ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2013 | 00:06

θελω οπωσδηποτ τις γνωμες σας,σας παρακαλω

Τι πιθανοτητες υπαρχουν να χει αισθηματα ενας ματατζης ;Εγω παντοτε ενιωθα μια αντιπαθεια για αυτη η μοναδα,οχι κατι το φανατικο αλλα σιγουρα μια αντιπαθεια.Και να που πριν δυο μερες εμαθα πως εκει εργαζεται.Γνωριζομαστε εδω και περιπου ενα μηνα και τις δυο τελευταιες εβδομαδες ξεκινησε η σχεση μας.Οπως καταλαβαινετε δεν μπορω ακομη να πω οτι τον γνωριζω καλα αλλα μεχρι τωρα ειχα σχηματισει καλη γνωμη,ειναι καλος μαζι μου Και να που με μια αφορμη μου το ξεφουρνισε το νεο.Προτιμησα να μη ρωησω τιποτα γιατι πιθανοτατα θα του μιλουσα πολυ σκληρα κι ετσι αλλαξαμε θεμα και απο τοτε δεν ξανακαναμε κουβεντα γι αυτο το θεμα.Αλλα εγω απο τοτε ολο αυτο σκεφτομαι.Πως γινεται ενας ανθρωπος να χει ταυτοχρονα δυο χαρακτρες;ηρεμος μαζι μου και αγριο θηριο στις διαδηλωσεις;Ποιος απ τους δυο ειναι ο αληθινος του εαυτος;Ειναι καποιος ο οποιος απλα για οικονομικους λογους αναγκαζεται να κανει ενα βιαιο επαγγελμα ή ειναι καποιος που απολαμβανει να χτυπα και απλα προσποιειται τον καλο σε εμενα;Εχω μπερδευτει πολυ.Και το εμαθα πανω εκει πουσχηματιζα γνωμη για κεινον.Τωρα δεν μπορω πλεον να σχηματισω γνωμη χωρις να συμπεριλαμβανω και το επγγελμα του,γιατι μεσα απο αυτο φαινεται και χαρακτηρας τουΤι γινεται τελικα;
11
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ στη δουλειά σου δεν εκτελείς εντολές?Αν σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και αν στο λέει η καρδιά σου, προσπάθησε να μάθεις τι άνθρωπος είναι πέρα από το επάγγελμά του και τι βγαίνει απ το συνδυασμό σας.Μην εθελοτυφλείς αλλά και μην προδικάζεις τίποτα...Δώσε του αγάπη αφού σου φέρεται τόσο καλά και θα δεις...
Την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς αν ήταν αυτός που σου έριξε τα χημικά, ρώτα επίσης τον εαυτό σου αν ήσουν εσύ ή κάποιος από το πλήθος γύρω σου που του πέταξε πέτρες ή μολότοφ, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο! Διαβάζοντας την εξομολόγηση αλλά κυρίως τις απαντήσεις που δίνεις μπορώ να αντιστρέψω το αρχικό σου ερώτημα: Τι πιθανότητες υπάρχουν να έχει αισθήματα μια σερβιτόρα? Στην περίπτωσή σου καμία! Ειδάλλως δεν θα ήσουν εδώ να συζητάς με αγνώστους για το μέλλον της "σχέσης" σου και να φτιάχνεις σενάρια χωρισμού πίσω από την πλάτη του "συντρόφου" σου! Για να μην σου αναφέρω το -όχι και τόσο ακραίο σενάριο- ο δικός σου να μάθει για τον χωρισμό σας απ' ευθείας από την LIFO ή από κάποιον που διάβασε την "εξομολόγησή" σου! Δεν σου φτάνει που θα τον παρατήσεις, πρέπει να τον κάνεις και viral περίγελο! Φύγε μακριά τρέχοντας... σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει τέτοιος εξευτελισμός! Και όπως σου είπαν και άλλοι σχολιαστές, μην ανησυχείς καθόλου, θα βρεθούν άλλες που θα μπορούν να είναι δίπλα του, πιθανόν έχοντας τους ίδιους ενδοιασμούς μ' εσένα, αλλά και με αυτό που λέγαμε πιο πάνω: αισθήματα... Τέλος, σε συμβουλεύω ν' απομακρυνθείς γιατί αν μείνεις, θα αναγκαστείς αναπόφευκτα να σκάσεις τη φούσκα μέσα στην οποία ζεις, εκεί όπου όλοι οι διαδηλωτές είναι πρόβατα και όλοι οι "μπάτσοι" κτήνη... θα πρέπει να κατανοήσεις πώς νιώθει ένας άνθρωπος κάτω από μια στολή κι ένα κράνος, όταν δέχεται την επίθεση του όχλου και όταν βρίζουν με χυδαία λόγια αυτόν και την οικογένειά του, πολλές φορές απρόκλητα... αν συνεχίσεις, θα βρεθείς να ανησυχείς κάθε μέρα για την ζωή του και την σωματική του ακεραιότητα... αν η σχέση προχωρήσει σε γάμο ή συμβίωση, ίσως χρειαστεί να πλύνεις τα μιαρά ρούχα του ματατζή -δύσκολος λεκές το αίμα... αν κάνεις μαζί του οικογένεια πιθανόν να κληθείς να εξηγήσεις στο παιδί σου γιατί οι συμμαθητές του αποκαλούν τον μπαμπά του "γουρούνι"... αυτά και πολλά άλλα... γι αυτό σου λέω... φοιτήτρια εσύ, σύντομα πτυχιούχα... τι γυρεύεις μ' έναν αμόρφωτο "μπάτσο"... καλή συνέχεια και καλά μυαλά!
