Η μαρίνα Φλοίσβου έχει αποκτήσει πλέον ιταλικό αέρα, με το Napolitivo να πρωταγωνιστεί και να μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην όμορφη Νάπολη. Ακριβώς δίπλα στη μαρίνα, με θέα τη θάλασσα και ένα ρομαντικό, γαλήνιο σκηνικό, θα χαθείς στις αυθεντικές γεύσεις και στη ζεστασιά της Ιταλίας.


Η πίτσα του Napolitivo ξεχωρίζει χάρη στην ελαφριά ζύμη της, η οποία ωριμάζει για 12-24 ώρες προτού ψηθεί στους 480°C. Η γεύση της δεν είναι τυχαία μία από τις καλύτερες που θα δοκιμάσεις, αφού oι pizzaiolos εκπαιδεύτηκαν στη Νάπολη από καταξιωμένους maestros που τους μετέδωσαν τόσο τα μυστικά όσο και το πάθος τους για μια πίτσα που πραγματικά «ξυπνάει» τις αισθήσεις.

 

Napolitivo: Βόλτα στα στενά της νότιας Ιταλίας με θέα τη μαρίνα Φλοίσβου.


Πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού; Το Aperitivo all’italiana! Το δροσιστικό spritz, το οποίο ήρθε και θα μείνει όλο το καλοκαίρι, για να συνοδεύει κάθε πιάτο, και θα δημιουργεί το απόλυτο aperitivo experience! Γιατί, ως γνωστόν, καλοκαίρι χωρίς aperitivo δεν γίνεται.


Η μοναδική πίτσα Diavola με το ιταλικό αλλαντικό nduja και το πικάντικο σαλάμι Νάπολης συνδυάζεται τέλεια με το κλασικό και αγαπημένο Aperol Spritz, αν θέλεις μια «καυτή» εμπειρία, ή με το νέο Limoncello Spritz, αν ψάχνεις ένα πιο δροσιστικό pairing. Οι φανατικοί του καλοκαιριού θα λατρέψουν το Dolce Vita Spritz με φράουλα που θυμίζει after office βόλτα στα σοκάκια της Νάπολης και ταιριάζει απόλυτα με ένα πλατό τυριών και αλλαντικών.

 

Napolitivo: Βόλτα στα στενά της νότιας Ιταλίας με θέα τη μαρίνα Φλοίσβου.

 

Στα must try και η Bianca Pizza Tartufata με κρέμα μαύρης τρούφας και μανιτάρια, που απογειώνεται σε συνδυασμό με το νέο, ανατρεπτικό Frozen Aperol Spritz. Το Napolitivo, το μοναδικό ιταλικό εστιατόριο πιστοποιημένο από το Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) στην Αθήνα, είναι η καλοκαιρινή απόδραση που ονειρεύεσαι και βρίσκεται μόλις μια ανάσα από την καρδιά της Αθήνας.

 

Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο, 210 9840112 
Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης