ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2018 | 14:44

Απελπισία

Είμαι 23 χρονών αγόρι και από μικρό με θυμάμαι να τρώω τον αγλέορα και να μην βαζω γραμμάριο. Γυμναστήριο πήγενα αρκετό καιρό ( 2 χρονια) αλλα αποτελεσμα 0 και σταματησα. Ειμαι 66 κιλά αδύνατος. Πείτε ρε παιδιά τι να δοκιμάσω άλλο ; κανεις που ειναι σαν εμενα ή ξέρει απο αυτη τη κατάσταση ; Oi γιατροί με λένε μην σκας έχεις καλο μεταβολισμό. Κάποια στιγμή καποτε θα αρχίσει ο οργανισμο να παιρνει μπρος και να βαζεις..
1
 
 
 
 
σχόλια
Η απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως είναι οτι πρέπει να τρως περισσότερο. Ξέρω άτομα που χρειάζοντε 4000+ θερμίδες την ημέρα για να φτάσουν τα 80 κιλά, αν είσαι ψηλός μπορεί και παραπάνω! Το θέμα είναι να το πετύχεις χωρίς να ταλαιπωρήσεις υπερβολικά το στομάχι σου, επιλέγοντας τροφές που έχουν τις θερμίδες που χρειάζεσαι αλλά ταυτόχρονα είναι ευκολοχώνευτες. Πολύ σημαντικό είναι ένα πλούσιο γεύμα αμέσως μετά τη γυμναστική. Επίσης, δε χρειάζεται πολύ γυμναστική για να αναπτυχθούν οι μύες, ειδικά σε αυτή την ηλικία. Κάνε πχ ένα, άντε δύο σετ απο κάθε άσκηση για να περιορίσεις κάπως τις ανάγκες σου σε θερμίδες.