ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.11.2016 | 22:21

Γνωμη κοπελας

Θα σας πω λοιπον και γω την γνωμη μου γιατι μας τραβανε οι αντρες που βρισκονται σε σχεση.Ειμαι και γω παθουσα (εχω κανει σεξ με 3 αντρες που εχουν σχεση).-Πρωτα απ ολα τα συναισθηματα μας δεν μπορουμε να τα διαχειριστουμε.-Δευτερον για να ειναι σε σχεση σημαινει οτι εχει κατι που αρεσει οποτε ασυναισθητα νιωθουμε οτι θα μας αρεσει και εμας.-Τριτον δεν μας διεκδικει οσο ενας ελευθερος. Δεν τον ενδιαφερει η καθημερινοτητα μου. Δεν ρωταει το προγραμμα μου. Και γω αναρωτιεμαι γιατι δεν το κανει.-Τεταρτον ειναι ικανος να του προτεινω 3 φορες να βγουμε και αυτος και τις 3 να με απορριψει λεγοντας οτι θα βγει με την κοπελα του και οχι οτι θα παει να δει αγωνα με καποιον φιλο του. Αυτο μεσα μου μου βγαζει μια ζηλεια γιατι να βγαινει μαζι της και οχι μαζι μου.-Πέμπτον δεν καιγεται να κανει σεξ μαζι μου γιατι ειναι χορτασμενος απο την σχεση του και μενα παλι μου βγαζει ζηλεια τυπου γιατι αυτη και οχι εμενα.-Εκτον το οτι δεν τον χωριζει η κοπελα του σημαινει οτι κανει καλο σεξ και φουντωνει η φαντασια μου να μαθω αν οντως κανει καλοΠαρακαλω να δημοσιευθει
19
 
 
 
 
σχόλια
συγγνωμη για μενα οι δεσμευμενοι ειναι και θα ειναι Ken doll.. :P φανταζομαι πως μπορει να νιωθει μια κοπελα οταν τσιγκλανε τον συντροφο της,δεν εχει τυχει ποτε μπροστα μου αλλα δεν θα ηθελα να ειμαι η αιτια τσακωμου ενος ζευγαριου..οπως και να χει βλεπω οτι σε ελκυει η απορριψη.μηπως σου αξιζει κατι καλυτερο? για σκεψου το
Πρέπει ν'αναρωτηθείς τι είναι αυτό που σε κάνει να υποτιμάς σε τέτοιο βαθμό τον εαυτό σου ώστε αρέσκεσαι να είσαι το διασκεδαστικό παιχνιδάκι κάποιου. Μειωμένη αυτοεκτίμηση; Άλυτα ψυχολογικά θέματα; Φόβος δέσμευσης; Όλα αυτά μαζί; Επιπλέον γράφεις για μια συνήθεια και πουθενά δεν βλέπω τύψεις είτε σκέψεις που σε προβληματίζουν από ηθικής απόψεως, θα μπορούσε να είχες ερωτευτεί κάποιον δεσμευμένο αν υποθέσουμε πως δεν είμαστε οι άνθρωποι αναμάρτητοι αλλά όμως αυτό θα σε οδηγούσε και σε προβληματισμούς παράλληλα, θα είχες τύψεις για το άλλο πρόσωπο ή θα διεκδικούσες κάποιο ξεκαθάρισμα, όμως εσύ νιώθεις βολικά σε αυτή την θέση. Τι είναι αυτό που σε έχει οδηγήσει σε ηθική πτώση και βλέπεις και τον εαυτό σου τόσο υποτιμητικά που του αξίζει η αδιαφορία, το φτύσιμο, το να προτιμά την άλλη; Κουβαλάς κάποιου είδους ενοχές;
Η κοπέλα δεν μίλησε για τον εαυτό της αλλά τσουβάλιασε όλες τις γυναίκες στην κατηγορία "μας αρεσουν οι δεσμευμένοι". Οπότε συγνώμη, west, αλλά δεν εξομολογήθηκε μια "αμαρτία" της. Απλά προσπαθούσε να βρει συνένοχο στις πράξεις της.Όλα την τα "επιχειρήματα" είναι τουλάχιστον γελοία, αλλά το τα συναισθηματα μας δεν μπορουμε να τα διαχειριστουμε. Πηγή: www.lifo.gr με ξεπερνάει.Υποτίθεται ότι αυτό που μας διαχωρίζει από το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο είναι ότι χρησιμοποιούμε τη λογική μας.Αλλιώς, θα κλέβαμε, θα κάναμε κακό και θα σκοτώναμε ο ενας τον άλλος κάθε ώρα και στιγμή.
