Μίλτος Τεντόγλου: Είμαι τεμπέλης, μου έχουν πει να μην το λέω

Μίλτος Τεντόγλου: Είμαι τεμπέλης, μου έχουν πει να μην το λέω Facebook Twitter
0

Η κατάκτηση ενός παγκόσμιου τίτλου και του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες απαιτούν σκληρή δουλειά. Αλλά, ο Μίλτος Τεντόγλου παραδέχεται ότι είναι τεμπέλης. Κι ας του έχουν πει να μην το λέει. 

Ο πρωταθλητής του μήκους παραχώρησε συνέντευξη στους «Πρωταγωνιστές» και σε αυτή ο Μίλτος Τεντόγλου παραδέχθηκε- πέρα από το γεγονός ότι είναι τεμπέλης- πως δεν του αρέσουν ιδιαίτερα τα social media. 

«Δεν μου αρέσουν τα social media πολύ και όσο μπορώ τα αποφεύγω», είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου, σημειώνοντας ότι δεν αναρτά προσωπικές του στιγμές στο Instagram. 

«Δεν βγαίνω συχνά. Βγαίνω σπάνια, συνήθως για κανένα φαγητό ή σινεμά», συμπλήρωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. 

Το αγαπημένο του σημείο στο σπίτι του είναι το γραφείο- επειδή εκεί υπάρχει ο υπολογιστής του- και αμέσως μετά το κρεβάτι, εξομολογήθηκε. Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης παρατήρησε πως πρόκειται για «τεμπέλικα» σημεία, γελώντας, ο Μίλτος Τεντόγλου παραδέχθηκε: 

«Τεμπέλης είμαι. Είμαι τεμπέλης αλήθεια. Και μου έχουν πει να μην τη λέω αυτή τη λέξη, να μη λέω ότι είμαι τεμπέλης, αλλά είμαι ειλικρινής». 

Τέλος, σε απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε σε πρωινή εκπομπή του Alpha, ο πρωταθλητής του μήκους σημείωσε πως όταν πρόκειται για την προπόνηση «γίνομαι απότομα σοβαρός». Αλλά, συμπλήρωσε «στην κανονική ζωή μου δεν είμαι έτσι καθόλου». Η συνέντευξη του Μίλτου Τεντόγλου θα μεταδοθεί απόψε από τον Alpha. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