Ρίο: Στην εντατική η Ολλανδή πρωταθλήτρια μετά από τρομακτικό ατύχημα με το ποδήλατο (σκληρές εικόνες)

Ρίο: Στην εντατική η Ολλανδή πρωταθλήτρια μετά από τρομακτικό ατύχημα με το ποδήλατο (σκληρές εικόνες) Facebook Twitter
2

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο του Ρίο νοσηλεύεται η Ολλανδή πρωταθλήτρια Annemiek van Vleuten μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στο αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η 33χρονη ποδηλάτης ηγούνταν της συγκεκριμένης κούρσας, και ενώ απέμεναν 10 χιλιόμετρα για τον τερματισμό, σε μία στροφή έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου της και έπεσε με το κεφάλι στο οδόστρωμα.

Αρχικά, η ολλανδική ποδηλατική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως η αθλήτρια είχε τις αισθήσεις και επικοινωνούσε με το περιβάλλον, αλλά όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί τρία ραγίσματα στη σπονδυλική της στήλη, αλλά και διάσειση.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Annemiek van Vleuten έγραψε στο twitter: «Βρίσκομαι στο νοσοκομείο με μερικά τραύματα και κατάγματα, αλλά θα γίνω καλά. Πιο πολύ νιώθω τρομερά απογοητευμένη μετά την καλύτερη κούρσα της καριέρας μου.

 

Μετά τον τραυματισμό της Van Vleuten, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η συμπατριώτισσά της Anna van der Breggen, η οποία μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Έμοιαζε πολύ άσχημος (σ.σ. ο τραυματισμός). Νόμιζα πως είχε πεθάνει. Κανείς δεν έκανε τίποτα για να τη βοηθήσει. Αυτή είναι η πιο σημαντική μέρα της καριέρας σου. Όμως, όταν βλέπεις κάτι τέτοιο, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα κάνει βουτιά στον Σηκουάνα στις 23 Ιουνίου

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα κάνει βουτιά στον Σηκουάνα στις 23 Ιουνίου

Μαζί με την δήμαρχο της γαλλικής πρωτεύουσας θα κολυμπήσουν ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ο νομάρχης του Παρισιού - Άγνωστο αν θα βουτήξει μαζί τους και ο Εμανουέλ Μακρόν
NEWSROOM