Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σας θυμίσουν γεύσεις από παλιά, στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους

Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σου θυμίσουν γεύσεις από παλιά, αλλά στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL 

Η λέξη «γιαγιά» σου φέρνει πάντα στο μυαλό μια σειρά από μυρωδιές και γεύσεις που σε συνδέουν με μια άλλη εποχή. Τότε που η κουζίνα γινόταν χώρος έκφρασης όλης της φροντίδας και της αγάπης μέσα από χαρακτηριστικά φαγητά.

Τα κεφτεδάκια της γιαγιάς ήταν αυτή η γεύση που σε ενθουσίαζε και ήθελες να καταβροχθίσεις πριν ακόμα κρυώσουν. Σημείο κατατεθέν του καθημερινού τραπεζιού, αλλά και της γιορτής αυτό το φαγητό είναι από εκείνα που δεν μπορείς να αποχωριστείς, αφού το παιδί μέσα σου τα αναζητά κάθε τόσο σαν μια γευστική ανάμνηση της λατρεμένης γιαγιάς.

Η περίοδος της νηστείας έρχεται να «σπάσει» για λίγο αυτή τη σχέση και σε αναγκάζει να μείνεις μακριά από τις λαχταριστές σφαιρικές μπουκιές που συγκεντρώνουν μικρούς και μεγάλους γύρω από το οικογενειακό τραπέζι. Όμως κάθε φορά που μια σχέση περνάει δύσκολες στιγμές, έρχεται μια άλλη γνωριμία να σε γοητεύσει.

Τα Mega Meatless Κεφτεδάκια είναι η εναλλακτική γεύση που δημιουργείται από συστατικά 100% φυτικής προέλευσης και σου δίνουν τη λύση κάθε φορά που αναπολείς την παραδοσιακή μαγειρική της παλιάς νοικοκυράς, αλλά δεν μπορείς να την απολαύσεις είτε γιατί είναι Σαρακοστή, είτε γιατί έχεις αποκτήσει νέες διατροφικές συνήθειες. Αφράτα και λαχταριστά, τα Mega Meatless αποτελούν την ελληνική απάντηση στην plant based διατροφή και μέσα από την καινοτομία της γεύσης τους συμβαδίζουν με τις πιο healthy επιλογές της σύγχρονης εποχής, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρουν την υψηλή θρεπτική τους αξία. 

Mega Meatless Keftedakia: Αφράτα και λαχταριστά θα σου θυμίσουν γεύσεις από παλιά, αλλά στην πιο σύγχρονη υγιεινή εκδοχή τους Facebook Twitter

Φτιαγμένα από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, χωρίς πρόσθετα σόγιας (soy free) χωρίς γλουτένη (gluten free) και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλάτι και κορεσμένα λιπαρά, τα Meatless κεφτεδάκια είναι μια πλήρης πηγή πρωτεϊνών και αποκτούν τη δική τους θέση στην καθημερινή διατροφή όλης της οικογένειας. Αφράτα και πεντανόστιμα θα σε συστήσουν σε έναν κόσμο που προτείνει καινούργιες διατροφικές συνήθειες, σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον δημιουργώντας αγαπημένα πιάτα με έναν εντελώς νέο, υγιεινό και κυρίως καινοτόμο τρόπο.

Και επειδή οι σύγχρονοι ρυθμοί δεν σου επιτρέπουν να το «παίξεις» παλιά νοικοκυρά που πλάθει με υπομονή και τηγανίζει με μαεστρία χωρίς να υπολογίζει τον χρόνο, τα Meatless κεφτεδάκια ετοιμάζονται σε λίγα λεπτά και προσφέρονται ολόφρεσκα στους αγαπημένους σου. Η Megas Yeeros, η κορυφαία εταιρία παραγωγής Γύρου στον κόσμο υπογράφει την υψηλή ποιότητα αλλά και τη μοναδική γεύση της εναλλακτικής αυτής πρότασης που θα λατρέψεις αν είσαι vegan, αθλητής με ιδιαίτερες ανάγκες για πρωτεΐνη ή αν απλώς νιώθεις πως θέλεις να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Μόλις τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις πως αυτή η γεύση μπορεί να έκανε τη γιαγιά σου να αφήσει για λίγο στην άκρη τη δική της συνταγή.

