Η Φωτεινή Πιπιλή είναι υπερβολικά καλή για να είναι στην ΝΔ

Η Φωτεινή Πιπιλή είναι υπερβολικά καλή για να είναι στην ΝΔ Facebook Twitter
Φωτο αρχείου / Γνωστή φιλόζωη, ήταν η εισηγήτρια του κόμματος της στο νομοσχέδιο «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό», που ευτυχώς υπερψηφίστηκε.
33

 

Η Φωτεινή Πιπιλή είναι υπερβολικά καλή για να είναι στην ΝΔ Facebook Twitter

 

Δεν ξέρω πότε συνέβη και το έχασα, ή αν ήταν πάντα έτσι και δεν το είχα προσέξει ποτέ (γιατί στεκόμουν στην επιφάνεια της περσόνας).

 

Η Φωτεινή Πιπιλή είναι η καλύτερη πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας: τόσο κεντρώα και φιλελεύθερη, τόσο λογική και ταυτόχρονα ατρόμητη, που απορώ τι κάνει εκεί μέσα. 

 

Να μερικοί λόγοι που την εκτιμώ:

 

1) Πρόσφατη δήλωση. "Ταυτισμένοι με τη βία οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής". 

Την ώρα που ακόμα και Νεοδημοκράτες βουλευτές γλείφουν τους ψηφοφόρους της Χ.Α. (ενώ ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πολλούς απ' αυτούς "παραπλανημένους"!), η Πιπιλή λέει κάτι πολύ απλό: Και να μην είναι φασίστες, έχουν δει τη βία της Χ.Α., και προφανώς την επικροτούν ή την ανέχονται. 

 

2) Δεν αντέχει την "πατριωτική" δεξιά.

Τις προάλλες ζήτησε και δημοσίως να στραφεί η Ν.Δ. προς το κέντρο, οπότε κι η ίδια δεν πρέπει να νιώθει άνετα με το σχεδόν ακροδεξιό στίγμα του Σαμαρά.

 

 

3) Στήριξε δημόσια τον Νίκο Δήμου για το "Άγιο" Φως. 

Την ώρα που ακόμα και ο αρχηγός του Ποταμιού πήρε αποστάσεις απ' τον Δήμου (για να μη χάσει ψηφαλάκια), την ώρα που η Εκκλησία αναθεμάτιζε τον Δήμου και όποιον τον στήριζε, αυτή, μια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που παίρνει ψήφους απ' τους θρησκευόμενους, δε δίστασε να τα βάλει με τον Αμβρόσιο

 

Η Φωτεινή Πιπιλή είναι υπερβολικά καλή για να είναι στην ΝΔ Facebook Twitter

 

Προκαλώντας αυτήν την γελοία αντίδραση

 

 

 

4) Είναι υπερκομματική

Είχε ζητήσει απ' το κόμμα της να στηρίξει τον Μπουτάρη για το Δήμο Θεσσαλονίκης (ενώ ταυτόχρονα είχε πει καλά λόγια και για τον Σακελλαρίδη). Το κόμμα της δεν την άκουσε φυσικά, έβαλε κομματικό υποψήφιο ενάντια στον Μπουτάρη και έφαγε τα μούτρα του. 

 

 

5) Αντάρτισσα με αιτία

Δεν απειλεί κάθε τρεις και λίγο ότι θα καταψηφίσει -ειδικά όπως κάνουν συνάδελφοί της όταν απειλούνται συντεχνιακά συμφέροντα των ψηφοφόρων της. Όταν απειλεί το κάνει για πραγματικά σοβαρούς λόγους. Πχ. τον περασμένο μήνα απείλησε να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τις παραλίες. ("Μου έπεσαν τα μαλλιά με το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς», λέει η Φωτεινή Πιπιλή. Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτηρίζει «τέρας» το νομοσχέδιο ...")

 

 

6) Αντέδρασε στην πρόταση του υποψηφίου του κόμματός της στην Αθήνα για "δημοψήφισμα για το Τέμενος".

