Χαϊκαλης: "Αν χρειαστεί θα κάνω και εγώ μήνυση στον Σαμαρά"

Χαϊκαλης: "Αν χρειαστεί θα κάνω και εγώ μήνυση στον Σαμαρά" Facebook Twitter
O βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Παύλος Χαϊκάλης με την νομική σύμβουλο των ΑΝ.ΕΛ. Έλενα Τζούλη αποχωρούν από το Εφετείο όπου πήγαν προκειμένου να καταθέσουν στον εισαγγελέα σχετικά με την καταγγελία που έκανε για απόπειρα δωροδοκίας του, στην Αθήνα, Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014.. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
1

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Π. Χαϊκάλη ο οποίος εμφανίστηκε στην εισαγγελία Εφετών συνοδευόμενος από τη δικηγόρο και σύζυγο του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ κ. Έλενα Τζούλη.

Η κα Τζούλη ανέφερε ότι ο βουλευτής, δήλωσε ενώπιον του εισαγγελέα, παράσταση πολιτικής αγωγής, για την ηθική βλάβη που υπέστη από την υπόθεση, καθώς και ότι ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Γ. Αποστολόπουλου. Σαφείς ήταν και οι αιχμές προς την εισαγγελία για την οποία υπονοήθηκε ότι κωλυσιεργεί στη διερεύνηση της υπόθεσης, με την δικηγόρο του να υπογραμμίζει ότι δεν γίνεται να κλείσει η δικογραφία πριν γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κ. Αποστολόπουλου.

 Ερωτηθείς σχετικά με την μήνυση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο ΧαΪκάλης υποστήριξε πως την αναμένει και πως αν χρειαστεί θα απαντήσει και ο ίδιος με μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Βασικά το μόνο αμυδρά ενδιαφέρον στο άρθρο ήταν ότι είδα ποια είναι η γυναίκα του Καμμένου.Και ναι σε αυτό το επίπεδο βάζω την όλη ιστορία.