Αχιλλέας Μπέος: Πειθαρχική δίωξη για τη ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή

Αχιλλέας Μπέος: Πειθαρχική δίωξη για τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Ανδρέα Τετέι Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου, για τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Ανδρέα Τετέι, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Βόλου με την Κηφισιά. 

Την περασμένη Κυριακή, στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς, ο Ανδρέας Τετέι κατήγγειλε ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση. Η ΠΑΕ Κηφισιά έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο ο Αχιλλέας Μπέος αποκαλούσε «μαϊμού» τον ποδοσφαιριστή της

Σήμερα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος τόσο του Αχιλλέα Μπέου, όσο και της της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, για τα όσα συνέβησαν στο ματς που διεξήχθη στην Καισαριανή, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1. 

«Ο Αχιλλέας Μπέος ως αξιωματούχος της ομάδας ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ διέπραξε σε βάρος άλλου περιφρονητική και ρατσιστική εξ αιτίας του χρώματός του πράξη και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του ανωτέρω αγώνα αποκάλεσε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι “μαϊμού”», ανέφερε η ΕΠΟ στην ανακοίνωση που εξέδωσε. 

«Προσπαθούμε τόσο καιρό στην κοινωνία να τα αλλάξουμε όλα αυτά τα πράγματα και κάποιος με αποκάλεσε “μαϊμού”. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό να ακούσω, γιατί στα προηγούμενα χρόνια το είχα ξανακούσει. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε πάρα πολύ. Γι’ αυτό πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή, άκουσα πολύ καλά τη λέξη. Με πείραξε πάρα πολύ, με ενόχλησε», δήλωσε ο Ανδρέας Τετέι αμέσως μετά το ματς της περασμένης Κυριακής, καταγγέλλοντας τη ρατσιστική επίθεση. 

Τη Δευτέρα ο ποδοσφαιριστής της ΓΑΔΑ κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για το περιστατικό, έπειτα από αυτεπάγγελτες ενέργειες του τμήματος Ρατσιστικής Βίας.  

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα κάνει βουτιά στον Σηκουάνα στις 23 Ιουνίου

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα κάνει βουτιά στον Σηκουάνα στις 23 Ιουνίου

Μαζί με την δήμαρχο της γαλλικής πρωτεύουσας θα κολυμπήσουν ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ο νομάρχης του Παρισιού - Άγνωστο αν θα βουτήξει μαζί τους και ο Εμανουέλ Μακρόν
NEWSROOM