Έκρηξη Σάκκαρη: «Είστε για γέλια, γι' αυτό το τένις δεν θα πάει ποτέ μπροστά στη χώρα μας»

Έκρηξη Σάκκαρη: «Είστε για γέλια, γι αυτό το τένις δεν θα πάει ποτέ μπροστά στη χώρα μας» Facebook Twitter
0

Οργισμένη απάντηση σε σελίδα στο Χ έδωσε η Μαρία Σάκκαρη σε ανάρτηση ότι εκείνη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ενδέκατοι παγκοσμίως.

«Ιστορικό χαμηλό για την Ελλάδα στις κατατάξεις ανδρών και γυναικών τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη βγήκαν εκτός πρώτης δεκάδας, καταλαμβάνοντας την 11η θέση σε ATP Rankings και WTA Rankings αντίστοιχα από σήμερα», έγραψε στο Χ.   

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απάντησε η ίδια στο tweet που ανέφερε ότι εκείνη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στο νούμερο έντεκα του κόσμου, με μια αναφορά η οποία δεν έκρυβε την οργή της. 

«Το σκεφτήκατε πολύ αυτό πριν το γράψετε; Για αυτό το τένις δεν θα πάει μπροστά στη χώρα μας. Είστε για γέλια!», σχολίασε οργισμένη η Μαρία Σάκκαρη. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