Ο Νορβηγός Ινγκεμπρίγκτσεν «νίκησε» τον Μίλτο Τεντόγλου

Ο Νορβηγός Ινγκεμπρίτσεν κορυφαίος αθλητής στίβου στην Ευρώπη για το 2023 Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram - jakobing
0

Ο Τζέικομπ Ινγκεμπρίγκτσεν αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά Ευρωπαίος αθλητής στίβου της χρονιάς στους άνδρες επικρατώντας του Μίλτου Τεντόγλου. 

Ο Μίλτος Τεντόγλου μάλιστα, ο οποίος ήταν υποψήφιος επίσης για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στίβου στον κόσμο, δεν ψήφισε τον εαυτό του αλλά στήριξε αντιπάλους του με την ψήφο του. Ο Νορβηγός δρομέας τον περασμένο Αύγουστο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου κέρδισε ξανά το χρυσό μετάλλιο στα 5.000μ., σε μια κούρσα με συναρπαστικό φινάλε. 

Στην κατηγορία των γυναικών η Ολλανδή Φέμκε Μπολ κέρδισε επίσης για 2η σερί χρονιά το αντίστοιχο βραβείο. Η 23χρονη πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ μετά από 41 χρόνια.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