Κοπελιά τζάσε γρήγορα τον τύπο απ τη ζωή σου.Όσοι δήλωσανε αστυνομικές σχόλες είναι γιατί θέλανε να στρώσουνε την κωλάρα τουςστο δημόσιο ή να βγάλουν από μέσα τους το κτήνος.Κοπελιά φύγε μακριά του το συντομότερο και φτύστον και στη μούρη επίσης.
Σοβαρά τώρα, τα έφτιαξες με άνθρωπο που ήρθε πέντε φορές στο μαγαζί που δούλευες χωρίς να ξέρεις σχεδόν τίποτα γι' αυτόν;Δηλαδή θα μπορούσε να είναι και βαρώνος της κοκαΐνης; Έμπορος όπλων; Νταβατζής; Το να ρωτάμε τους ανθρώπους τι κάνουν στη ζωή τους δεν είναι αγένεια, είναι ενδιαφέρον, αυτοπροστασία, επιλεκτικότητα αντί του ό,τι-κάτσει-καλό-παιδί-να-είναι, και επιπλέον σε βγάζει από τη δύσκολη θέση να νιώθεις τύψεις γι' αυτό που σκέφτεσαι όταν μαθαίνεις άβολες λεπτομέρειες μετά.Η άλλη λύση είναι να πεις "καλά περάσαμε μέχρι εδώ αλλά ξενέρωσα", γιατί έτσι έχουν τα πράγματα και όταν είναι έτσι δεν υπάρχει λόγος να το αναλύουμε και πολύ πολύ. Μένουμε με ανθρώπους γιατί τους γουστάρουμε, όχι γιατί είναι σωστό.
Λοιπόν, το ίδιο θέμα είχαμε στην παρέα με την πρώην κολλητή μας η οποία τα έφτιαξε με ματατζή. Αρνήθηκε τη γνώμη μας για εκείνον και διέγραψε 8 και 13 χρόνια φιλίας για να είναι μαζί του. Ματατζής δε γίνεσαι επειδή σε ανάγκασε κάποιος ή για τα λεφτά. Ο ματατζής πάει στο σώμα αυτό καθαρά απο επιλογή δική του, άρα ξέρει πολύ καλά και έχει γνώση του τι θα κάνει. Το οτι σου φέρεται καλά, δε σημαίνει τίποτα! Και ο Χίτλερ ήταν ο πιο σωστός και τρυφερός οικογενειάρχης! Είναι λογικό να σου φέρεται καλά διότι όλοι αυτοί λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους δεν "σταυρώνουν" γκόμενα και προκειμένου να είναι μπακούρια φέρονται τέλεια στην όποια είναι μαζί τους προκειμένου να την εντυπωσιάσουν. Για δοκίμασε να τον χωρίσεις...να σου πω εγώ αν θα σε αφήσει σε ησυχία. Ερώτηση, άσχετη: πως γίνεται μετά απο τόσο καιρό σχέσης και γνωριμίας (δε μιλάμε για 2-3 μέρες) μιλάμε για 1 μηνα γνωριμία κ 2 βδομάδες σχέση, να μαθαίνεις το επάγγελμά του? Προσπάθησε να το αποκρύψει μήπως?...Λέω εγώ τώρα..και μια τελευταία ερώτηση που έχει να κάνει με εσένα, σαν άνθρωπο: Πόσο οκ είσαι με το να ξέρεις οτι το αγόρι σου όσο λείπει απο το σπίτι είναι εκεί έξω και βαράει φοιτητές, διαδηλωτές, πετάει καπνογόνα και βαράει συνταξιούχους?? Πιστεύεις οτι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να συμπεριφερθεί νορμάλ σε σένα σε οποιαδήποτε συνθήκη. Η ζωή είναι δική σου κοπέλα μου, κάνε ο,τι καταλαβαίνεις.
πριν απο ενα μηνα τελειωσε μια σχεση που ειχα με εναν αστυνομικο με αρχικά β.δ...δεν ξέρω αν είναι αυτός αλλά αν ειναί τότε παράτα τον ωσπού είναι γρήγορα θα σε γαμ***ι κανονικότατα σε όλους τους τομείς...τώρα δε πιστεύω να είναι όλοι έτσι αν δεν είναι αυτός σου εύχομαι να είναι η εξαίρεση!!!
Αρχικα συμφωνω απολυτα με το σχολιο του/της 00.30. Εκτος απο αυτο θα θελα να προσθεσω και κατι σε σχεση με την δικαιολογια οτι πολυ επιλεγουν να μπουν στην αστυνομια γιατι θα προσληφθουν αμεσως. Εδω διαφωνω, εγω δεν θα επελαγα ποτε ως συντροφο καποιον που δεν θα επελεγε τις σπουδες του, η το επαγγελμα του με βασει τι του αρεσει η το πως βλεπει τον εαυτο του στο μελλον, αλλα με βασει τη βολη του. Για μενα αυτο ειναι το χειροτερο. Να κανει καποιος μια δουλεια που δεν του αρεσει, αλλα την επελεξε για να βολευτει. Αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη, κατα τα αλλα συμφωνω με το πρωτο σχολιο!