Χάος και απίστευτη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο Μακεδονία - Δείτε εικόνες

Χάος και απίστευτη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο Μακεδονία - Δείτε εικόνες Facebook Twitter
Το αεροδρόμιο σκεπασμένο με ομίχλη το μεσημέρι της Τρίτης
3

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν σήμερα οι επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς το διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Η πυκνή ομίχλη έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε προσγειώσεις και απογειώσεις αεροσκαφών, ακυρώσεις πτήσεων και πολύωρες καθυστερήσεις.

Η κατάσταση εκτιμάται ότι θα ομαλοποιηθεί τις επόμενες ώρες καθώς τότε αναμένεται να υπάρξει υποχώρηση της ομίχλης.

Μέχρι τότε υπάρχουν πολλοί επιβάτες που ακόμη δεν έχουν πετάξει και περιμένουν σε τεράστιες ουρές.

Η καταγγελία που έφτασε στα γραφεία του LIFO.gr από ταξιδιώτη που σήμερα πετούσε για την Αθήνα είναι ενδεικτική.

Οι φωτογραφίες:

Χάος και απίστευτη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο Μακεδονία - Δείτε εικόνες Facebook Twitter
Οι τεράστιες ουρές επιβατών που περιμένουν να βρουν πτήση για να φύγουν
Χάος και απίστευτη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο Μακεδονία - Δείτε εικόνες Facebook Twitter

«Τραγικά πράγματα! Μετά από πέντε ώρες αναμονή με ανακοινώσεις κάθε 40 λεπτά έβγαλαν στον πίνακα ότι ακυρώθηκε η πτήση για Αθήνα λόγω ομίχλης» μας αναφέρει ο επιβάτης που έστειλε και τις φωτογραφίες πριν από λίγο.

«Περιμένουμε 90 λεπτά τώρα στην ουρά για να βρούμε άλλη πτήση», αναφέρει σημειώνοντας πως κανονικά πετούσε στις 7 και μισή το πρωί.

Συνιστάται σε επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, πρέπει να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου "Μακεδονία" (www.skg-airport.gr), προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα και σωστά για όλες τις διαφοροποιήσεις που σημειώνονται στο πρόγραμμα των πτήσεων.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Λυπάμαι αλλά δεν φταίνε οι Γερμανοί και για αυτό. Ο αεροδιάδρομος με τα συστήματα υποβοήθησης σε περίπτωση ομίχλης έχει κλείσει με ευθύνη της κυβέρνησης, διάβασε δηλώσεις Σπίρτζη, χωρίς να ληφθεί μέριμνα για το τι θα γίνει έναν ολόκληρο χειμώνα όπου η ομίχλη στην Θεσσαλονίκη είναι πολύ συχνή. Επιπλέον η θέση του αεροδρομίου είναι γνωστό ότι είναι ακατάλληλη ακριβώς λόγω αυτού του γεγονότος. Οπότε .......
Είναι καθαρά κρατική ευθύνη που αποφάσισε να μην κάνει τις εργασίες το καλοκαίρι, αλλά να τις αναβάλλει για το καταχείμωνο. Οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να κάνουν συλλογισμούς επιπέδου δημοτικού!