ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2021 | 21:47

#metoo

Σε νεότερη ηλικία με είχε κακοποιήσει σεξουαλικά κοντινό οικογενειακό πρόσωπο. Σε όσους φίλους ή αγόρια το είπα κανείς δε με βοήθησε πραγματικά. Κανείς δε με παρηγόρησε. Για την χαμένη μου παιδική ηλικία και αθωότητα. Ποτέ δεν πήρα το χάδι που είχα ανάγκη. Μια αγκαλιά που να δείχνει πραγματική κατανόηση. Όταν το είπα στη μητέρα μου, μου είπε ότι λέω ψέματα, αν είμαι σίγουρη και ύστερα μου είπε "κάνατε σεξ;".Γι' αυτό φοβόμαστε να μιλήσουμε. Όχι δεν κάναμε σεξ. Με βίασε και μου άφησε σημάδι για πάντα μέσα μου. Μακάρι να βρίσκουμε όλοι το κουράγιο να μιλήσουμε και να έχουμε όλη την ανταπόκριση που περιμένουμε. Εγώ πήρα αυτό που περίμενα από τη μητέρα μου, πλήρη αδιαφορία. Έκτοτε συμπεριφέρεται σαν να μην έγινε ποτέ , σαν να μην της το είπα και συνεχίζει να μιλάει κανονικά και για το συγκεκριμένο άτομο αλλά και τον χαιρετάει κλπ. Ήθελα να πω ένα συγγνώμη στον εαυτό μου που δεν κατάφερα ούτε εγώ να με προστατεύσω, γιατί δεν υπήρχε κανείς άλλος να το κάνει για μένα. Συγγνώμη λοιπόν εαυτέ μου που ακόμα σε κατηγορώ για κάτι που ξεκάθαρα δε φταις εσύ αλλά το τέρας που "είναι οικογενειάρχης με παιδιά" και ζει κανονικά τη ζωή του. Η οικογένειά μου που δεν με προστάτευσε ούτε πριν τον βιασμό αλλά και μετά όταν έμαθαν την αλήθεια. Και ντροπή στην κοινωνία που είμαστε στο έτος 2021 και ακόμα βιάζομαι ανήλικα, γυναίκες, άνδρες, παιδιά. Ντροπή σε όσους τα καλύπτουν και σε όσους δεν μας βοηθάνε να τα ξεπεράσουμε. Ευχαριστώ πολύ όσους το διαβάσουν και νιώσουν την παραμικρή οργή για όσα ζούμε καθημερινά.. Καλή συνέχεια..
1
 
 
 
 
σχόλια
Συνέβη σε πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο, το κράταγε μέσα του για 28 χρόνια...Η οργή και η θλίψη είναι τεράστια. Μακάρι να μπορέσω να κάνω κάτι στη ζωή μου γι’αυτό και να μην τραυματίζονται άλλες παιδικές ψυχές στο μέλλον.Φαίνεσαι πολύ γενναία κοπέλα. Να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σου και σίγουρα θα βρεις ανθρώπους να σε καταλάβουν και να σε υποστηρίξουν όπως σου αξίζει!