Θεατής έκανε τη μέλισσα πριν από τα σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά– «Θέλω να φύγει»

Θεατής έκανε τη μέλισσα πριν από τα σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά – Έντονη η αντίδραση του τενίστα Facebook Twitter
Φωτ.: CosmoteTV
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νόμιζε πως άκουγε μέλισσα, αλλά τελικά ο ήχος ερχόταν από γυναίκα που βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές, κάτι που ενόχλησε τον τενίστα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπεν Σέλτον στο πλαίσιο του τουρνουά τένις στο Σινσινάτι. Ειδικότερα, την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει σερβίς, μία γυναίκα απ’ τα καθίσματα των θεατών, έκανε τη μέλισσα, προσπαθώντας να τον αποσυντονίσει.

Στην αρχή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς άκουγε τον ήχο κοντά του και πίστευε ότι επρόκειτο πράγματι για μέλισσα. Μάλιστα, κουνούσε τη ρακέτα του σε μια προσπάθεια να διώξει το έντομο. Ωστόσο, λίγο μετά κατάλαβε πως ο ήχος προερχόταν από θεατή της εξέδρας και παραπονέθηκε στον διαιτητή για το συμβάν.

Στη συνέχεια, πήγε και στην εξέδρα και άρχισε να ρωτάει ποιος κάνει τον θόρυβο με τους θεατές να του δείχνουν τη γυναίκα. Τότε πήγε στον διαιτητή και είπε: «Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Ξέρω πως υποστηρίζουν τον άλλον παίκτη. Θέλω να φύγει. Πρέπει να φύγει». Τότε ο Αμερικανός Μπεν Σέλτον ρώτησε: «Τι συνέβη, σου μιλάνε;» και ο Στέφανος Τσιτσιπάς του εξήγησε: «Όχι, κάνουν μπιζ».

Τελικά, έπειτα από μία ώρα και 43 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικράτησε με 7-6(3), 7-6(2)του 20χρονου Μπεν Σέλτον και προκρίθηκε στους «16» του Σινσινάτι.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα κάνει βουτιά στον Σηκουάνα στις 23 Ιουνίου

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα κάνει βουτιά στον Σηκουάνα στις 23 Ιουνίου

Μαζί με την δήμαρχο της γαλλικής πρωτεύουσας θα κολυμπήσουν ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ο νομάρχης του Παρισιού - Άγνωστο αν θα βουτήξει μαζί τους και ο Εμανουέλ Μακρόν
NEWSROOM