Ο Βύρων Πολύδωρας προτείνεται από την κυβέρνηση για πρόεδρος του ΕΣΡ

Ο Βύρων Πολύδωρας προτείνεται από την κυβέρνηση για πρόεδρος του ΕΣΡ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
23

Στον Βύρωνα Πολύδωρα πρότεινε η κυβέρνηση να αναλάβει τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Ο Β. Πολύδωρας δήλωσε ότι η πρόταση που του έγινε είναι τιμητική, αλλά και ευθύνης και χαρακτήρισε την κατάσταση στο θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ ως «βραχυκύκλωμα». Τόνισε πως «δεν πάει άλλο με το αδιέξοδο» , λέγοντας ότι θα έχει επικοινωνία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Επισήμανε πως καίριο σημείο αποτελεί η άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ με όλες τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα. Στόχος μου είναι «να συμβάλω στην θεσμική και νομική εξομάλυνση» του ζητήματος με το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, δήλωσε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

«Εγώ δεν κάνω επικοινωνιακά παιχνίδια, ούτε είδα τάση για επικοινωνιακά τεχνάσματα, είδα διάθεση συναίνεσης» δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις αναφορές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε «επικοινωνιακά παιχνίδια».

Η υποψηφιότητα Πολύδωρα αναμένεται να κατατεθεί από την κυβέρνηση στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής τη Δευτέρα, όπου και θα συζητηθεί η σύσταση του ΕΣΡ.

23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

13 σχόλια
Πιστεύει κανένας πως οι εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 έγιναν γιατί δεν συμφώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ στην υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ;Ενώ μετά πρότεινε τον Παυλόπουλο και τώρα τον Πολύδωρα.
Δεν υπάρχει τέλος , μετα τον πρόεδρο "τίποτα" τώρα ο " στρατηγός άνεμος" .. Τελικά η εικόνα ξεκαθαρίζει όπως τα σκατά που αποκαλύπτονται όταν λιώσει το χιόνι. Περιπλοκα συγκοινωνούντα δοχεία που ενώνουν οτι πιο παρασιτικό χαρακτηρίζει την Ελληνική κοινωνία.Το χιούμορ ομως εξαντλήθηκε και η χώρα ειναι ήδη στα βράχια.
Μετά τις αντιδράσεις η κυβέρνηση αποσύρει τον Βύρωνα Πολύδωρα από πρόεδρο και τον ορίζει ως ειδικό σύμβουλο στο υπουργείο Ενέργειας σε θέματα αιολικής ενέργειας, και θα συμπεριλάβει στο ΕΣΡ τους εξής παρακάτω: Ευάγγελος Αντώναρος, Σάββας Τσιτουρίδης, Σωτήρης Χατζηγάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Μιχάλης Λιάπης, Αριστείδης Παυλίδης, Γεώργιος Βλάχος και Κατερίνα Παπακώστα.Πληροφορίες που φέρουν την κόρη Πολύδωρα ως μέλος του ΕΣΡ ελέγχονται ως ανακριβείς.
Ετοιμάζετε να μας σώσει ο Donald Trump;Δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον χειρότερο από τσίπρα-καμμένο.Εκτός να βγει κυβέρνηση η Ζωή και ο Λαφαζάν οπότε καλύτεροι... εε.. καλύτερη η μετανάστευση.
vhs glitch εγώ δεν ετοιμάζω τίποτα ... όπως τα λες σαν να ακούω συριζαιο του 2014 .... κράτα μικρό καλάθι , εσύ που δεν είσαι σαν τους βρωμοΠΦΑ-ΑΝΕΛ αλλά συνετός φιλελεύθερος!Όσο για τις απόψεις Trump πόσο διαφέρουν από αυτά που πρεσβεύει μια Βουλτεψη ή το σετάκι Αδωνις-Βορίδης στην προ ΝΔ εποχή τους (βρε πως αλλάζουν οι καιροί - ή όχι;)
Που τις βρισκουν αυτες τις εμπνευσεις στις επιλογες προσωπων στον ΣΥΡΙΖΑ πραγματικα αναρωτιεμαι. Μια ο Πακης για ΠτΔ και μια ο Βυρων για προεδρος του ΕΣΡ...
Είναι απλό το σχέδιο:1. Ευτελίζουμε τους θεσμούς και τις ανεξάρτητες αρχές στα μάτια του λαού, ώστε η αστική δημοκρατία να χάσει την αίγλη της σε μια ήδη εξαθλιωμένη κοινωνία που νοιώθει πως δεν εχει να χάσει κάτι άλλο2. Δαιμονοποιούμε τους αντιπάλους μας στο εσωτερικό και εξωτερικό, χρησημοποιόντας οποιοδιποτε εργαλείο 3. Διχάζουμε/διαλύουμε την αντιπολίτευση χρησημοποιόντας σαν πιόνια τα ποιο άθλια στελέχη της4. εκπροσωπούμε την διαπλοκή τόσο ανοιχτά που φαίνεται σαν ψέμα και τοσο συχνα που γίνεται συνήθεια 5. Ακολουθουμε το μνημόνιο κατηγορώντας το για όλα τα παραπάνω!6. Προπαγάνδα από όλα τα μέσα για να δέσει το γλυκό, καθώς η ιδεολογική επικράτηση καλά κρατεί εδώ και 10ετίες.
Ο Πολύδωρας ειναι το πρόσωπο που η ΝΔ δεν θα μπορέσει να αρνηθει? Αυτόν τον ογκόλιθο της πολιτικής?Ολα τα ρετάλια της ΝΔ στην υπηρεσία του Σύριζα...Διότι φυσικά όλοι οι λαϊκιστές, οι κρατιστές και οι διορίζουμε την κόρη μας... όλοι την ιδια μουρη έχουν!