Χριστούγεννα στο σπίτι με ξεχωριστές γεύσεις

Χριστούγεννα στο σπίτι με ξεχωριστές γεύσεις Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές. Αυτό το καταλάβαμε και όσοι βρίσκονταν σε άρνηση πλέον υποχωρούν μπροστά στην πραγματικότητα και αντιλαμβάνονται πως τα φετινά Χριστούγεννα θα τα θυμόμαστε για χρόνια. Εκείνο που μάλλον δεν έχουμε συνειδητοποιήσει (και καλά θα κάνουμε να αρχίσουμε τώρα) είναι πως το «διαφορετικά» δεν σημαίνει και «άσχημα». Αυτές οι γιορτές, οι τόσο ιδιαίτερες, μπορεί να γίνουν όμορφες και ακόμα περισσότερο ξεχωριστές αν τις ντύσουμε με καλή διάθεση, ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε και, φυσικά, με ιδιαίτερες γεύσεις που θα συνοδεύσουν τα οικογενειακά τραπέζια που θα στρώσουμε στο σαλόνι του σπιτιού μας.

Το efood είναι εδώ για να συμβάλει με τον τρόπο του ώστε αυτές οι γιορτές να είναι γεμάτες από πιάτα, γλυκά και ροφήματα που αγαπάμε. Όλα αυτά ετοιμάζονται με φροντίδα στις κουζίνες κάποιων από τα πιο σημαντικά food & coffee spots της Αθήνας και φτάνουν στην πόρτα σου με τον στόλο του efood σαν μια μικρή χριστουγεννιάτικη έκπληξη που αλλάζει το κλίμα και φέρνει τη μαγεία των γιορτών στο τραπέζι σου.


Διάλεξε το μενού που επιθυμείς μέσα από το efood και δημιούργησε μια σπιτική γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη από τις γεύσεις που έχεις αγαπήσει. Στρώσε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τα πιάτα έρχονται delivered by efood.

Cookoo by Cookoovaya
Λίγη από τη λάμψη του μενού του φέρνει στο σπίτι σου αυτό το εξαιρετικό spot γαστρονομίας. Στα must-try ή, μάλλον, must-order είναι το μοσχαρίσιο διάφραγμα σχάρας, τα βοδινά μάγουλα ή τα Fusilli στα κάρβουνα με σάλτσα παρμεζάνας και μπούτι κοτόπουλο. Ο ιδιαίτερος χώρος του Χίλτον έρχεται στο σαλόνι σου.

Χριστούγεννα στο σπίτι με ξεχωριστές γεύσεις Facebook Twitter

48 Urban Garden
Το στέκι του κέντρου έρχεται στην πόρτα σου και φέρνει μαζί του φημισμένα πιάτα όπως τα tacos de picanha, τo chicken burrito ή τα γνωστά του μπέργκερ (διάλεξε ανάμεσα στο «Hook up» με μοσχαρίσιο μπιφτέκι και το «Cotoletta» με τραγανό κοτόπουλο). Για μέρες ή νύχτες που απαιτούν κάτι διαφορετικό, το 48 Urban Garden έχει κάτι να σου προτείνει.

Χριστούγεννα στο σπίτι με ξεχωριστές γεύσεις Facebook Twitter

Zurbaran
Με ένα μενού που περιλαμβάνει επιρροές από τις κουζίνες όλου του κόσμου, το Zurbaran είναι η κατάλληλη επιλογή για μια ιδιαίτερη περίσταση με δημιουργικές γεύσεις που θα σε ταξιδέψουν. Ταρτάρ τόνου, μπέργκερ με black angus ή μπούτι πάπιας confit θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό γιορτινό τραπέζι.

Χριστούγεννα στο σπίτι με ξεχωριστές γεύσεις Facebook Twitter

Starbucks
Τα αγαπημένα ροφήματα των Starbucks έρχονται στην πόρτα σου και υπόσχονται να σου φτιάξουν τη διάθεση με επιλογές που αποτελούν καθημερινές συνήθειες, από το βουτυρένιο Toffee Nut Latte μέχρι το απολαυστικό Caramel Macchiato για τους λάτρεις της καραμέλας και από ένα Gingerbread Latte μέχρι τον κλασικό Cappuccino με Starbucks Signature Roast. Το γιορτινό κλίμα γίνεται πιο έντονο με το άρωμα του αγαπημένου σου καφέ.

Χριστούγεννα στο σπίτι με ξεχωριστές γεύσεις Facebook Twitter

 

Cap Cap
Το χριστουγεννιάτικο επιδόρπιο είναι μια πολύ ιδιαίτερη υπόθεση και το Cap Cap το γνωρίζει πολύ καλά! Old Xmas με κρέμα πατισερί σε βάση από ελαφρά σιροπιασμένο κρουασάν με ρούμι και επικάλυψη μαρμελάδα αγριοκέρασο. Polar Express με κρέμα πατισερί και μελομακάρονο αλλά και Rudolph's Favorite με μους σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, σος από κόκκινα φρούτα και σιρόπι αγαύης. Οι προτάσεις που θα βρεις είναι το ιδανικό κλείσιμο σε ένα ξεχωριστό γεύμα.

