ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2016 | 18:53

πφ

Τα χω κανει σκατα . Ειμαι 20 και ειμαι με ενα παιδι 2μιση χρονια . Το θεμα ειναι πως πριν απο κεινον εγω ειχα παει με αλλους 2 αλλα οταν με ειχε ρωτησει παλιοτερα του χα πει πως εκεινος ηταν ο 2ος. Τωρα θα μου πεις , ποιο το νοημα να πεις ψεμματα ; Ε ντρεπομουν πολυ και το χα μετανιωσει κυριως γιατι δεν αξιζε . Αλλα δεν μπορω αλλο να του λεω ψεμματα.Θελω να του το πω αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει.. δεν νομιζω να μου το συγχωρεσει, οχι το νουμερο αλλα το ψεμμα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αν σε λιγα χρονια εχεις ενα διψηψιο αριθμο πρωην τι θα κανεις ? θα του πεις εισαι ο Νο 13 ?λοιπον οι αριθμοι ειναι μονο για της φανελες των παικτωννα τους ξεχωριζουμε εμεις...το 13 παντως το φορουσε ενα παιδι Διαμαντι !!!
Πες του εκεί πως η απάντηση δόθηκε βάσει της πατατοαλάνθαστης εξίσωσης "1=κανένα(ς)" και τσουπ..problem solved ^_^ Προαιρετικό αξεσουάρ: Ruffles ανα χείρας (γεύση bbq)
Δεν υπαρχει λογος να το πεις ειναι κατι ασημαντο δεν μιλαμε για απιστια η κατι τετοιο. Ασε που υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σου πει οτι εφοσον ειπες ψεμματα για κατι τετοιο σκεψου ποσα αλλα πιο σημαντικα μου εχεις κρυψει. Μονο μπελαδες θα σου φερει , τι 2 τι 3 δεν χαθηκε ο κοσμος.
"Είσαι ο δεύτερος μου" Α τι καλά."Είσαι ο τρίτος μου" ΜΟΙΧΑΛΙΔΑ! ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ!Μόνο σε εμένα ακούγεται παράξενη αυτή η σκέψη;Αν και γενικά είναι χαζή σκέψη, δεν χρειάζεται καν να του το πεις. Κανείς δεν νοιάζεται και ούτε εσύ θα έπρεπε να νοιάζεσαι.