Για μενα αυτη η συμπεριφορα ειναι red flag κ εχω σουταρει πολλους στο παρελθον γιατι δεν σεβονταν τον χρονο μου κ ακυρωναν τελευταια στιγμη.
Αυτη η συμπεριφορα τους δειχνει πολλα για το χαρακτηρα τους αλλα κ για το πως νιωθουν για σενα. Αρχικα δειχνει οτι εισαι μια απο τις πολλες επιλογες τους, αλλα οχι η πρωτη (γιατι οταν σου το ακυρωνουν ειναι γιατι πιθανοτατα προτιμησαν να κανουν κατι αλλο απο το να σε δουν) κ επισης δειχνει οτι ειναι παρτακηδες κ δεν σεβονται το γεγονος οτι εσυ δεσμευσες το χρονο σου κ οτι οργανωσες τη μερα σου ξεροντας οτι θα βρεθειτε πχ στις 7 αλλα το μονο που τους νοιαζει ειναι ο εαυτος τους.
Βεβαια σαφως κ μπορει καποιες φορες να αναγκαστει ο αλλος να ακυρωσει γιατι υπαρχει σοβαρος λογος αλλα ο τροπος που θα στο ακυρωσει θα δειξει αν οντως σε σεβεται ή οχι. Δηλαδη για μενα οταν καποιος πρεπει να ακυρωσει τελευταια στιγμη επειδη πραγματικα συνεβη κατι σοβαρο οφειλει να παρει τηλεφωνο κ οχι να στειλει μηνυμα κ επισης πρεπει να δωσει μια εξηγηση ωστε να ξερει ο αλλος οτι δεν τον δουλευει. Κ φυσικα πρεπει να επιδιωξει να ξανακανονισει ωστε να δειξει στον αλλον οτι δεν τον αποφευγει αλλα οτι πραγματικα κατι εκτακτο συνεβη κ επρεπε να ακυρωσει. Αν δεν γινουν ολα τα παραπανω απλα προχωρας.

Σχολιάζει ο/η