Ξεκαθάρισε πως είναι απλά η γνώμη της γιατί πιστεύει πως το κάνουν όλες.Επίσης παραδέχτηκε πως το χει κάνει(εξομολόγηση).Το κλέψιμο,ο φόνος,η κακοποίηση που ανέφερες είναι ποινικά αδικήματα.Η μοιχεία,η απιστία κλπαπο το 1982(νομίζω) και μετά, όχι.Αφού δεν υπάρχει αδίκημα δεν υπάρχει ενοχή,ούτε και συνενοχή.Μάλλον συγκρίνεις αταίριαστα πράματα.
Μερικούς σχολιαστές σας καμαρώνω!Όλοι αμέμπτπου ηθικής.Μην εξομολγηθεί κάποιος μια «αμαρτία».Αμέσως να τον φάτε.Πώς στο καλό είστε μπακούρια τετοια κελεπούρια;
west, καλό θα είναι όταν αναφέρεσαι σε ''μερικούς σχολιαστές'' να διευκρινίζεις σε ποιους αναφέρεσαι, δεν είναι κακό να έχεις τα ''μπαλάκια'' να απευθυνθείς προσωπικά σε κάποιον και να τον πεις ειρωνικά ''αμέμπτου ηθικής'' και ''κελεπούρι''.
Διογένη δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκες.Εσυ είπες τη άποψή σου και δεν έκανες κριτική.Είσαι προσεκτικός σχολιαστής απ΄όσο σε έχω παρακολουθήσει και αν και πολλες φορές διαφωνώ μου είσαι συμπαθής γιατί πάντα είσαι σοβαρός και ευγενικός.
West, αν κ διαφωνω με την εξομολόγηση, Συμφωνώ μαζί σου. Όλοι οι άνθρωποι κανουν λάθη. Το θέμα ειναι όμως.. Τα αναγνωριζουν ως τέτοια; Ξέρουν όντως γιατί κάνουν ο,τι κάνουν;Γιατί εγώ στη συγκεκριμένη εξομολόγηση, είδα μονάχα ανασφάλεια.
West, φανταζομαι οτι εσυ εγραψες την εξομολογηση, αλλιως δεν εξηγειται τετοια εντονη αναγκη υπερασπισης της εξομολογουμενης. Οπως κ να χει, επειδη φανταζομαι οτι πηγαινε κ σε μενα η σποντα σου, εχω να πω τα εξης: 1) Η εξομολογουμενη απ ο,τι φαινεται, δεν θεωρει οτι εκανε λαθος, γιατι οταν κανεις λαθος, δεν προσπαθεις να βρεις τροπους να το παρουσιασεις ως κατι σωστο. Οταν κανεις λαθος, λες απλα "εκανα λαθος κ μετανιωνω γι αυτο". Η εξομολογουμενη οχι μονο δεν λεει κατι τετοιο, αλλα προσπαθει να μας πεισει κιολας οτι το να ελκεσαι απο δεσμευμενους ειναι κατι φυσιολογικο, κατι που συμβαινει σε ολες. Κ βασικα, κ μονο το γεγονος οτι το εχει κανει 3 φορες, δειχνει οτι δεν εχει ηθικες αναστολες, αρα δεν την πολυνοιαζει που κανει κατι που δεν ειναι σωστο. Το λαθος, οταν επαναλαμβανεται 3 φορες δεν ειναι λαθος, ειναι μια συνειδητη επιλογη. Συμφωνω πως ολοι κανουμε λαθη κ πως κανεις δεν ειναι αξιος να μας κρινει, κ μαλιστα το ειχα γραψει κ γω στο παρελθον σε μια αντιστοιχη εξομολογηση, οτι οταν καποιος εξομολογειται μια "λαθος" πραξη του, δεν ωφελει να γραφουμε απο κατω ολοι σχολια του τυπου "σα δεν ντρεπεσαι, εισαι απαραδεκτος" κλπ. Ομως, στη συγκεκριμενη εξομολογηση αυτο που εμενα προσωπικα με εξοργισε κ με εκανε να απαντησω οπως απαντησα, ειναι το γεγονος οτι η εξομολογουμενη δεν