Επίθεση σε υπέργηρη που πουλούσε κουλούρια από «γεροδεμένο» νεαρό

Επίθεση σε υπέργηρη που πουλούσε κουλούρια από «γεροδεμένο» νεαρό Facebook Twitter
15

Την επίθεση γεροδεμένου νεαρού από παρακείμενη πιάτσα ταξί δέχτηκε υπέργηρη από την πρώην ΕΣΣΔ που πουλούσε κουλούρια έξω από το Θεαγένειο Θεσσαλονίκης, έχοντας μέσα στο νοσοκομείο τον άνδρα της ο οποίος νοσηλεύεται με καρκίνο.

Όπως γράφει το Έθνος,σε ρεπορτάζ του Βασίλη Ιγνατιάδη, ένα πρωί την πλησίασε ένας γεροδεμένος νέος άνδρας από τη διπλανή πιάτσα ταξί. Η ανήμπορη γυναίκα τον είδε να αναποδογυρίζει τη λαμαρίνα με μία κλωτσιά, σκορπώντας τα κουλούρια στο πεζοδρόμιο, και άκουσε την απειλητική φωνή του να της λέει: «Δεν θα πουλάς εδώ κουλούρια. Πάρ' τα και φύγε, μη σε ξαναδώ εδώ. Θα στείλω εγώ έναν Έλληνα να πουλάει κουλούρια». Ο άνδρας επέστρεψε στην πιάτσα, κάθισε στη θέση του οδηγού ενός ταξί, έβαλε μπροστά και απομακρύνθηκε.

Το περιστατικό, όπως καταγγέλθηκε από τη φοβισμένη γυναίκα, τέθηκε υπόψη του σωματείου ιδιοκτητών ταξί της Θεσσαλονίκης, αλλά η έρευνα που έγινε δεν έφερε αποτέλεσμα, αφού κανένας από τους οδηγούς που βρίσκονταν στη συγκεκριμένη πιάτσα δεν είχε δει κάτι.

Όπως γράφει η εφημερίδα, επαγγελματίες οδηγοί της πόλης το αποδίδουν σε εθνικιστές ταξιτζήδες, μέλη της Χρυσής Αυγής, που έχουν διεισδύσει δυναμικά το τελευταίο διάστημα στον κλάδο.

Μάλιστα βγήκαν Τρίτη δύναμη στις εκλογές των ταξιτζήδων με τα νήματα να τα κινούν 2-3 «σκληροπυρηνικοί», στελέχη της Χρυσής Αυγής.

«Τα μέλη της παράταξης προπαγανδίζουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στους επιβάτες κατά τη διάρκεια της κούρσας, συχνά φορούν ή έχουν σε εμφανή σημεία στις καμπίνες των αυτοκινήτου τους διακριτικά της ακροδεξιάς οργάνωσης ενώ ως μέσο προσέγγισης των πολιτών συμμετέχουν σε αιμοδοσίες ή διανομές τροφίμων και ρουχισμού, φυσικά πάντα από Έλληνες σε Έλληνες», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Αυτός ο πολύ μάγκας και πολύ άνδρας θα έκανε το ίδιο αν στη θέση της γιαγιάς βρισκόταν κάποιος στην ίδια ηλικία και σωματική διάπλαση; Ασφαλώς και ΟΧΙ!Μου θυμίζει τους πολύ μάγκες της Βίλλα Αμαλίας που έβγαιναν και τσαμπουκαλεύονταν στους παππούδες και γιαγιάδες του Αγίου Παντελεήμονα επειδή οι τελευταίοι πήραν την πρωτοβουλία να κλείσουν την παιδική χαρά-ουρητήριο-πρεζάδικο της ομώνυμης πλατείας!
Πολύ ωραία, τώρα θα φοβάμαι επί 10 να μπαίνω σε ταξί, μήπως του γυρίσει του ταξιτζή-φασίστα το μάτι και βρεθώ σε κάνα χαντάκι επειδή έχω "ξένη φάτσα" ή κάτι παρόμοιο.
τι επιμηκυντες πεους και μλκιες....κλωτσα τον παγκο με τα κουλουρια μιας υπερηλικης να δεις τοτε ποσους ποντους μεγαλωνει το γαριδακι που κρυβει ο καθενας στο σλιπακι απο την λαϊκη που του αγορασε η μαμα του....
θελω να γραψω πολλα...αλλα τα περισσοτερα θα κανουν το ποστ μη δημοσιοποιησιμο...το μονο που νιωθω ειναι οργη και αηδια που αναπνεω τον ιδιο αέρα με ανθρωποειδη οπως το ον που περιγραφεται παραπανω...και αυτο που με θυμωνει ακομα περισσοτερο ειναι που με εχουν κανει να σκεφτομαι οτι σε περιπτωση κακου ψοφου τους, λιγο, ενδομυχα, στην αρχη, μπορει και να χαρω...Υ.Γ: μην δω κανενα ηλιθιο να ρωταει αν η γιαγια ειχε αδεια και χαρτια...
χμμμ είναι οι ίδιοι που θα φυλάνε "τα παιδιά των Ελλήνων" στα σχολεία;;;καταπληκτικό παράδειγμα προς μίμηση...δεν κατανοώ γιατί αφήνουμε χώρο και αναπτύσσονται αυτά τα ζιζάνια ανάμεσά μας και δεν τα ξεριζώνουμε να τελειώνουμε
Αν "διείσδυσαν τελευταία στον κλάδο", δώστε τους, μην τους καλύπτετε."κανένας από τους οδηγούς που βρίσκονταν στη συγκεκριμένη πιάτσα δεν είχε δει κάτι". κότεςΔεν περίμενα τίποτα περισσότερο.