Θύμισε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο ότι έχουμε ανεξιθρησκεία και είπε ότι αυτή ήδη απ' το 2000 είχε προτείνει να γίνει το Τζαμί στον εγκαταλελειμμένο Ελαιώνα και όχι στην γειτονιά του Βοτανικού. Είπε: "Οι πιστοί του Ισλάμ έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να προσέρχονται σε έναν οργανωμένο χώρο και όχι σε υπόγεια γκαράζ που δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Αυτό σημαίνει ότι οι μουσουλμάνοι θα πηγαίνουν να προσεύχονται κάθε Παρασκευή με τάξη και σειρά, όπως οι Έλληνες που απέμειναν στην Βηρυτό πηγαίνουν στον Άγιο Γεώργιο της Βηρυτού διαχρονικά.

Άκουσα την πρόταση του κ. Σπηλιωτόπουλου για δημοψήφισμα αλλά πιστεύω ότι ο διάλογος είναι το καλλίτερο δημοψήφισμα. Η πρόταση μου στον Άρη Σπηλιωτόπουλο είναι να κάνει μια ανοιχτή συγκέντρωση - να πάω και εγώ – και με ωραίο τρόπο να εξηγήσουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ανεξιθρησκία και σεβασμό στη θρησκεία του άλλου χωρίς να ενοχλείται ούτε η μια θρησκεία ούτε η άλλη."

7) Είχε δίκιο που πρωτοστάτησε στην απαγόρευση οπλοφορίας στη Βουλή

"Αν δεν είχα πουλήσει «τρέλα» σε ανύποπτο χρόνο" δήλωσε, "που είχα επισημάνει και είχα πει δημοσίως ότι πρέπει να καταργηθεί η οπλοφορία μέσα στη Βουλή – και το πέτυχα -, δεν θα είχαμε γλυτώσει πραγματικά σε 2 περιπτώσεις τις προηγούμενες μέρες από οπλοχρησία μέσα στη Βουλή. Χθες μέσα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου δεν σας κρύβω ότι τρόμαξα από την αντίδραση του νταβραντισμένου θηρίου, του Μίχου και του Παναγιώταρου αλλά και της Ραχήλ Μακρή. Είπα «Χριστέ μου, αν δεν είχε απαγορευτεί η οπλοφορία στη Βουλή»... Με την υπόθεση υιού Μπαλτάκου, για παράδειγμα, αμφιβάλετε αν είχαν όπλα – μπορεί να είχε όπλο και ο υιός Μπαλτάκου – τι θα γινόταν εκεί μέσα. Και σοβαρολογώ. Είμαι σίγουρη ότι θα πυροβολούσαν ο ένας τον άλλο, αντί για κλωτσιές, πυροβολισμούς. Δεν είμαι υπερβολική. Τους έχετε δει σε τί έξαλλη κατάσταση είναι;|

8) Είναι η μοναδική μέσα στη Ν.Δ. που υποστηρίζει το Σύμφωνο Συμβίωσης των Ομοφυλοφίλων.

Και με αφορμή την κριτική της στο outing που έκανε ο Γ. Βαλλιανάτος σε συνυποψηφίους του, είπε: "Θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι. Είναι ντροπή, διότι μιλάτε με έναν άνθρωπο που δίνει αγώνα για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των ομοφυλοφίλων – είμαι η μοναδική στη Ν.Δ. που έχω ταχθεί υπέρ του συμφώνου συμβίωσης – και υποστηρίζω τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, είτε είναι αδύναμος είτε γυναίκα είτε κακοποιημένος άνδρας είτε ζώο."

====

 

 

Θεωρώ πως η Φωτεινή Πιπιλή είναι υπερβολικά καλή για να είναι στην ΝΔ. Δεν ξέρω πού θα μπορούσε να πάει - πάντως της ΝΔ της πέφτει πραγματικά πολλή.

