ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2019 | 23:12

Το αγορι μου

Δεν με βοηθαει να αποκτησω αυτοεκτιμηση. Αντιθετως, συνεχεια "με πειραζει", οπως υποστηριζει. Σε καθημερινη βαση θα βρει κατι να μου πει και να με κανει να εχω ανασφαλειες για το καθε τι πανω μου (εξωτερικο και εσωτερικο). Για παραδειγμα, προσπαθω να χασω κιλα, οχι οτι ειμαι ευσωμουλα απλως εχω καποια περιττα και κανω προσπαθεια ωστε να φτασω το ιδανικο σωμα που θεωρω εγω οτι πρεπει να εχω. Αντι να με εμψυχωσει, μου λεει οτι τοσο καιρο δεν καταφερα τιποτα, ειμαι χοντρη κλπ. Αλλο μετα, καμια φωτο που βγαζω (οχι οτι βγαζω πολλες δηλαδη, 2-3 καθε 3 χρονια) μου λεει οτι δεν του αρεσουν και ειμαι τοσο ομορφη κοπελα, γιατι βγαζω τετοιες φωτο. Μετα, γελαει μερικες φορες με αυτα που φοραω και ενω το καταλαβαινω και του λεω γιατι το κανει, μου λεει δε γελαει γι αυτο. Κα πολλα που στην αρχη δεν εδινα σημασια γιατι δεν εχω θεμα με τον εαυτο μου και το επαιρνα στην πλακα γιατι στο κατω κατω δεν εχω αλλαξει και πολυ απο τοτε που γνωριστηκαμε, ετσι με γνωρισε, αλλα πιστευω τα λεει μεταξυ σοβαρου και αστειου και τωρα πια με εκνευριζει. Δεν εχει γυρισει ποτε να μου πει ξερεις κατι, μου αρεσεις ετσι οπως εισαι, στα ματια μου εισαι ομορφη. Ξερει οτι δεν εχω και την τρελη αυτοπεποιθηση, προσπαθω να το αντιμετωπιζω και δεν με βοηθαει. Οταν του το ειπα αυτο μου ειπε οτι κανω σαν μικρο παιδι, οτι ετσι ειναι ο χαρακτηρας του, πειραζει τους παντες κλπ. Ε νταξει μια, δυο φορες να πειραξεις τον αλλον αλλα συγκεκριμενα την κοπελα σου πρεπει που και που να της δειχνεις οτι τη θαυμαζεις για εστω ενα πραγμα, οτι σου αρεσει και οτι δεν περασε ο καιρος και μαζι και η καψα.
11
 
 
 
