Το μέγεθος της φούστας αποκαλύπτει τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού

Το μέγεθος της φούστας αποκαλύπτει τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού Facebook Twitter
8

Νέα μελέτη συσχετίζει το μέγεθος της φούστας με τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού και εφιστά την προσοχή για κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού στις γυναίκες που βλέπουν να αλλάζουν μέγεθος στην φούστα τους.

Σύμφωνα με την μελέτη των ερευνητών από το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση BMJ Open, oι γυναίκες που «ανέβαιναν» ένα νούμερο ανά 10 χρόνια μετά τα μέσα της δεύτερης δεκαετίας της ζωής τους φάνηκε να αντιμετωπίζουν κατά 33% αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού μετά την εμμηνόπαυση.

Oι ερευνητές βασίστηκαν σε δεδομένα που αφορούσαν σε περισσότερες από 90.000 γυναίκες από την Αγγλία, ηλικίας 50 με 70 ετών. Σε διάστημα τριών ετών, 1.090 γυναίκες εκδήλωσαν καρκίνο του μαστού.


Οι αναλύσεις των ερευνητών κατέδειξαν ότι το νούμερο της φούστας από την ηλικία των 25 έως και μετά την εμμηνόπαυση ήταν ενδεικτικό του κινδύνου που διέτρεχαν οι γυναίκες. Το αυξημένο βάρος και ιδιαίτερα η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς είναι γνωστοί παράγοντες κινδύνου για τον καρκίνο.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM
Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Διεθνή / Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Αυτή είναι «η πρώτη σχεδιαζόμενη επίθεση εναντίον των Ολυμπιακών Αγώνων (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου) που αποτράπηκε» από τις γαλλικές αρχές και η τρίτη συνολικά από τις αρχές του έτους
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
ορθότερον θα ήταν εάν αναφέρατε ότι γενικά η αύξηση βάρους σε γυναίκες πριν την εμμηνόπαυση οδηγεί ΕΛΑΦΡΩΣ σε αυξημένα ρίσκα για την εμφάνιση καρκίνου του μάστου. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο.http://www.cancerresearchuk.org/cancer-info/cancerstats/types/breast/riskfactors/breast-cancer-risk-factors
"Το μέγεθος της φούστας αποκαλύπτει τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού"Έρευνες τέτοιου είδους αποκαλύπτουν το μέγεθος της βλακείας κάποιων ανθρώπων.
Γιατι περιοριζεται μονο στην φουστα η μελετη, απο την στιγμη που δεν παιζει ρολο το μηκος αλλα η περιφερεια? Οσες φορανε δηλαδη παντελονι ή κατι αλλο δεν εχουν ελπιδα?