ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Με βαριές ποινές κινδυνεύουν 5 ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε για τα επεισόδια στην Τραπεζούντα

Με βαριές ποινές κινδυνεύουν πέντε ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε για τα επεισόδια στην Τραπεζούντα Facebook Twitter
0

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα επεισόδια στην Τραπεζούντα, μετά την αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε με πέντε ποδοσφαιριστές της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa Conference League να απειλούνται με βαριές τιμωρίες.

Συγκεκριμένα, οι Οουστερβόλντε, Σάμουελ, Ισμαήλ Γιουκσέκ, Φρεντ και Μπατσουαγί της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να κληθούν σε απολογία, καθώς όταν δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς προσπάθησαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα προβλέπει το άρθρο 44 του αθλητικού πειθαρχικού κώδικα στην Τουρκία, κινδυνεύουν με ποινή αποκλεισμού που μπορεί να φτάσει και τον έναν χρόνο.

«Η βία που είδαμε μετά το ματς ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε είναι απολύτως απαράδεκτη, εντός και εκτός γηπέδου, δεν έχει θέση στο άθλημα και την κοινωνία μας. Το έχω πει στο παρελθόν και θα το πω και τώρα. Χωρίς εξαίρεση, στο ποδόσφαιρο, όλοι οι παίκτες πρέπει να ασφαλείς ώστε να παίζουν το παιχνίδι που φέρνει χαρά σε τόσους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Καλώς όλες τις αρμόδιες αρχές να διασφαλίσουν ότι αυτό θα γίνει σεβαστό σε όλα τα επίπεδα και οι δράστες των συγκλονιστικών γεγονότων στην Τραπεζούντα να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους» ανέφερε ο Τζιάνι Ινφαντίνο στη δήλωσή του.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