 

 

 

33

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

14 σχόλια
Άρη, δεν θα έλεγα την Πιπιλή κεντρώα, είναι γνωστή η σχέση και η αγάπη που είχε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Όμως για μένα αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι πρόκειται για μία καλώς εννοούμενη ιδιόρρυθμη προσωπικότητα που πίσω από κάθε πολιτική επιλογή της υπάρχει σκέψη. Αυτό της το αναγνωρίζω πέρα για πέρα. Καθώς και ότι αναλαμβάνει την ευθύνη μιας επιλογής με την οποία κατ'ουσίαν δεν συμφωνεί, αλλά θεωρεί ότι είναι η μοναδική, όπως η ψήφιση μνημονίου, μεσοπρόθεσμου, κ.λπ.. Και το έκανε χωρίς να κλαίγεται μετά για εκβιασμούς ούτε, όπως λες, να απειλεί πριν από κάθε ψήφιση. Συμφωνώ με κάθε σημείο από όσα αναφέρεις πιο πάνω που δείχνουν ένα ελεύθερο πνεύμα και την υπεράσπιση αυτού που θεωρεί ως δίκαιο. Από αυτήν την άποψη, η Πιπιλή είναι το πρόσωπο της δεξιάς που θα θέλαμε να έχουμε απέναντί μας εμείς οι μη δεξιοί. Γιατί τότε θα υπήρχε και μια ελπίδα συνεννόησης.
Αυτή τις προάλλες είχε κάνει πρόταση στη Βουλή να αλλάξουν οι ονομασίες του μετρό γιατί μια φορά που ήταν ντίρλα αντί για Αγ. Δημήτριο κατέβηκε Αγ. Αντώνιο. Σοβαρά μιλάμε τώρα ;
χαχαχα. κι εγώ που είμαι απο επαρχία όταν έρθω Αθήνα τα μπερδεύω. Πάντως όταν ήταν νέα, όλα αυτά τα κουσούρια της, η καπως εντονη μυτη, το ψεύδισμα πρέπει να ήταν σεξ απηλ. Πρέπει να έκανε καλό κρεβάτι. Και τώρα συμπαθής είναι αλλά όχι ερωτικά.
σορρυ, αλλα κ αυτο ειναι ενα προβλημα. πρωτον για δεν μπορω να γινομαι ρεζιλι καθε φορα που δινω ραντεβου στον αγιο κοσμο και δευτερον γιατι δεν μπορω να βλεπω γριες να σταυροκοπιουνται καθε που λεει επομενος σταθμος αγια παρασκευη μεγαληηχαρητης
Μπορώ να βρω 8 λόγους (πολύ σοβαρότερους από τους προηγούμενους) με τους οποίους να αποδεικνύω το αντίθετο.Εκτός αυτού, έχω αμφιβολίες και για κάποιους από αυτούς που παραθέτεις. Πχ λες "απείλησε να καταψηφίσει". Τελικά τι έκανε; εδώ στην Καβάλα (και όχι μόνο) ξεπουλούν την πιο ωραία παραλία της περιφέρειας, τους Αμμολόφους (μια μικρή βοήθεια στο avaaz.org για όσους ενδιαφέρονται).Είπε: "Οι πιστοί του Ισλάμ έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να προσέρχονται σε έναν οργανωμένο χώρο και όχι σε υπόγεια γκαράζ που δεν μπορείς να τα ελέγξεις". Δηλαδή, φτιάχνουμε τέμενος για να τους ελέγχουμε; πιο ακροδεξιά αντίληψη δύσκολα βλέπω.
Οσον αφορα το τεμενος, που το βλεπετε το παραλογο κε IIIatriΞ? Ενας απο τους λογους υπαρξης των επισημων τζαμιων ειναι ΚΑΙ για να γινονται οι προσευχες σε νομιμους και ελεγχομενους χωρους και να αποφευγεται η ριζοσπαστικοποιηση. Αν νομιζετε οτι ολοι οι μουσουλμανοι ειναι αγγελικα πλασμενοι, τοτε ειστε τοσο μακρια νυχτωμενος (εκει, περα βαθια στην ουτοπιστικη σας αριστερα) οσο ειναι και οι χρυσαυγιτες στο φασιστικο τους μικροκοσμο...
