Οι κορυφαίοι αθλητές είναι και πάλι γυμνοί - To πρώτο teaser για το θρυλικό τεύχος του ESPN κυκλοφόρησε

Οι κορυφαίοι αθλητές είναι και πάλι γυμνοί - To πρώτο teaser για το θρυλικό τεύχος του ESPN κυκλοφόρησε Facebook Twitter
0

Το αστέρι των Miami Heat, Dwyane Wade, o μαχητής του UFC Conor McGregor, o παλαίμαχος Greg Louganis και ο Von Miller είναι τρεις από τους πολύ διάσημους αθλητές που φέτος αφαίρεσαν τα ρούχα τους για να φωτογραφηθούν για το ετήσιο τεύχος του γυμνού ESPN. 

Δέκα άνδρες και εννέα γυναίκες θα εμφανιστούν συνολικά στο εντιτόριαλ του περιοδικού, το οποίο ανακοίνωσε τη λίστα με τους συμμετέχοντες ενώ φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει και transexual αθλητής, ο Chris Mosier.

Το Body Isssue θα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο 6 του Ιουλίου και σε περίπτερα της 8ης Ιουλίου. Η λίστα με τους 19 συμμετέχοντες: Nathan Adrian, Olympics/swimming, Jake Arrieta - MLB, Antonio Brown - NFL, Emma Coburn - Olympics/steeplechase, Courtney Conlogue - surfing, Elena Delle Donne - WNBA, Ryan Dungey - motocross, Adeline Gray - Olympics/wrestling, Greg Louganis - Olympics/diving, Conor McGregor - MMA, Von Miller - NFL, Chris Mosier - duathlon, Nzingha Prescod - Olympics/fencing, Christen Press - soccer, April Ross - Olympics/beach volleyball, Allysa Seely - paratriathlete, Claressa Shields - Olympics/boxing, Dwyane Wade - NBA, Vince Wilfork, NFL.

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