Sillyboy's Ghost Relatives + Colorgraphs σε ένα μοναδικό live στο Temple

Ο Sillyboy ανεβαίνει στην σκηνή του Τemple, για μία ακόμη ατμοσφαιρική ζωντανή εμφάνιση.

The LiFO team, 20.12.2021 | 13:25

Οι Sillyboy's Ghost Relatives εμφανίζονται μετά από καιρό στο Αθηναϊκό κοινό για ένα μοναδικό live, την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, στο Temple.


Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, και ενώ η εμφάνιση αυτή σηματοδοτεί ένα διάλειμμα από το στούντιο και την ηχογράφηση του νέου του δίσκου, σε συνεργασία με τον MC Rako, ο Sillyboy ανεβαίνει στην σκηνή του Τemple, για μία ακόμη ατμοσφαιρική ζωντανή εμφάνιση.

 

Τα 3 χρόνια ύπαρξης του project με την μορφή πλήρους μπάντας ήταν γεμάτα σημαντικές φεστιβαλικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, κινηματογραφικές συνεργασίες, αλλά και ένα σπουδαίο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Βρετανική Claremont 56, που τον Σεπτέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε το "In A Small Place", το οποίο λίγο καιρό μετά εξαντλήθηκε, αφήνοντας τον απόηχο ενός newcoming act, το οποίο δεν θα αργούσε να συζητηθεί.


Την συναυλία θα ανοίξει η Colorgraphs, κατά κόσμον Σήλια Τσιούφη, σε ένα public display της πειραματικής φάσης που διανύει, με soul και dance ηχοχρώματα να εναλλάσσονται σε ένα trip γεμάτο κίνηση, τόσο μουσική όσο και σωματική.


Εισιτήρια και πληροφορίες για το μοναδικό live:

https://www.facebook.com/sillyboysghostrelatives

 www.viva.gr/tickets/festival/music/sillyboys-ghost-relatives-colorgraphs

 

 

 

Οδηγός Μουσικής