φαινεται να εχει επιγνωση οτι αυτο που κανει ειναι κατι λαθος. Κ λαθος δεν ειναι μονο ενα ποινικο αδικημα. Υπαρχουν κ οι λεγομενοι αγραφοι νομοι, τους οποιους δεν σε αναγκαζει κανεις να τους τηρεις, ομως καποιος που εχει ηθικη, τους τηρει. Ναι κ εγω στο παρελθον γουσταρα εναν δεσμευμενο, κ μαλιστα εδειχνε κ κεινος ενδιαφερον για μενα, οποτε θεωρητικα ειχα ευκαιρια να κανω κατι μαζι του. Αλλα δεν το σκεφτηκα ουτε μια φορα, γιατι με κραταγε πισω το γεγονος οτι εχει κοπελα. Ε πως λοιπον να δικαιολογησω το οτι μια κοπελα το εχει κανει αυτο 3 φορες?
Μπορούν όχι απλά να είναι καβάντζες αλλά να έχουν και πολύ πιο ''ελαστικά'' κριτήρια για να το κάνουν: ένας άνθρωπος μια χαρά που την παρακαλάει μπορεί να τον περάσει από σαράντα κύματα (απορρίπτονάς τον στο τέλος γιατί πετάει στραβά μία τρίχα στο κεφάλι του) όταν στον πρώτο χλιμίντζουρα δεσμευμένο όλα θα της φανούν ιδανικά χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
ΟΟΟΟοχι κουκλα μου, το οτι εκανες σεξ με 3 δεσμευμενους δεν οφειλεται σ αυτους τους 6 παραγοντες που αναφερεις, οφειλεται στον εξης ενα παραγοντα: ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΥΛΑ Κ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ. Ναι, φυσικα κ δεν μπορουμε να διαχειριστουμε τα συναισθηματα μας κ εσυ μαλλον δεν μπορεις να διαχειριστεις κ τις ορμες σου.Αντι να καθεσαι κ να δικαιολογεις τον εαυτο σου για το οτι πας με δεσμευμενους, ισως θα ηταν πιο ωφελιμο κ για σενα κ για τους αλλους να βρεις καποιον ελευθερο. Λεω εγω τωρα...
1. Δε βλέπω κανένα συναίσθημα σε όλο αυτό που περιγράφεις.2. Το ότι αρέσει στην άλλη για κάτι, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αρέσει για τον ίδιο λόγο σε σένα.3. Σε διεκδικεί αλλιώς γιατί δεν θέλει εσένα αλλά μόνον αυτό που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου. 4. Γουστάρεις και φτιάχνεσαι να σε απορρίπτουν για να βγούνε με μία άλλη; προχωρημένη σε βρίσκω.5. Καίγεται για σεξ με σένα γιατί του παρέχεις το διαφορετικό, αν ήταν ''χορτασμένος'' δε θα στην έπεφτε. 6. Η κοπέλα του μπορεί να μην τον χωρίζει για μία σειρά από λόγους που ούτε πάει το μυαλό σου.Επομένως, κάνεις σεξ με άντρες σε σχέση χωρίς να υπάρχει κανένας από τους λόγους για τους οποίους το κάνεις.
Βασικά αυτό που λέει είναι τα εξής βασικά δύο:(κι είναι μεγάλες αλήθειες δυστυχώς)1.Για να τον έχει κάποια άλλη κάτι καλό θα έχει. Δεν είναι φλώρος/βιαστής/τσιγγουνομαρία/λιγούρι/loser. 2. O ανταγωνισμός με την "κατηγορία" σου είναι καυλωτικός. Όχι ότι επικροτώ τέτοιες μη ξεκάθαρες κι ανειλικρινείς πρακτικές. Αλλά έχει βάση. (Ειδικά το πρώτο)