ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2023 | 20:37

ειναι ατομο της τελευταιας στιγμης ή ειναι απλα ενα τουβλο;

Παιδια , θελω απλα να το γραψω καπου. Δεν νομιζετε οτι ειναι ασχημο οταν ο τυπος με τον οποιο βλεπεστε εδω κι λιγο καιρο, εχει ενα σοβαρο προβλημα οργανωσης προγραμματος; (δν ειμαι σιγουρη αν εχει θεμα με το προγραμμα) αλλα παρατηρω οτι υπαρχουν φορες που οταν κανονιζουμε π.χ αυριο να βρεθουμε κι μολις μου επιβεβαιωσει την επομενη μερα οτι μπορει τελικα το απογευμα/βραδυ, ξαφνικα την ωρα που εγω παω να ξεκινησω, μου το ακυρωνει τελευταια στιγμη;; Ειμαι γενικα του προγραμματος, οταν λεω οτι μπορω τη ταδε μερα κι ωρα, ειμαι συνεπης. Θα καταλαβαινα εαν μου το ακυρωνε λιγες εως αρκετες ωρες νωριτερα, εκει δεν θα ειχα θεμα. Αλλα εκεινος το ακυρωνει την ωρα που ετοιμαζομαι/παω να ξεκινησω. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που το εχει κανει, ειναι ατομο της τελευταιας στιγμης (οχι παντα αλλα καποιες φορες ναι ειναι) κι ειναι αγενεια αυτο. Δεν σεβεται ας πουμε τον χρονο που ξοδευω για να ετοιμαστω κτλ κτλ. Αυτα δεν τα μπορω.
5
 
 
 
 
σχόλια

Πολύ τραγικός μεν, αλλά να πω την αλήθεια τον καταλαβαίνω εν μέρει.. Καμία φορά πάνω στον ενθουσιασμό κανονίζουμε και αργότερα αγχωνομαστε και το αποφεύγουμε.

Νομίζω σε όλους μπορεί να συμβεί να ακυρώσουμε κάτι τελευταία στιγμή.
Αν όμως αυτό γίνεται συστηματικά, τότε απλά δεν σε σέβεται ο άλλος.

Για μενα αυτη η συμπεριφορα ειναι red flag κ εχω σουταρει πολλους στο παρελθον γιατι δεν σεβονταν τον χρονο μου κ ακυρωναν τελευταια στιγμη.
Αυτη η συμπεριφορα τους δειχνει πολλα για το χαρακτηρα τους αλλα κ για το πως νιωθουν για σενα. Αρχικα δειχνει οτι εισαι μια απο τις πολλες επιλογες τους, αλλα οχι η πρωτη (γιατι οταν σου το ακυρωνουν ειναι γιατι πιθανοτατα προτιμησαν να κανουν κατι αλλο απο το να σε δουν) κ επισης δειχνει οτι ειναι παρτακηδες κ δεν σεβονται το γεγονος οτι εσυ δεσμευσες το χρονο σου κ οτι οργανωσες τη μερα σου ξεροντας οτι θα βρεθειτε πχ στις 7 αλλα το μονο που τους νοιαζει ειναι ο εαυτος τους.
Βεβαια σαφως κ μπορει καποιες φορες να αναγκαστει ο αλλος να ακυρωσει γιατι υπαρχει σοβαρος λογος αλλα ο τροπος που θα στο ακυρωσει θα δειξει αν οντως σε σεβεται ή οχι. Δηλαδη για μενα οταν καποιος πρεπει να ακυρωσει τελευταια στιγμη επειδη πραγματικα συνεβη κατι σοβαρο οφειλει να παρει τηλεφωνο κ οχι να στειλει μηνυμα κ επισης πρεπει να δωσει μια εξηγηση ωστε να ξερει ο αλλος οτι δεν τον δουλευει. Κ φυσικα πρεπει να επιδιωξει να ξανακανονισει ωστε να δειξει στον αλλον οτι δεν τον αποφευγει αλλα οτι πραγματικα κατι εκτακτο συνεβη κ επρεπε να ακυρωσει. Αν δεν γινουν ολα τα παραπανω απλα προχωρας.

Μου κάνει εντύπωση που προβληματιζεστε για τα αυτονόητα. Φυσικά και είναι γαϊδουριά να το κάνει αυτό κάποιος. Δεν είναι ότι λέει ότι θα αργήσει την τελευταία στιγμή, είναι ότι τη στιγμή που ξέρει ότι θα ξεκινήσεις σου λέει ότι ακυρώνεται η συνάντηση. Δε δείχνει καλά πράγματα αυτό ούτε για τον ίδιο ούτε για το ενδιαφέρον του για σένα. Μια φορά μπορεί και κάτι να τύχει, άνθρωποι είμαστε. Αλλά αν γίνεται συστηματικά τότε κάτι τρέχει. Την επόμενη ή Καντού το ίδιο ή φρόντισε να μην υπάρξει επόμενη. Ή αν στο ακυρώσει παλι τελευταία στιγμή πες του 'κανενα πρόβλημα, ήξερα ότι θα το ακυρωσεις πάλι τελευταία στιγμή οπότε πριν λίγη ώρα κανόνισα να βγω με άλλη παρεα'.