Θεσσαλονίκη: Μαθήτρια έκοψε τις φλέβες της γιατί τη βίαζε ο πατέρας της

Θεσσαλονίκη: Μαθήτρια έκοψε τις φλέβες της γιατί τη βίαζε ο πατέρας της Facebook Twitter
8

Μια σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου έκοψε τις φλέβες της προσπαθώντας να αυτοκτονήσει. Ο πατέρας της ομολόγησε ότι την βίαζε, από κοριτσάκι 6 χρονών, όταν έλειπε η γυναίκα του από το σπίτι. Ο 36χρονος, συνελήφθη και αποκάλυψε στις διωκτικές αρχές τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που οδήγησαν το κορίτσι στην απόπειρα αυτοκτονίας.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου, αποπλάνηση και αιμομιξία κατά συρροή, σε βαθμό κακουργήματος.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Δυστυχως συνηθως γινεται με την ανοχη της μητερας, που ειτε φοβαται ειτε δεν το παταδεχεται. Σε καθε περιπτωση ειναι εξισου ενοχη. Δεν μπορω να πιστεψω οτι συμβαινει κατι τοσα χρονια μεσα στο σπιτι σου κ δεν το καταλαβαινεις. Ή οτι συμβαινει κατι τοσο τρομερο στο παιδι σου, και δεν αντιλαμβανεσαι οτι κατι τρεχει.
Νοσηρός ο πατέρας, νοσηρή και η μάνα που σίγουρα είχε καταλάβει και δεν αντέδρασε. Αλλά, να το πάω λίγο παραπέρα; Όταν στην οικογένεια υπάρχουν τέτοια καρκινώματα, πχ το άμεσο συγγενικό περιβάλλον (εφόσον υπάρχει) και το σχολείο θα έπρεπε να επέμβει-αναφέρομαι βεβαίως στην περίπτωση που υπάρχουν υπόνοιες ότι 'κάτι' συμβαίνει στο παιδί. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ήταν κάτι που μπορούσε να 'κρυφτεί' τόσο εύκολα! Και εδώ, για την κακοποίηση των παιδιών, και για το bulling που παίρνει τρομακτικές διαστάσεις, θα έπρεπε να γίνει ένας οργανωμένος σχεδιασμός. Να ξέρουν τα παιδιά ότι μπορούν να απευθυνθούν κάπου (αν αυτή δεν είναι η οικογένεια) που θα τα στηρίξουν! Ένας μηχανισμός σε συνεργασία με σχολεία; δεν ξέρω, δεν είμαι ειδική. Αλλά πρέπει να γίνει κάτι τώρα.
Τέρας.Καμιά τιμωρία δεν θα είναι αρκετή.Επίσης,πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις,δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ:είναι δυνατόν να μην είχε καταλάβει τίποτα η μητέρα;
Ορισμένοι άνθρωποι με τις πράξεις τους δεν θα έπρεπε να υπάρχουν πάνω στην γη,η ύπαρξη τους προσβάλει την υπόλοιπη ανθρωπότητα.Το έγραψα όσο πιο κομψά μπορούσα γιατί ο τρόπος τιμωρίας του θα έπρεπε να είναι ανάλογος με τον ψυχικό κόσμο που δημιούργησε στο κοριτσάκι,ίσως για το υπόλοιπο της ζωής της.Απόλυτη έλειψη ζωής δηλαδή.