Σακελλαρίδης: Δεν συζητάμε με τελεσίγραφα

Σακελλαρίδης: Δεν συζητάμε με τελεσίγραφα Facebook Twitter
6

«Δεν συζητάμε με τελεσίγραφα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στέλνοντας μήνυμα προς τους εταίρους οι οποίοι πιέζουν για γρήγορη συμφωνία χωρίς να δώσουν χρόνο στην κυβέρνηση προκειμένου να ετοιμάσει το σχέδιο της.

Πάντως ο ίδιος ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι δεν υπάρχουν τελεσίγραφα.  «Δεν υπάρχει έννοια τελεσιγράφου. Νομίζω ότι και από την ΕΚΤ και από τα δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο χθες, στο Bloomberg και σε άλλα Μέσα, αλλά και από τις δηλώσεις του κ. Στουρνάρα, τον οποίο άκουσα με πολύ μεγάλη προσοχή, ακόμα και αν εφαρμοστεί αυτή η απόφαση της ΕΚΤ, οι συνέπειες στο τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας είναι αμελητέες. Δεν συζητάμε με τελεσίγραφα. Αυτό πρέπει να το κάνουμε σαφές» είπε στον Βήμα Fm.

«Έχουμε επιδείξει όλη την καλή διάθεση να συζητήσουμε με όλους, και με κυβερνήσεις και με θεσμούς της Ε.Ε. και με τους υπόλοιπους πιστωτές μας, ούτως ώστε να εξευρεθεί μια αμοιβαία επωφελής λύση» τόνισε επίσης.
  
Επανέλαβε επίσης ότι η κυβέρνηση έχει «εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων, το οποίο περιλαμβάνει βασικές τομές που έχουν να κάνουν και με το φορολογικό σύστημα, έτσι ώστε αυτό να καταστεί και αποτελεσματικό και απλό και κοινωνικά δίκαιο, να καταπολεμήσουμε τη φοροδιαφυγή, να ενισχύσουμε τους φοροελεγκτικούς και φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς. ¨

Μίλησε ακόμη και πολιτικές και ενέργειες που έχουν να κάνουν με τη διαφθορά, με τη διαπλοκή και το σπάσιμο των καρτέλ.

 
Ο κ. Σακελλαρίδης σημείωσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλούσε για μονομερή διαγραφή χρέους.  

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω πια την κινδυνολογία ορισμένων.Αφού ο πρωθυπουργός μας μας είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να μην αποδεχτούν το πρόγραμμά του. Για να βγήκε πρωθυπουργός, κάτι θα ξέρει.
Μή συζητάτε - λεφτά κοιτάξτε να βρείτε, μάγκες μου !Καλό το μπάνιο εθνικής περηφάνιας που πήραμε, δέ λεω, (μέχρι κι ο Μπαλτάκος το απόλαυσε !), καλό και το πέταμα στα μούτρα τους των 7,2 δις της τελευταίας δόσης (με 0,8%, οι τοκογλύφοι !!) αλλά νάχουμε και το νού μας οτι λεφτά -ακόμα - δέν τυπώνουμε.
Ο Σακελλαρίδης δεν μας τα λέει καλά. Τώρα η διαγραφή χρέους δεν είναι μονομερή κίνηση (σκίσιμο μνημονίου με ένα νόμο και άρθρο) αλλά θα μας το χαρίσουν γιατί είμαστε μάγκες.