ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2017 | 16:09

Ειμαι ερωτευμενη

Εδω και ενα μιση χρονο ειμαι ερωτευμενη με εναν καλο μου φιλο, μενουμε λιγο μακρια αλλα που και που τον βλεπω και μιλαμε απο facebook κτλπ..εχουμε παρομοια γουστα (μουσικη,ταινιες) αλλα εχουμε διαφορετικες παρεες κτλπ. Εγω ειμαι πολυ ντροπαλο και κλειστο ατομο δεν εχω κανει ποτε σχεση ή κατι στην ζωη μου, λατρευω να μιλαω μαζι του και να τον ακουω να μιλαει για το προβληματα του.Ποναω οταν τον βλεπω στενοχωρημενο εχω κατσει απειρα βραδια να τον παρηγορω και να του φτιαχνω το κεφι,μαρεσει να τον βλεπω χαρουμενο! παντα ημουν και ειμαι θετικη οταν βρισκει καποια κοπελα παρολο που μεσα μου ενα κομματι μου στενοχωριεται (φυσικα δεν κατηγορω εκεινον ή την κοπελα δεν φταινε αν εγωφοβαμαι να εκφρασψ τα συναισθηματα μου). Ο λογος που φοβαμαι να τα εκφρασω ειναι διοτι ειμαι παχουλη και φοβαμαι οτι δεν θα με θελει για το πως ειμαι αλλα και οτι αν εκφρασω τα συναισθηματα μου για εκεινον θα σταματησει να θελει να ειμαστε φιλοι..
2
 
 
 
 
σχόλια
Και εγω παχουλη ειμαι αλλα οσους εχω φλερτάρει παντα ανταποκρινονταν(οκ περα απο καποιες εξαιρεσεις) Δεν παιζει ρολο.η εξωτερικη εμφανιση αλλα προσωπικα πιστευω παιζει ρολο το φλερτ και πως τον προσεγγιζεις τον αλλον οπως και να δειχνεις αυτοπεποιθηση.