Μεϊμαράκης, θα πρέπει να υπάρχει ατιμωρησία των πολιτικών ό,τι κι αν έχουν κάνει; Δε μας τα λέει καλά. Ας θυμιθεί καλύτερα ότιτα ίδια έλεγε κι ο Άκης πριν κάποιο καιρό.
Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για εμένα δεν αφορά την αθωότητα ή μη του Μειμαράκη αλλά ο δοκιμασμένος και δυστυχώς επιτυχημένος τρόπος διαλλεκτικής ενός πολιτικού που προσπαθεί να υπερσπιστεί τη θέση του. Απευθύνεται αποκλειστικά στο θυμικό ( π.χ να μου πιει το αίμα, αρένα, θα ματώσω) και στην έντονη δραματικότητα (π.χ. δεν βάλλομαι εγώ αλλά ο Πρόεδρος της Βουλής, η αποσταθεροποίσηση κ.τ.λ.). Και αυτή η διαλλεκτική δυστυχώς διαπνέει την πολιτικη της χώρας μας εδώ και τόσα πολλά χρόνια, αρνούμενη τη λογική, τη συγκαταβατικότητα και την αποδοχή της ατομικής ευθύνης. Αλλά και η πολιτική άραγε δεν καθρεφτίζει την νοοτροπία μίας κοινωνίας;
ομορφος κοσμος ηθικος αγγελικα πλασμενος .Πολλοι αθωοι μας πλακωσαν μαζι ρε παιδια , κανενας διαπλεκομενος δεν υπαρχει??????Ασε που ο Βαγγελας μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του εχει "στο προσωπο του χτυπανε το πολιτευμα " Τι άλλο θα ακουσουμε... ΑΑΑΑ και οχι οτι οι δημοσιογραφοι ειναι αθωοι ..
Άνθρωπος που χρησιμοποιεί ποσοστιαίους όρους όπως "καθαρός 100%" για να διαπιστεύσει την αθωότητά του, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να είναι πιστευτός. Μια σύντομη αναδρομή στην προϊστορία τέτοιων στελεχών και στις θέσεις "κρούσης" τις οποίες κατείχαν μπορεί να μας προϊδεάσει αναλόγως. Τα βλέπαμε και τα βλέπουμε ακόμη και σήμερα να γίνονται δίπλα μας.