@spyridonSorry. Το είχα γράψει σαν συνέχιση σε εμένα κι όχι σαν απάντηση. Όχι, όλοι οι μουσουλμάνοι δεν είναι αγγελικά πλασμένοι, αλλά όχι γιατί είναι μουσουλμάνοι. Αυτό που βλέπουμε στις αμερικανικές ταινίες δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει σε κάθε χώρα. Ένα μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα δεν συγκρίνεται με ένα προξενείο στην Κομοτηνή. Έχει η χώρα μας κάποια πολιτική που θίγει τους μουσουλμάνους; έχουν κάποιους λόγους οι μουσουλμάνοι να οργανώνουν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον μας; ένα επίσημο τζαμί αποτρέπει κάτι τέτοιο;
-"Οι άνθρωποι που στήριξαν και στηρίζουν τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά είναι οι πιο ψύχραιμοι, οι πιο νοήμονες, δεν είναι φανατισμένοι". ...ο νοών νοείτω. -την ίδια ώρα που ο κ. Κακλαμάνης μιλούσε για τις ιδεολογικές αρχές της ΝΔ, επικαλούμενος τον Κωνσταντίνο Καραμανλή- δήλωσε ότι ο εθνάρχης θα του έριχνε… μπάτσες!«Αν ζούσε ο μεγάλος Καραμανλής θα του έριχνε δυο μπάτσες», διαφωνώντας κάθετα στην άποψη του Κακλαμάνη ότι η ΝΔ σήμερα δεν εκφράζει τις αρχές του Καραμανλή.-«Εντάξει, κοροϊδέψαμε με το επίδομα». Αυτό το ψήφισε βέβαια. Άρα...μας κοόιδεψε-Η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ επέκρινε την στάση του Απόστολου Τζιτζικώστα που επιμένει στην υποψηφιότητά του. "σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση η αυτοδιοίκηση θα είναι η μόνη χαμένη, από τη στιγμή ότι πολλοί και λυσσαλέα ισχυρίζονται ότι το διακύβευμα είναι το μνημόνιο. Δεν έχουν καταλάβει ότι το μνημόνιο δεν υπάρχει πια". Σύμφωνα με την Πιπιλή...δεν υφύσταται το μνημόνιο!-(από VP) Με το όνομα Φωτεινή Ανδρέου παρουσίαζε το 1972-73 ρεπορτάζ στην δημοσιογραφική εκπομπή της ΥΕΝΕΔ Σήμερα. ('72, χμμ... ΥΕΝΕΔ, χμμμ...)-2010 «Ο κ. Πέτρος Τατούλης είναι ένα κακό παράδειγμα πολιτικής σταθερότητας… Μετεξελίχθηκε σε έναν σκληρό νεοφιλελεύθερο, τώρα επειδή τον βολεύει είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά θυμηθείτε με. Είναι αυτός που όχι μόνο στήριξε το μνημόνιο, με την πολιτική του θα στηρίξει και τις περαιτέρω περικοπές και την εξόντωση της ελληνικής αγοράς και της ελληνικής μεσαίας τάξης και των συνταξιούχων». 2014 "στηρίζω τις επιλογές της ΝΔ για την τοπική αυτοδιοίκηση"-«Ξέρω ότι σκίσαμε τον κόσμο» εκτιμώντας πως η ισορροπία κρατήθηκε στο γεγονός πως ο Στουρνάρας «δεν επηρεαζόταν από αυτή την τραγωδία που είχε πλήξει μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας». Ε... αν το ξέρεις, τότε καλά.
