ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2017 | 01:34

Προτάσεις!

Καλησπέρα εξομολογητές,θέλω να διαβάσω νέα βιβλία και δεν ξέρω με τι να αρχίσω..Θέλω προτάσεις από βιβλία που έχετε διαβάσει ή έχετε ακούσει! Προτιμώ βιβλία που έχουν να κάνουν με φιλοσοφία,ψυχολογία,με ανθρώπους,που να σε προβληματίζουν,να σε κάνουν να σκεφτείς. Αναμένω!
4
 
 
 
 
σχόλια
Michael Shermer, Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν σε παράξενα πράγματα, Πανεπιστημιακές εκδόσεις ΚρήτηςAlain de Botton, Η παρηγοριά της φιλοσοφίας, εκδ. ΠατάκηMadeleine L. Van Hecke, Τυφλά σημεία-Γιατί οι έξυπνοι άνθρωποι κάνουν ηλίθια πράγματα, εκδ. Modern TimesLou Marinoff, Τα μεγάλα ερωτήματα, εκδ. ΛιβάνηΕλπίζω να σου αρέσουν !
Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να προτείνεις βιβλία..Σε αυτά τα πλαίσια που αναφέρεις μου άρεσαν τα παρακάτωΠλάτωνας, όχι Πρόζακ!, Μαρίνοφ ΛουΆκου, Ανθρωπάκο, Βίλχελμ Ράιχ
Προσωπικά μου αρέσουν τα περισσότερα της Βαμβουνάκη και του Μπουκάι,που είναι πάνω κάτω στο πνεύμα που περιγράφεις.Εκτός αυτών μου άρεσαν πολύ τα Ψάθινα Καπέλα (Μ.Λυμπεράκη), Εμείς οι Ζωντανοί (Άυν Ραντ), Η Μεγάλη Χίμαιρα (Καραγάτσης) και από αστυνομικά Αγκάθα Κρίστι και Νεσμπο!