Στον τελικό του UEFA Youth League o Ολυμπιακός Κ19 – Νίκησε τη Ναντ στα πέναλτι

Στον τελικό του UEFA Youth League o Ολυμπιακός – Νίκησε την Ναντ στα πέναλτι Facebook Twitter
Uefa Youth League 2023-2024, Ολυμπιακός/Φωτ.: Eurokinissi
0

Στον τελικό του Youth League προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 επικράτησε της Ναντ στην διαδικασία των πέναλτι με 3-1.

Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας στον τελικό του Youth League της UEFA. Εκεί η ομάδα του Συλαϊδόπουλου θα αντιμετωπίσει την Πόρτο ή την Μίλαν. 

Σημειώνεται, ότι το γκολ του Χαράλαμπου Κωστούλα στο τέλος του πρώτου μέρους να ακυρώθηκε για χέρι, φάση που έφερε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της Ελληνικής ομάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές (90+2΄ Τανούλης), Κουτσογούλας (79΄ Λιατσικούρας), Αλαφάκης, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης (61΄ Δάμα), Μπ. Κωστούλας

ΝΑΝΤ (Στεφάν Μορό): Μαμπόν, Ακαπαντί, Μουαμπά, Ντιγκάρ, Γκοτιέ (69΄ Κουμούς), Ασουμανί (82΄ Λε Του), Γκόμες, Λε Ρου, Γκιρασί (77΄ Τουρέ), Μαφουμπί, Νζιτά (69΄ Σοβέν)

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