Τα Mega Meetless Κεφτεδάκια θα τα βρεις σε σύγχρονες eco-friendly συσκευασίες σε επιλεγμένα super market και σημεία πώλησης τροφίμων. https://map.megameatless.com/.

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ζohós για εκλεπτυσμένους μεζέδες από τον Σάκη Βενέτη και τον Χάρη Αντωνόπουλο

Γεύση / Στο Ζohós για εκλεπτυσμένους μεζέδες από τον Σάκη Βενέτη και τον Χάρη Αντωνόπουλο

Στο φετινό Around the table θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη γευστική μας κληρονομιά…αλλιώς, θα βρούμε και την τέλεια αφορμή για να μαζευτούμε γύρω από ένα τραπέζι με τους φίλους μας.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Ρωμέικο Orange de Noir, η ανάμνηση από τα Χανιά

Γεύση / Ρωμέικο Orange de Noir: Ένα κρασί - εμπειρία από τα Χανιά

Δεν είναι ένα κλασικό, τυπικό κρασί, φτιάχνεται χωρίς βιασύνη και άγχος. Είναι όμως προσιτό, και έκανε έναν τριάστερο σεφ να κλείσει τα μάτια και να πει πως έχει φανταστεί το πιάτο που θα του ταίριαζε.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ
Ασημάκης Χανιώτης

Γεύση / Ασημάκης Χανιώτης: Ο νεότερος σεφ που κατέκτησε αστέρι Michelin στο Λονδίνο έχει σχέδια

Αφήνει την κουζίνα του Pied à Terre για μια νέα προσπάθεια, για να στήσει το δικό του εστιατόριο με το όνομα «Myrtos», και μια και τον συναντήσαμε στο Terre στην Κεφαλονιά, μοιράστηκε μαζί μας τρεις συνταγές που αναδίδουν άρωμα από το νησί.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Πειράζει να βάλουμε αβοκάντο στη χωριάτικη;»

Radio Lifo / «Πειράζει να βάλουμε αβοκάντο στη χωριάτικη;»

Μπορούμε να μιλάμε για ελληνικότητα στην κουζίνα χωρίς να γινόμαστε φολκλόρ; Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη συζητά με τον πολυταξιδεμένο μάγειρα Γιώργο Βενιέρη που, μεταξύ άλλων, ερευνά την κουζίνα των «πειρατών του Αιγαίου» και εμπνέεται από το fusion.
THE LIFO TEAM
«Αχ, τα φασολάκια»: Όσα ανυπομονούν να μας ταΐσουν οι σεφ

Γεύση / «Αχ, τα φασολάκια»: Όσα ανυπομονούμε να μας ταΐσουν οι σεφ

Πήραμε τηλέφωνο τις αγαπημένες μας μαγείρισσες και τους μάγειρες της Αθήνας (και όχι μόνο), τους πετύχαμε στη λαϊκή, τους ρωτήσαμε τι βρήκαν ωραίο, τι ήταν μάπα και τι καλό θα μας μαγειρέψουν τους επόμενους μήνες.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μοsel: Γιατί βγαίνουν εκεί τα καλύτερα Riesling στον κόσμο;

Το κρασί με απλά λόγια / Μοsel: Γιατί βγαίνουν εκεί τα καλύτερα Riesling στον κόσμο;

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET «ταξιδεύει» τον Παναγιώτη Ορφανίδη σε μια από τις πιο αγαπημένες της οινοπαραγωγικές περιοχές, μοιράζεται ιστορίες από το τελευταίο της ταξίδι εκεί και εξηγεί με απλά λόγια τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.
THE LIFO TEAM