Απείλησε, γιατί το νομοσχέδιο δεν έχει ακόμη ψηφιστεί. Άρα το "τελικά" δεν έχει φανεί ακόμη.Το "ελέγξεις" δεν σημαίνει να βάλουν κάμερες για να φακελώνουν τους πιστούς. Οι χώροι που χρησιμοποιούν είναι σε κακή κατάσταση και δεν τηρούν συχνά όρους ασφαλείας, ώστε κινδυνεύουν οι πιστοί. Επιπλέον, το κυριότερο, εκεί δε μπορείς να προστατεύσεις τους πιστούς από επιθέσεις χρυσαυγιτών κλπ, που έχουν επανειλημμένως προκαλέσει εμπρησμούς και καταστροφές σε τέτοιους αυτοσχέδιους χώρους λατρείας.
@irisΣυμφωνώ. Δεν έχει φανεί ακόμη. Πόσες φορές όμως είδαμε βουλευτές να "απειλούν" ότι θα καταψηφίσουν κάτι και μετά τρώνε μια κατσάδα στο κόμμα, γίνεται και μια μικρή ασήμαντη τροπολογία "για τα μάτια του κόσμου" και μετά, ούτε τους ακούσατε;Το κόμμα σου δεν το απειλείς. Καταθέτεις την αντίθεσή σου στα κεντρικά, ψάχνεις για ταυτόσημες φωνές ώστε να πιέσεις στη διαμόρφωση του χαρτοφυλακίου και εάν η πολιτική του δεν "σου κάνει", αποχωρείς...μέχρι την αλλαγή πολιτικής που "θα σου κάνει". Κι όχι μόνο για τον αιγιαλό. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είσαι στο επίκεντρο ακόμη και σε στιγμές που διαφωνείς με τη βασική πολιτική. Ισχύει σαφώς και για την Πιπιλή. Γιατί να την διαχωρίζω από το "μαντρί"; γιατί λέει και κανένα πετυχημένο; εν τέλει, τι πολιτική ασκεί; μαζί με τους άλλους, την πολιτική του σκληρού κεφαλαίου, των λόμπι και των off shore. Αφού η ίδια αυτό επιλέγει, ο τίτλος του Άρη είναι άστοχος. "Η Πιπιλή, είναι πολύ καλή για τη ΝΔ" λοιπόν.
Αγαπητε κε/κα ΙΙΙatriΞ, πιστεψτε με, η εμπειρια μου με μουσουλμανους εγκειται σε εργασια ανω των 20 χρονων σε χωρες οπως το Ιρακ, Αφγανισταν, Σουδαν, Νιγηρια, Σομαλια, Πακισταν, κλπ. και οχι απο τον κινηματογραφο. Για αυτο σας το λεω και το υπογραφω: ειναι απαραιτητο οι λογοι ασφαλειας να ειναι συνυφασμενοι με τη λειτουργεια του καινουριου (η των καινουριων) τζαμιων, αν και οποτε (ευχομαι συντομα) λειτουργησουν.
Διαφωνω καθετα με το τελευταιο σου σημειο Αρη. Ουσιαστικα η Πιπιλη ειπε το " ..και εγω εχω φιλους γκει ΑΛΛΑ ο Βαλιαννατος κλπ κλπ" για να υπερασπιστει την υποκρισια του Κακλαμανη. Η στηριιξη της στο συμφωνο συμβιωσης δεν εχει καμια αξια αν ειναι μετα εορτης , τωρα που ξαναμπηκε στο συρταρι απο το κομμα στο οποιο ανηκει. Αξια θα ειχε να ειχε βγει σε καποιο τηελοπτικο παραθυρο τοτε που γινοταν η συζητηση και να πει " ναι , πρεπει να συμπεριληφθουν και αυτοι οι ανθρωποι σο συμφωνο συμβιωσης " Παρομοια υποκρισια διακρινει και την κυρια Μπακογιαννη η οποια με μισολογα περιγραφει τη Νεα Δημοκρατια ως "ενα κομμα του κεντρο που σεβεται τη διαφορετικοτητα".Μεγαλα λογια , καμια πραξη :(