Χριστούγεννα στο σπίτι με ξεχωριστές γεύσεις Facebook Twitter

 

Μαλεμπί
Εξαιρετικές επιλογές σε brunch για ένα γιορτινό πρωινό αλλά και λαχταριστά γλυκά για κάθε στιγμή. Στο Μαλεμπί θα βρεις κλασικούς πολίτικους κουραμπιέδες αλλά και επιλογές με κάσιους ή σοκολάτα, μελομακάρονα και δίπλες καθώς και τον περίφημο μπακλαβά του σε διαφορετικές εκδοχές. Λαχταριστές δημιουργίες έρχονται στην πόρτα σου και φέρνουν το άρωμα των Χριστουγέννων.

Χριστούγεννα στο σπίτι με ξεχωριστές γεύσεις Facebook Twitter

Ονόματα που κάνουν τις γιορτές πιο όμορφες και πιο γευστικές σε βρίσκουν όπου κι αν είσαι, delivered by efood.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασημάκης Χανιώτης

Γεύση / Ασημάκης Χανιώτης: Ο νεότερος σεφ που κατέκτησε αστέρι Michelin στο Λονδίνο έχει σχέδια

Αφήνει την κουζίνα του Pied à Terre για μια νέα προσπάθεια, για να στήσει το δικό του εστιατόριο με το όνομα «Myrtos», και μια και τον συναντήσαμε στο Terre στην Κεφαλονιά, μοιράστηκε μαζί μας τρεις συνταγές που αναδίδουν άρωμα από το νησί.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Πειράζει να βάλουμε αβοκάντο στη χωριάτικη;»

Radio Lifo / «Πειράζει να βάλουμε αβοκάντο στη χωριάτικη;»

Μπορούμε να μιλάμε για ελληνικότητα στην κουζίνα χωρίς να γινόμαστε φολκλόρ; Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη συζητά με τον πολυταξιδεμένο μάγειρα Γιώργο Βενιέρη που, μεταξύ άλλων, ερευνά την κουζίνα των «πειρατών του Αιγαίου» και εμπνέεται από το fusion.
THE LIFO TEAM
«Αχ, τα φασολάκια»: Όσα ανυπομονούν να μας ταΐσουν οι σεφ

Γεύση / «Αχ, τα φασολάκια»: Όσα ανυπομονούμε να μας ταΐσουν οι σεφ

Πήραμε τηλέφωνο τις αγαπημένες μας μαγείρισσες και τους μάγειρες της Αθήνας (και όχι μόνο), τους πετύχαμε στη λαϊκή, τους ρωτήσαμε τι βρήκαν ωραίο, τι ήταν μάπα και τι καλό θα μας μαγειρέψουν τους επόμενους μήνες.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μοsel: Γιατί βγαίνουν εκεί τα καλύτερα Riesling στον κόσμο;

Το κρασί με απλά λόγια / Μοsel: Γιατί βγαίνουν εκεί τα καλύτερα Riesling στον κόσμο;

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET «ταξιδεύει» τον Παναγιώτη Ορφανίδη σε μια από τις πιο αγαπημένες της οινοπαραγωγικές περιοχές, μοιράζεται ιστορίες από το τελευταίο της ταξίδι εκεί και εξηγεί με απλά λόγια τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.
THE LIFO TEAM
Με το λούπινο από τις μοβ ισλανδικές πεδιάδες μέχρι τα χωράφια της Μεσσηνίας

Nothing Days / Το λούπινο που άλλαξε το τοπίο της Ισλανδίας και σχεδόν εξαφανίστηκε από τα χωράφια της Μεσσηνίας

Το όσπριο που οι Νοτιοαμερικανοί κάνουν vegan σεβίτσε και έθρεψε γενιές Ελλήνων έχει βγει πια από τη διατροφή μας. Οι πεδιάδες της Ισλανδίας γίνονται ένα απέραντο μοβ από αυτό, είναι η μόνη χώρα που το έχει σε αφθονία και δεν το τρώει.
M. HULOT
Η αναβίωση της Παλιάς Αγοράς της Ερμούπολης

Γεύση / Η αναβίωση της Παλιάς Αγοράς της Ερμούπολης

Ο εξωτερικός χώρος του Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης μετατράπηκε σε ένα «σκηνικό θεάτρου», όπου οι σημερινοί επαγγελματίες της αγοράς και της γαστρονομίας αναπαρήγαγαν την αγορά των προγόνων τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΚΑΝΙΑ