ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14-20/3/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14-20/3/2024) Facebook Twitter
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι Δίδυμος.
0

ΚΡΙΟΣ

Μια δημιουργική εποχή ξεκινά από τις 17/3, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα που φέρνει έμπνευση στους δημιουργούς, στους καλλιτέχνες και στους πνευματικούς αναζητητές. Οικονομικά ζητήματα θα συνεχίσουν να σας απασχολούν, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τον δανεισμό χρημάτων. Στις 19/3 θα έχετε κάποια καλά νέα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας. Αν σκοπεύετε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, η μέρα θα είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Το 2ο δεκαήμερο έχετε προοπτικές για αύξηση εσόδων και επαγγελματική ανέλιξη, αρκεί να κυνηγήσετε ευκαιρίες και να πιστέψετε στον εαυτό σας. Προσέξτε στις 18/3 για πιθανή ένταση με μια ηλικιωμένη γυναίκα. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 20/3 έχουμε εαρινή ισημερία και μαζί με την άνοιξη ξεκινά και ο νέος ζωδιακός κύκλος. Ιδανική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Διανύετε μια ευχάριστη εποχή, καθώς απολαμβάνετε κοινωνικές περιστάσεις, πάρτι και καλές στιγμές με φίλους και ομάδες. Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη και για κάποιους από εσάς μια πλατωνική σχέση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ερωτική. Βασικά, οι φιλίες θα φέρουν αγάπη και η αγάπη θα φέρει φιλίες. Οι φιλοδοξίες σας αποτελούν την κινητήριο δύναμή σας και παρά το γεγονός ότι είναι αυξημένες οι ευθύνες σας, είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Από τις 20/3, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό, έχουμε εαρινή ισημερία, ξεκινούν επίσημα η άνοιξη και ο νέος ζωδιακός κύκλος. Για εσάς ήρθε η εποχή που πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να χαλαρώσετε και να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας, ώστε να είστε ακμαίοι όταν ξεκινήσει ο μήνας των γενεθλίων σας. Δημιουργικές δραστηριότητες θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας και εκεί που νιώθατε ανασφάλεια λόγω της στασιμότητας που επικρατούσε, παίρνετε σημαντική ώθηση. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της επιχείρησής σας και έχετε τη δυνατότητα να δρομολογήσετε την υλοποίηση ενός νέου εγχειρήματος. Στις 17/3 η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα θα ευνοήσει μυστικές επαφές και οικονομικές συμφωνίες που θα αυξήσουν τα κέρδη σας. Στις 18/3 προσέξτε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους και άτομα που έχετε κοινούς πόρους, καθώς μπορεί να αποτελέσουν πηγή εντάσεων. Στις 20/3 έχουμε εαρινή ισημερία, που σημαίνει πως ξεκινά επίσημα η άνοιξη και ο νέος ζωδιακός κύκλος με την έλευση του Ήλιου στον Κριό. Ολοκληρώστε ιδέες που έμειναν ημιτελείς και οργανώστε τα μελλοντικά σας σχέδια. Μέσω της έρευνας θα ανακαλύψετε νέες τάσεις στις αγορές και θα είστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας και προωθήστε τις ιδέες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έπειτα από ένα διάστημα συνεχών καθυστερήσεων και αναβολών αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας και θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Προηγούμενες επαφές για προώθηση υπηρεσιών αποδίδουν καρπούς και εκτός του ότι αυξάνεται το ενδιαφέρον του κόσμου, αυξάνεται και η φήμη σας. Στις 18/3 προσέξτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο πιθανή σύγκρουση με κάποιον συνεργάτη, με τον εργοδότη σας ή τον πατέρα σας. Ενδεχομένως να νιώσετε πιεσμένοι λόγω αύξηση ευθυνών και να αντιδράσετε απότομα. Η εαρινή ισημερία στις 20/3 σηματοδοτεί το επίσημο ξεκίνημα της άνοιξης και η είσοδος του Ήλιου στον Κριό το ξεκίνημα του ζωδιακού κύκλου. Θέστε νέους στόχους και προτεραιότητες καθώς τονίζεται ο τομέας της καριέρας και της φήμης σας και επενδύσετε κάποια χρήματα στη διαφήμιση των υπηρεσιών σας. Επίσης, προσπαθήστε να αφιερώνετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στην οικογένεια.

ΛΕΩΝ

Η πνευματική σας κόπωση καθιστά δύσκολη τη διευθέτηση των υποχρεώσεών σας και χρειάζεστε επειγόντως ένα διάλειμμα. Στις 17/3 πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα και θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω κοινών πόρων. Η συγκεκριμένη μέρα ενδείκνυται για αναζήτηση χρηματοδότησης ή μιας νέας πηγής εσόδων. Πλέον, θα έχετε την ευχέρεια να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να κάνετε ένα ταξίδι για λόγους αναψυχής. Η αλλαγή παραστάσεων θα ξεκουράσει το σώμα και κυρίως το πνεύμα σας. Στις 18/3 προσέξτε θέματα υγείας και την επικοινωνία με μακρινούς συνεργάτες. Θα είναι ακατάλληλη στιγμή για επαφές με το εξωτερικό και επαγγελματικά ταξίδια. Με την εαρινή ισημερία στις 20/3, που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος στον Κριό, ξεκινούν και επίσημα η άνοιξη και το ζωδιακό έτος. Η ενέργειά σας επανέρχεται και είστε αποφασισμένοι να κατακτήσετε στόχους που θα αφορούν τη σταδιοδρομία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φαντασία σας καλπάζει αυτή την εποχή και μπορεί να σκεφτείτε πώς να αξιοποιήσετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Στις 17/3, με τη σύνοδο Ήλιου - Ποσειδώνα, θα είναι εξαιρετική στιγμή για να προωθήσετε μια νέα ιδέα που σας έχει ενθουσιάσει και οι πιθανότητες να βρείτε υποστηρικτές, είναι πολλές. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της εργασίας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες. Στις 18/3 δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις, ενώ μπορεί να δημιουργηθεί και κάποια ένταση με άτομα που έχετε κοινούς πόρους. Με την εαρινή ισημερία στις 20/3 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό μπαίνουμε και επίσημα στην άνοιξη και ξεκινά ο νέος ζωδιακός κύκλος. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν κυρίως μέχρι τις 17/4 και θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη τον προϋπολογισμό σας. Η ερωτική σας ζωή είναι αρκετά καλή και είναι ιδανική εποχή για γάμο.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και θα βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης του χρόνου σας, ώστε να ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση. Στις 17/3 η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα σας ενθαρρύνει να ξεκινήσετε ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα. Αν εντάξετε στην καθημερινότητά σας και τη σωματική άσκηση, θα είναι ο τέλειος συνδυασμός για να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και να τονώσετε τον οργανισμό σας. Μια δύσκολη μέρα που θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα και κυρίως οι σχέσεις με ηλικιωμένους θα είναι στις 18/3. Αποφύγετε την ένταση ώστε να μη δημιουργηθεί κάποια ρήξη. Στις 20/3, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό, έχουμε εαρινή ισημερία, την επίσημη έναρξη της άνοιξης και του ζωδιακού έτους. Η βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα αποτελέσουν προτεραιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πολύ ερωτική εποχή ξεκινάει για εσάς και ζείτε μοναδικές στιγμές. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και μη διστάσετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει. Εξαιρετική στιγμή για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι είναι στις 17/3 που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα. Όσοι είστε σε σχέση μπορείτε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι ή να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Στις 18/3 θα συναντήσετε εμπόδια στις μετακινήσεις σας ή σε επαφές με το εξωτερικό, γενικά δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για προώθηση υπηρεσιών και εμπορικές συμφωνίες. Στις 20/3, με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, ξεκινάει επίσημα η άνοιξη καθώς και ο νέος ζωδιακός κύκλος. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας στα επαγγελματικά σας και κυνηγήστε νέες ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένεια και θέματα της οικιακής σας ζωής θα είναι το βασικό σας μέλημα και κυρίως ό,τι έχει να κάνει με τη βελτίωση του χώρου σας. Ιδανική εποχή για να δημιουργήσετε μια πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στο σπίτι, αντικαθιστώντας τα βαριά υφάσματα και χαλιά με πιο αέρινα σε έντονα χρώματα. Επίσης, θα ασχοληθείτε με τη φροντίδα του κήπου σας και θα ομορφύνετε το μπαλκόνι σας με άνθη και φυτά που θα συμβάλουν στην ψυχική σας ευεξία. Με τη σύνοδο Ήλιου - Ποσειδώνα στις 17/3 νέες ιδέες θα σας προκαλέσουν ενθουσιασμό. Στις 18/3 κάτι θα σας δυσαρεστήσει και θα έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Μπορεί να προκύψει μια έκτακτη ανάγκη, επομένως κρατήστε άμυνες με τα χρήματά σας. Ο Ήλιος εισέρχεται στις 20/3 στον Κριό, που είναι το 1ο ζώδιο του κύκλου, έχουμε εαρινή ισημερία και ξεκινά επίσημα η άνοιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα σύντομο ταξίδι που προκύπτει θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα προκαλέσουν τον θαυμασμό σας και μπορεί να ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση με πολύ καλές προοπτικές. Στις 17/3, που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα, θα πρέπει να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία. Στις 18/3 οι προσωπικές σας ανάγκες θα έρθουν σε κόντρα με τις οικογενειακές υποχρεώσεις και μπορεί να ξεσπάσετε. Μη φορτώνεστε όλες τις ευθύνες του σπιτιού και ζητήστε από τα υπόλοιπα μέλη τη συμμετοχή τους. Με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 έχουμε εαρινή ισημερία, το ξεκίνημα της άνοιξης και του νέου ζωδιακού έτους. Πλέον θα είστε πιο αισιόδοξοι, θα έχετε περισσότερη ενέργεια που θα τη διοχετεύετε στο σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επομένως θα επικρατεί αρμονία στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια καινούργια ιδέα που θα αφορά την αύξηση του εισοδήματός σας φέρνει η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα στις 17/3 και επειδή θα είναι αυξημένη η διορατικότητά σας, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ ικανοποιητικά. Σε γενικές γραμμές, είναι μια καλή εποχή καθώς δεν έχετε ιδιαίτερα άγχη και μπορείτε να επικεντρωθείτε με καθαρό νου σε νέα επιχειρηματικά πλάνα. Στις 18/3 αποφύγετε τις επαφές για προώθηση δεξιοτήτων ή υπηρεσιών καθώς δεν θα έχουν αίσια έκβαση οι προσπάθειές σας. Εμπορικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και καλό θα είναι να τις αναβάλετε. Προσέξτε τα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου. Στις 20/3 εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό, έχουμε εαρινή ισημερία και ξεκινούν επίσημα η άνοιξη κι ο νέος ζωδιακός κύκλος. Μέχρι τις 17/3 θα είναι καλή εποχή για να ολοκληρώσετε έναν στόχο και να κάνετε καινούργια σχέδια για το μέλλον που μπορεί να αφορούν την εκπαίδευση, τις εκδόσεις κ.λπ.

ΙΧΘΥΣ

Διανύετε μια φάση της ζωής σας με πολλές αλλαγές, οι οποίες μπορεί να σας προκαλούν κάποιο φόβο, ωστόσο γίνονται για καλό και θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα. Στις 17/3 πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα στο ζώδιό σας και σας καλεί να θέσετε νέες προτεραιότητες και να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Η βελτίωση της εμφάνισής σας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Στις 18/3 δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για προώθηση ιδεών και οικονομικές συμφωνίες, επειδή θα επικρατεί ασάφεια και οι πιθανότητες για οικονομικές απώλειες θα είναι αυξημένες. Με την επίσημη έναρξη της άνοιξης στις 20/3, που έχουμε εαρινή ισημερία, και την είσοδο του Ήλιου στον Κριό θα έχετε την ευχέρεια να αυξήσετε το εισόδημά σας και θα έχετε καλές εξελίξεις μέχρι τις 19/4.

Living
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