Μαξίμου: Έχουμε καταθέσει προτάσεις από την προηγούμενη Τρίτη

Μαξίμου: Έχουμε καταθέσει προτάσεις από την προηγούμενη Τρίτη Facebook Twitter
2

Μετά το αλαλούμ που επικράτησε σχετικά με το αν η ελληνική πλευρά κατέθεσε σήμερα νέα πρόταση στο Eurogroup, με ξένους δημοσιογράφους αλλά και πολιτικούς να δηλώνουν πως δεν κατατέθηκε, το Μαξίμου επισημαίνει σε ανεπίσημο κυβερνητικό σημείωμα ότι «το σημερινό Eurogroup δεν είχε σκοπό να πάρει αποφάσεις, αλλά να προετοιμάσει τη Σύνοδο Κορυφής. Η ελληνική πλευρά έχει καταθέσει προτάσεις από την προηγούμενη Τρίτη, οι οποίες παραμένουν στο τραπέζι με ορισμένες βελτιώσεις».

Οι κυβερνητικές πηγές υπογραμμίζουν ακόμη ότι οι προτάσεις αυτές περιλαμβάνουν τις μεταρρυθμίσεις, τη χρηματοδότηση, το επενδυτικό πρόγραμμα καθώς και τη ρύθμιση του χρέους.

«Οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης θα συζητηθούν σήμερα και αύριο, ώστε, σύντομα, να κλείσει μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία με βάση και την εντολή του δημοψηφίσματος. Συμφωνία που, παράλληλα, θα αποκαθιστά τη ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα».

Δείτε LIVE τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πολύ ψέμα ρε παιδί μου πέφτει, μα πάρα πολύ ψέμα.Και μάλιστα όταν οι Κυβερνητικοί μας ξ΄ρουν, ότι ο Ελληνικός Λαός εδώ και πολύ καιρό (6μήνες) δεν παρακαλουθεί ούτε τον ενδιαφέρουν οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης, αλλά φροντίζουν να μαθαίνουν τα νέα (τα πραγματικά νέα) από τα ΜΜΕ του Εξωτερικού. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.Ας καταλάβουν κάποτε οι κυβερνώντες ότι ο Λαός δεν τρώει τόσο χόρτο όσο αυτοί νομίζουν.Και επί τέλους,όπως όλοι οι ξένοι ηγέτες αναρωτιούνται και δηλώνουν στα ΜΜΕ ότι οι Ελληνες είναι μόνον λόγια και τίποτα άλλο. Ή δεν ξέρουν να γράφουν ή ξέρουν να γράφουν αλλά δεν ξέρουν ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ !!!!Σε 20 χρόνια όταν θα ενηλικιωθούν Πολιτικά και κυβερνητικά αλλά κυρίως και Οικονομικά, ίσως να έχουν δείξει κάποια πρόοδο !!