ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2018 | 17:49

Κέρασμα

Ο φίλος μου είναι πολύ large συναισθηματικά αλλά έχει ένα θέμα. Σχεδόν ποτέ δεν πληρώνει για τον ευατό του όταν βγαίνουμε έξω. Εντάξει δεν έχω πρόβλημα να κερνάω εγώ που και που μιας και εγώ είμαι φοιτήτρια και δουλεύω ενώ αυτός αυτός είναι μεταπτυχιακός αλλά δεν δουλεύει. Plus ότι έχουμε διαφορά ηλικίας 11 χρόνια, είναι μεγαλύτερος. Είναι πολύ τίμιο και ωραίο παιδί, δεν με έχει κλέψει ποτέ, αλλά ακόμα κι όταν έχει λεφτά με τον τρόπο του μου δείχνει ότι του αρεσει να κερνάω εγώ. Επίσης του έχω πληρώσει κάποιες φορές τα εισιτήρια για να πάει στο πατρικό του στην επαρχία και μόνο μια φορά μου επέστρεψε τα χρήματα. Είναι απλά παραξενια? Εσείς τι θα κάνατε αν η σχέση σας κάλυπτε συναισθηματικά?
6
 
 
 
 
σχόλια
Είναι δυνατόν να είσαι τόσο αφελής, ή απλώς εθελοτυφλείς;Και πώς γίνεται να καλύπτεσαι συναισθηματικά από "αγορασμενα" συναισθήματα και μια άνιση σχέση;
Άμα εσυ θες να τους πληρώνεις τους άνδρες δεν θα σου πούμε τίποτα για την παραξενιά σου δικαιώμα σου . Αν νιώθεις ανασφαλείς κ πιστεύει πως δυο εισιτήρια για το χωριό του κάνουν τα πλούσια συναισθήματα που σου προσφερει αγόρασε τα. Όσο για τον κύριο μαγκιά του βρήκε θύμα κ περνάει καλά έχει απο όλα.
Θεε μουυυυ. Τι ηταν αυτο που ειδαααα. Και διαβασαααα. Μα καλα σε εκμεταλλεύεται και εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι;; οχι απλα να πληρωσει τον καφε του αλλα να σε κερναει κι ολλας θα επρεπε... μα καλα που ζουμε γαμωτο;; γελαω μαζι του. Δεν ντρεπετε καθολου να τον πληρωνεις και τα εισητηρια;;; εμενα ο δικος μου ετσι και βαλω το χερι στην τσεπη να κανω πως πληρωνω ( που παντα ειμαι προθημη ) θα με σκοτωσει. Ποσο μαλλον να μου ζητησει να του πληρωσω τον καφε και τα εισητηρια. Ο δικος σου ειναι απλα βολεψακιας και εκμεταλευτης. Πιστεψε με οποιαδηποτε αλλη στη θεση σου θα παταγε φρενο. Τι τρεχει φιλε; την εχεις καταβρει; Τουλαχιστον θα επρεπε να του επιβαλλεις να τα μοιραζεστε ΟΛΑ. Αλλο μια φορα που θα τυχει να μην εχει. Οκ. Αλλα αυτος αποτι βλεπω το εχει κανει συστημα. Ξεκοψε του το πριν να ειναι αργα.