Στη «μάχη» του Ευρωμπάσκετ ρίχνεται η Εθνική Ελλάδας - Πρεμιέρα με την Ισλανδία

Στη «μάχη» του Ευρωμπάσκετ ρίχνεται η Εθνική Ελλάδας - Πρεμιέρα με την Ισλανδία Facebook Twitter
1

Στην «μάχη» του Ευρωμπάσκετ ρίχνεται απόψε η Εθνική ομάδα, αντιμετωπίζοντας στις 16.30 το μεσημέρι την Ισλανδία.

Οι παίχτες του Κώστα Μίσσα αναμένεται να έχουν εύκολο έργο απέναντι στη θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα του Α΄ ομίλου, αλλά δεν θα πρέπει να την υποτιμήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο σημερινός αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συμμετέχει σε Ευρωμπάσκετ. Η πρώτη ήταν το 2015 όπου κατέλαβε την 24η θέση.

Στους άλλους αγώνες του Α΄ ομίλου, η Σλοβενία αντιμετωπίζει την Πολωνία (13:45) και η οικοδέσποινα Φινλανδία έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στους Γάλλους (20:00).

Σήμερα, αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους και οι ομάδες του Β΄ όμιλου του τουρνουά, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο Τελ Αβίβ.

Στην πρώτη αγωνιστική, το Ισραήλ θα βρεθεί αντιμέτωπο με την Ιταλία, η Γεωργία με τη Λιθουανία και η Ουκρανία με τη Γερμανία.

Το σημερινό πρόγραμμα του Ευρωμπάσκετ 2017:

Πέμπτη 31 Αυγούστου

Α΄ όμιλος (Ελσίνκι)

Σλοβενία-Πολωνία 13:45

Ισλανδία-ΕΛΛΑΔΑ 16:30

Γαλλία-Φινλανδία 20:00

Β΄ όμιλος (Τελ Αβίβ)


Γερμανία-Ουκρανία 15:45

Λιθουανία-Γεωργία 18:30

Ιταλία-Ισραήλ 21:30

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια
Καλή επιτυχία στην Εθνική. Ως σούπερ μπασκετόφιλος ελπίζω να κατορθώσω να μην χάσω τα ματς της Εθνικής, αλλά και άλλα παιχνίδια. Η Ελλάδα είναι σε μεταβατική φάση, νομίζω πως θα ξαναείναι σε τοπ Level σε 4-6 χρόνια. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει κάποια πρόσωπα-λύσεις ανάγκης, ενώ λείπει και ο Γιάννης που θα μπορούσε να καμουφλάρει πολλά από τα προβλήματα. Παρόλα αυτά, λόγω ελλείψεων και σε άλλες ομάδες, νομίζω ότι δεν αποκλείεται η ομάδα να μπει στους 8. Καλή επιτυχία στην ομάδα. =====================