κ φτανουμε στο σημειο να βρισκουμε εναν (κυβερνητικο η μη) βουλευτη που δεν ακολουθει κομματικη γραμμη κ εχει δικες του αποψεις/σκεψεις/ιδεες κ να τον εκθειαζουμε.Το πιο πανω σχολιο για τα μνημονια που ψηφισε μαζευει αρνητικα ερεισματα,μα φυσικα!μιλαμε για το φωτεινο (φωτεινη) παραδειγμα πλουραλισμου μιας αδιστακτης κυβερνησης κ αλλοι βλεπουν το προφανες..Κατι σαν "στους τυφλους ο μονοφθαλμος"
Και εγω το ειχα στο πισω μερος του μυαλου μου αυτο που λες, οντως εχει πει και εχει στηριξει με σθενος αυτα που παραθετεις και με τα οποια συμφωνω (οπως καθε λογικος ανθρωπος) αλλα..Αρη, η Πιπιλη ειναι 100% ταυτισμενη με την ΝΔ, ειναι σχεδον "εμβληματικη" μορφη της στο κομμα, δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλος χωρος γι αυτη. Και εξυπηρετει τον σκοπο της με επιτυχια.Ποιο σκοπο;Εκει που ξεκιναει η πολιτικη τελειωνει η κοινη λογικη. Η πολιτικη σημερα ειναι μαχη συμφεροντων και μονο.Η Πιπιλη (και μερικοι αλλοι) ειναι οι "φωνες της λογικης" (οντως ειναι) και δεν κανουν πολιτικη αλλα (θελω να ελπιζω ακουσια) αποτελουν το "αλλοθι" αυτου του σημερινου σαπιου συστηματος διανομης πορων που επιμενουμε να αποκαλουμε ''Δημοκρατια".
Αμα εχεις ψηφισει μνημονιο δε σε σωζει τιποτα. Δε πα να τσαμπουκαλευεσαι με χρυσαυγιτικα Ορκ, να υποστηριζεις 1000 σωστες θεσεις, θα σε καταδιωκει μια ζωη το οτι ψηφισες ενα μνημονιο για να μπουν χρηματα στα ταμεια μιας χρεοκοπημενης χωρας.
ναι να ναι καλά και αυτή και εσύ και τα λεφτά ππου μπήκαν στα ταμεία της χώρας και αμέσως δόθηκαν στο τραπεζικό σύστημα που τα φυλάει σαν κόρη οφθαλμού. Να μαστε και μεισ καλά να μας κόβουν τους μισθούς, να κόβουν τις συντάξεις, να πληρώνουμε ότι φόρο υπάρχει για να ενισχύουμε και μεις τα ταμεία αυτής της χρεοκοπημένης χώρας . Άντε γεροί να μαστε να ψηφίζουμε τη φωτεινή για να μπορεί να δείχνει τη ''προοδευτικότητα'' της σε τόσο πρωτοκλασάτα δευτερεύοντα ζητήματα, όπως το ότι ζήτησε να στηρίξουν την αυτόκλητη ''προοδευτικότα'' τον μπουτάρη, ο οποίος είναι πλέον ελέω θεού προοδευτικός
Αυτο σας πειραξε, μα τι κολλημα κι αυτο? Ας ελεγαν (και επρατταν) κι αλλοι οπως η κα Πιπιλη κι ας ειχαν ψηφισει και τα μνημονια, αγαπητε!Κε Δημοκιδη, δεν αναφερατε επισης τις πολλες φορες που η κα Πιπιλη καταφερθηκε ανοιχτα εναντιον της ΧΑ (και δεχθηκε απειλες ως και εξω απο το σπιτι της) οπως και το κραξιμο που εριξε στον Πολυδωρα οταν εκανε τις δηλωσεις περι συμμαχιας με τη ΧΑ.
πληροφοριακα, με βαση την οικονομικη επιστημη, η χωρα χρεοκωπησε με το κουρεμα των ομολογων.κατα τα λοιπα η πιπιλη εχει καποιες σωστες τοποθετησεις και παρα πολλες αστοχες.υπαρχουν εντιμοι δεξιοι. καιρος λοιπον να ριξουν αυτη τη φασιζουσα κυβερνηση την οποια ανεχονται ακομα