 
σχόλια
κοιτα γενικα δεν μπορω να κρινω απο τα λιγα χαρακτηριστικα που ανεφερες,μια υποψια ειναι πως ισως εχει εκεινος τις δικες του ανασφαλειες και βγαινουν ετσι προς τα εξω ξερεις το γνωστο "μειωνω τους αλλους για να ανεβω εγω",ωστοσο εφοσον βλεπεις οτι κατι τετοιο δνε ειναι καλο για εσενα και τροφοδοτει ισως καποιες δικες σου αρνητικες σκεψεις για τον εαυτο σου, ξεκινα με κουβεντα σοβαρη και ειλικρινης,βγαλε ολα σου τα συναισθηματα και οτι,με ανεση, θα ελεγες εδω πες τα σε κεινον!και εαν μετα απο αυτο συνεχιστει η ισδια κατασταση διαλεγεις και παιρνεις,εναν καθολου ενθαρυντικο συντροφο ο οποιος θα σε κρατα πισω ή μοναξια για να κατακτησεις ξανα την αυτοπεποιθηση σουεπισης συμφωνω ως ενα βαθμο με τον/την sali διοτι εχω δει πολλες τετοιες περιπτωσεις απλα θεωρω πως ειναι ακραιο,ποτε δεν εξρεις ομως :P
Εγώ νομίζω ότι σε πειράζει και σε μειώνει για να μην παίρνουν τα μυαλλά σου αέρα ότι είσαι κάτι το ιδιαίτερο και αρχίσεις να ξενοκοιτάς. Δηλαδή πιστεύω σου δημιουργεί την ανασφάλεια ότι δεν θα βρεις άλλον αν χωρίσετε για να καλήψει τη δική του ανασφάλεια να μην σε χάσει. Αλήθεια αυτό πιστεύω ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου και απλά δρα χαζά σκεφτόμενος.
Δηλαδή δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος όταν το εξηγεί απλά; Πρέπει να του κάνουν το ίδιο; Για μένα, αν δεν κατανοουν και δεν σέβονται με μια επεξήγηση αυτά που νιώθουμε και ότι μας ενισχύουν /προκαλούν ανασφάλειες τότε δεν αξίζει τον κόπο η σχέση (ναι, ολους θέλω να τους χωρίσω :Ρ)
Μη προσπαθείς να χάσεις κιλά με δίαιτα, εφόσον λες ότι δεν είσαι καθόλου υπέρβαρη... κι εσύ, και όλες! Σταμάτα τη νηστεία... χτες! Και ξεκίνα την γυμναστική γράμμωσης/μυϊκής ενδυνάμωσης (με βαράκια ή οτιδήποτε άλλο προτιμάς).Η γυμναστική θα μετατρέψει το σώμα σου ακριβώς όπως το θες, ενώ θα τρώς κανονική ποσότητα απ' όποιο γεύμα θες, αρκεί να είναι σε γενικές γραμμές υγιεινό το γεύμα.
Μισο μισο εξομολογ. Ξεκινω απο εσένα. Εσύ του το επιτρεπεις να φέρεται έτσι, ακόμα κι αν αυτός ισχυρίζεται οτι ειναι ενα αθώο πείραγμα ολα αυτά. Που μεταξύ μας ξέρεις πολυ καλα πως δεν ειναι. Γιατί αν ηταν ενα αθώο πείραγμα και δε θα σε ένοιαζε, δεν θα μας εγραφες. Αρα κάπου όλο αυτό σου πέφτει too much να το ανεχτεις, και με το δίκιο σου άλλωστε. Συμφωνώ μαζί σου. Αν ηταν ενα αθώο πείραγμα δε θα σε έκανε να αισθανθεις άβολα και θα απολαμβανες τη χιουμοριστική πλευρα που έχουν τέτοια πειράγματα αναμεσα σε ζευγάρια, σε σχέσεις. Προφανώς η συμπεριφορα του αγοριου σου ξεπερνά τα δικά σου προσωπικα όρια του τι ανεχεσαι. Και φυσικά δεν έχει κανένα λογο και δικαίωμα να πατάει στην ηδη χαμηλή αυτοεκτίμηση σου κατ'εσενα, για να στη ρίξει ακόμα κι άλλο. Πιστεύω οτι είσαι μια χαρά άτομο. Πολυ καλα και κάνεις και σκεφτεσαι. Απλα θα το συζητήσεις μαζί του και θα του πεις ολα αυτά που σε ενοχλούν να μην τα ξαναπει. Γιατί δεν ανεχεσαι πλεον αλλες 'δήθεν αστείες' μειώσεις. Βάλε ενα 'αρκετά' και βάλε όρια στο που θα εισέρχεται ο καθένας. Μην επιτρεπεις στον καθένα να σε μειώνει, εκεί που θέλεις τελεία, τη βάζεις δίχως να δικαιολογεις. Είσαι εσύ και τα θέλω σου και οι αντοχές και οι ανοχές σου απέναντι στους αλλους και στη συμπεριφορα τους. Απλό ειναι. Απλα το ξεκαθαριζεις και διωχνεις αυτά που σε ενοχλούν ώστε να μην επαναλαμβάνονται ξανα. Για ποιο λογο άλλωστε να είσαι με κάποιον όταν αυτός δε σε βοηθάει να ανεβεις? Το μεταξύ σας εννοώ. Συζητήστε τα.