Το μέγεθος της φούστας αποκαλύπτει τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού

Το μέγεθος της φούστας αποκαλύπτει τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού Facebook Twitter
8

Νέα μελέτη συσχετίζει το μέγεθος της φούστας με τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού και εφιστά την προσοχή για κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού στις γυναίκες που βλέπουν να αλλάζουν μέγεθος στην φούστα τους.

Σύμφωνα με την μελέτη των ερευνητών από το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση BMJ Open, oι γυναίκες που «ανέβαιναν» ένα νούμερο ανά 10 χρόνια μετά τα μέσα της δεύτερης δεκαετίας της ζωής τους φάνηκε να αντιμετωπίζουν κατά 33% αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού μετά την εμμηνόπαυση.

Oι ερευνητές βασίστηκαν σε δεδομένα που αφορούσαν σε περισσότερες από 90.000 γυναίκες από την Αγγλία, ηλικίας 50 με 70 ετών. Σε διάστημα τριών ετών, 1.090 γυναίκες εκδήλωσαν καρκίνο του μαστού.


Οι αναλύσεις των ερευνητών κατέδειξαν ότι το νούμερο της φούστας από την ηλικία των 25 έως και μετά την εμμηνόπαυση ήταν ενδεικτικό του κινδύνου που διέτρεχαν οι γυναίκες. Το αυξημένο βάρος και ιδιαίτερα η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς είναι γνωστοί παράγοντες κινδύνου για τον καρκίνο.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Νέο βίντεο από το φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από γέφυγρα

Διεθνή / ΗΠΑ: Νέο βίντεο από το φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από γέφυγρα

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο φαίνεται η 26χρονη Σίντνεϊ Τόμας  να προσπαθεί να «κρατήσει» το φορτηγό στον δρόμο και τελικά να ουρλιάζει όταν το όχημα κρεμάστηκε στο κενό
NEWSROOM
Πούτιν: «Η κατάληψη του Χάρκοβο δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Διεθνή / Αινιγματικός Πούτιν: «Η κατάληψη του Χαρκόβου δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Το Χάρκοβο δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις τις τελευταίες εβδομάδες - Αναλυτές εκτιμούν ότι η Μόσχα επιδιώκει να διευρύνει τη γραμμή του μετώπου προκειμένου να εξαντλήσει περαιτέρω την ουκρανική άμυνα
NEWSROOM
Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλήθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Διεθνή / Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλίθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Ο Βρετανός μονάρχης παρακολούθησε παράσταση προς τιμήν του μαέστρου που διηύθυνε την ορχήστρα στη στέψη του - Η λακωνική απάντηση όταν ρωτήθηκε για την υγεία του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

8 σχόλια
ορθότερον θα ήταν εάν αναφέρατε ότι γενικά η αύξηση βάρους σε γυναίκες πριν την εμμηνόπαυση οδηγεί ΕΛΑΦΡΩΣ σε αυξημένα ρίσκα για την εμφάνιση καρκίνου του μάστου. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο.http://www.cancerresearchuk.org/cancer-info/cancerstats/types/breast/riskfactors/breast-cancer-risk-factors
"Το μέγεθος της φούστας αποκαλύπτει τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού"Έρευνες τέτοιου είδους αποκαλύπτουν το μέγεθος της βλακείας κάποιων ανθρώπων.
Γιατι περιοριζεται μονο στην φουστα η μελετη, απο την στιγμη που δεν παιζει ρολο το μηκος αλλα η περιφερεια? Οσες φορανε δηλαδη παντελονι ή κατι αλλο δεν εχουν ελπιδα?