H νέα Σίντι Κρόφορντ είναι η κόρη της

H νέα Σίντι Κρόφορντ είναι η κόρη της Facebook Twitter
1
H νέα Σίντι Κρόφορντ είναι η κόρη της Facebook Twitter

H κόρη του Rande Gerber και της Cindy Crawford είναι ένα από τα πιο συζητημένα, φρέσκα πρόσωπα που έχουν εμφανιστεί στην αχανή βιομηχανία της μόδας τον τελευταίο χρόνο.

Παρέλαβε μια ισχυρή κληρονομιά από τη μητέρα της, μια γυναίκα θρύλο των catwalks, και με οπλοστάσιο το όνομά της, αλλά κυρίως την εκπληκτική ομοιότητά της με τη Cindy, πέτυχε μέσα σε μικρό διάστημα εξώφυλλα και συμβόλαια.

Στα Fashion Media Awards, της Daily Front Row, δέχτηκε το βραβείο για μοντέλο της χρονιάς, δεν έκρυψε πως απολαμβάνει το γεγονός πως κάποιοι τη θεωρούν «κλώνο» της μητέρας της και όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους είπε: «Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν τι με δίδαξε η μαμά μου για τη μόδα. Η αλήθεια είναι πως αυτά που μου διδάσκει περισσότερα από το να ποζάρω και να δείχνω το καλό μου προφίλ».

Μια νέα φωτογράφηση που αντλεί έμπνευση από το στιλ του θρυλικού φωτογράφου Herb Ritts, έρχεται απλά να επιβεβαιώσει πως η 15χρονη είναι η επόμενη Cindy Crawford.

Ο φωτογράφος προσωπικοτήτων Brian Bowen Smith είναι ο άνθρωπος πίσω από τη φωτογραφία, ο οποίος θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στα 90s και τον «δάσκαλό» του φωτογράφο Herb Ritts.Ο φωτογράφος είπε στο Vanity Fair πως η Cindy είναι προφανώς η κύρια πηγή έμπνευσης της Kaia και όταν τη μέρα έκαναν τη φωτογράφηση η 15χρονη του είπε πως έχει τον τρόπο να ενσαρκώσει με εκπληκτικό τρόπο την μητέρα της. Ο Βrian Bowen Smith είχε ξαφνικά μπροστά του τη Cindy από την εποχή που έκανε τα πρώτα της βήματα...

H νέα Σίντι Κρόφορντ είναι η κόρη της Facebook Twitter

Η πρώτη εκτύπωση της φωτογραφίας θα παρουσιαστεί στη De Re Gallery στην Art Basel στο Μαϊάμι την Τρίτη και θα πουληθεί σε μόλις 20 αντίτυπα υπογεγραμμένα από το φωτογράφο και την Κaia.

Tην ίδια ώρα, η μαμά της 15χρονης που έχει αφήσει τις πασαρέλες και τα εξώφυλλα και κάνει περιορισμένες εμφανίσεις, εξαργυρώνει τη φήμη της σε διάφορα events. Xθες ταξίδεψε στη Λίμα στο Περού και εκεί εγκαινίασε το νέο κατάστημα μεγάλου οίκου ωρολογοποιίας με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και περίπου 20 χρόνια. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σκέφτονται έτσι και βλέπουν πίσω από τα (ερμητικά)κλειστά τζάμια.Χαίρομαι γιατί κάθε φορά που μένω αποσβολωμένη από την στάση και την ανοχή γονιών και ''ενηλίκων'' απέναντι σε τέτοια αλλά και άλλα παρόμοια φαινόμενα είναι γιατί αναβοσβήνει εκείνο το κόκκινο λαμπάκι της έκτακτης ανάγκης και προσοχής, ''alert'' σε μια έμμεσης μορφής κακοποίηση συγκαλυμμένη πίσω από την επίφαση του ''κοινωνικά πλέον αποδεκτού'' ή του ''φυσιολογικού''..Ας προστατέψουμε ότι μπορεί ο καθένας γύρω του και μέσα του..