ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2016 | 15:43

Νιώθω πιο άντρας από το αγόρι μου...

Όσο καλός, γλυκός, δυναμικός και έξυπνος αν είναι, νιώθω την ανάγκη να συνοδεύομαι απο κάποιον που η αγκαλιά του θα μου προσφέρει το αίσθημα της ασφάλειας. Παρόλο που είναι αρκετά ψηλότερος απο εμένα, είναι εξαιρετικά αδυνατούλης...Και εγώ δεν είμαι καμιά νταρντανογυναίκα, απλά λόγω της έντονης άθλησης μου αν και αδύνατη είμαι γραμμωμένη. Νιώθω πααααρα πολύ μειωνεκτικά που το σώμα μου ειναι πιο δυνατό απο το δικό του... Τις προάλλες μου ζήτησε να ξεβιδώσω το καπάκι από ένα δοχείο γιατί εκείνος δεν μπορούσε και ένιωσα απαίσια!!Πείτε με κομπλεξική και γεμάτη στερεότυπα αλλά θέλω ο άντρας να είναι ο δυνατός της σχέσης και να προστατεύει τη γυναίκα. Νιώθω οτι αν μας επιτεθεί κανείς στο δρόμο εγώ θα είμαι αυτή που θα τον "κανονίσω" και το αγόρι μου απλά θα με κοιτάζει...Πφφφ και η χαζομάρα είναι ότι όσο και να τον ταΐζω δεν παίρνει γραμμάριο...Εμφανισιακά είμαστε τελείως αταίριαστοι αλλά δεν θέλω να τον αφήσω για έναν τόσο χαζό λόγο, ούτε θέλω να αλλάξει για εμένα...Απλά ορισμένες φορές νιώθω ο "άντρας" της υπόθεσης και δεν μου αρέσει καθόλου. Συγγνώμη αν σας κούρασα απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου!
6
 
 
 
 
σχόλια
Ευτυχώς που τα στερεότυπα καταπίπτουν σιγά σιγά...Πάντως (αν και μάλλον δεν ανταποκρίνεται στην περίπτωση του δικού σου) υπάρχουν κάτι άντρες λεπτοί και απίστευτα "νευρώδεις". Που την πέτρα την στίβουν. Κι αφήνουν μουσκουλαράδες στην σκιά τους.
Εν τω μεταξύ τα καπάκια από τα δοχεία δεν θέλουν δύναμη για να ανοίξουν. Μυαλό θέλουν! (Αν κατορθώσεις να βάλεις λίγο αέρα από τις χαραγές ανασηκώνοντας με ένα μαχαιράκι η αρνητική πίεση κάνει όλη την δουλειά για σένα κι ανοίγει με ένα "ποπ" μόνο του)
Μπορω να πω οτι σε καταλαβαινω, γιατι εχω υπαρξει κ γω με αγορι που ηταν τσιλιβιθρα κ επειδη εγω ειμαι κανονικη σε βαρος, ηταν οντως λιγο περιεργο σαν θεαμα. Αλλα εγω αυτο που σκεφτομουν οταν ημουν μαζι του κ παρηγοριομουν ειναι πως το ποσο "αντρας" ειναι καποιος δεν εξαρταται ουτε απ το υψος του, όυτε απ τα κιλα του, αλλα απο τον γενικοτερο δυναμισμο του. Δηλαδη το θεμα δεν ειναι να εχεις εναν αντρα διπλα σου για να σε προστατευσει αν σου επιτεθουν, δεν ειναι ο bodyguard σου. Το σημαντικο ειναι να σε υπερασπιστει μπροστα σε αλλους, αν το χρειαστεις, ή γενικα τελοσπαντων να ξερεις οτι θα ειναι εκει για σενα, οτι θα σε στηριζει κ οτι θα σου φερεται ωραια. Αν τα κανει ολα αυτα, μη σε νοιαζει πως φαινεστε εξωτερικα.Κ στο κατω κατω, κ με ντερεκι να τα ειχες, μπορει κ αυτος να μην σε προστατευε αν σας επιτιθεντο, οποτε δεν εχει να κανει με τη σωματικη διαπλαση το αν ενας αντρας θα μπει στη μεση σε μια τετοια περιπτωση, αλλα με το ποσο θαρραλεος ειναι. Κ φυσικα με το ποσο σε αγαπαει.
Αμα καταφερεις και τον πεισεις να γραφτει 3 μηνες γυμναστηριο, απο τη στιγμη που ειναι πιο ψηλος εχει προοπτικες να γινει διπλασιος απο εσενα το λιγοτερο. Αντε να δουμε αν βρεις μετα κατι αλλο να σε χαλαει :P