Στο σημερινό ‘Α, μπα’: επιτρέπεται να καταβρέχω τους συμπολίτες μου;

Στο σημερινό ‘Α, μπα’: επιτρέπεται να καταβρέχω τους συμπολίτες μου; Facebook Twitter
38


________________

1.

Γεια σου Α,μπα;
Πώς σου φαίνονται οι ερωτήσεις στο Α,μπα; που αφορούν το Α,μπα; ή και εσένα την ίδια;
Όπως για παράδειγμα αυτή.
Και μια παρατήρηση:
Είμαι στο φέισμπουκ και βλέπω στην αρχική σελίδα αυτό
"Ο φάκελος του FBI για τον Τσαρλς Μπουκόφσκι «..δεν είδα ποτέ γυναίκες μέσα ή γύρω από το διαμέρισμά του...» Λάθος τα ξέρουμε;"
Ε λοιπόν, μόλις διάβασα το "λάθος τα ξέρουμε;", κατάλαβα ότι το άρθρο ήταν από εσένα. Όχι λόγω της θεματολογίας. Κυρίως λόγω του ύφους της πρότασης.
Τρομερό;

Οι ερωτήσεις σχετικά με το 'Α, μπα' ή σχετικά με μένα μου αρέσουν! Δεν ξέρω πώς να απαντήσω κρατώντας ισορροπία αλλά μου αρέσουν. Όλες οι ερωτήσεις μου αρέσουν, για να σου πω την αλήθεια, εκτός από αυτές που είναι τόσο γενικές που αναρωτιέμαι αν αυτός που ρώτησε ήθελε πράγματι να ρωτήσει κάτι, ή αυτές που ζητάνε να δω τι θα γίνει στο μέλλον.
Τελικά δε μου αρέσουν όλες, ε;
Για την παρατήρηση: είμαι προβλέψιμη. Ή ας πούμε, έχω συνέπεια. Το ίδιο είναι. Περίπου.

________________
2.

Πού είναι ο Κούρτσιο οέο; Καριέρα στο next top model της Ινδίας; Μπιστολερο σε λούνα πάρκ στην Αλάσκα; Να πάψω να φοράω το νυφικό που είχα φανταστεί για τον γάμο μας; Να δεχτώ πως ώς εδώ ήταν; Αδυνατώ και αδυνατίζω

Ο Κούρτσιο είναι ο Μπάτμαν του 'Α, μπα', είναι και δεν είναι εδώ, αλλά αν υπάρξει πρόβλημα θα εμφανιστεί αμέσως από το πουθενά.

________________
3.


Αγαπητή Α, μπα
Ποια είναι η γνώμη σου για την Marianne Faithfull α) ως τραγουδίστρια και β) ως έναν άνθρωπο που αυτοκαταστράφηκε από έρωτα;

Αυτοκαταστράφηκε από έρωτα; Ξεκαρδιστική περιγραφή. Θα ήταν ξεκαρδιστική αν δεν ήταν εξοργιστική. Η ρομαντικοποίηση τόσο σοβαρών εξαρτήσεων, όπως από τα ναρκωτικά, με στόχο τη δημιουργία μύθου είναι παθογένεια της λειτουργίας της κοινωνίας μας και επικίνδυνη υποκρισία. Αν τα φτιάξεις με τον Μικ Τζάγκερ αυτοκαταστράφηκες από τον έρωτα, αν τα φτιάξεις με τον Μπάμπη είσαι πρεζάκι. Αυτοκαταστράφηκε επειδή ήταν αυτοκαταστροφική προσωπικότητα και τη γλίτωσε (με απώλειες, αλλά τη γλίτωσε) μάλλον λόγω του ταλέντου της.
Όσοι ερωτεύονται χωρίς να καταλήξουν στη φυλακή ή σε κλινική αποτοξίνωσης δεν ερωτεύονται λιγότερο. Οι αυτοκαταστροφικοί βρίσκουν αφορμή να κάνουν κακό στον εαυτό τους επειδή βρέχει, πόσο μάλιστα όταν υπάρχει δικαιολογία που ευλογείται από τους υπόλοιπους. Ο 'έρωτας'.

________________
4.


Αγαπητή 'Α, μπα',

Επειδή πρόκειται πολύ σύντομα να ξεμαλλιάσω το επόμενο άτομο που θα με ρωτήσει "τικάνειςτόσεςώρεςμόνησουστοσπίτιαφούδενείσαιπαντρεμένηγιατίείσαικουρασμένηγιατίβιάζεσαικορίτσιελεύθεροπουείσαι" θέλω σε παρακαλώ να κάνεις ένα μικρό research για χάρη μου και να μου πεις αν θα κάτσω φυλακή ή θα καθαρίσω με ένα πρόστιμο. Α! επίσης αν θα μετρήσει εναντίον μου το γεγονός ότι μπορεί - λέω μπορεί - το άτομο αυτό να είναι πάνω από 80 χρονών. Καλά ντε μην φωνάζετε μια ερώτηση έκανα Μπαααα.

Αν πρόκειται για συγγενή, χαμογελάμε και ρωτάμε για τα φάρμακα που παίρνει, αν πρόκειται για μη συγγενή, απαντάμε «για όλους έχει ο Θεός». Σταματάει τις ερωτήσεις σαν κατσαριδοκτόνο.

________________
5.

Α,μπα
Ποια είναι η γνώμη σου για το "game of thrones?" και για το "House of cards?"

Το House of Cards δεν το έχω δει (όλο το ξεχνάω!) το Game of Thrones είναι – και σόρι παιδιά – σαπουνόπερα με πανοπλίες.

________________
6.

Αμπά, άκου τι έγινε. Το σκηνικό: πήγα χθες στη συναυλία Scorpions στον Λυκαβηττό, όπου ειδικά για την περίσταση, είχαν τοποθετήσει καρεκλάκια και στην «πλατεία» του χώρου. Καθόμασταν λοιπόν όλοι, εμείς δεν είχαμε βρει καλές θέσεις κ ήμασταν κάπως πλάγια. Σε κάποια τραγούδια, άρχισαν κάποιοι να σηκώνονται, σε κάποια άλλα να σηκώνονται και να τραβάνε με κινητά το αγαπημένο τους τραγούδι (ένα από τα 2-3 για τα οποία είχαν έρθει κ ήξεραν), με αποτέλεσμα εμείς να μην βλέπουμε. Φωνές, κακό από εμάς, μέσα στον χαμό δεν πολυάκουγαν ή μας αγνοούσαν. Σηκώνονταν, κάθονταν, όλο το βράδυ αυτό γινόταν. Φόρτωνα. Αναρωτιόμουν γιατί ενώ οι διοργανωτές είχαν πει «τραβάμε την βραδιά σε dvd, ΜΗΝ σηκώνεστε», παρόλα αυτά το έκαναν. Ε προς το τέλος, παίζουν το wind of change και σηκώνεται 4 σειρές μπροστά μια κυράτσα, με IPAD(!!!) και ανοιχτό το προστατευτικό κάλυμμα για να το βιντεοσκοπήσει. Δεν βλέπαμε τι-πο-τα. Είχε καλύψει μεγάλο χώρο με το σώμα της και το IPAD (!!). Πήγα να φωνάξω, μέσα στον χαμό δεν ακούγε (ή άκουσε και με έγραψε). Ε δεν άντεξα ! Την μπουγέλωσα με ένα μπουκάλι (μόνο νερό, όχι το μπουκάλι) και εκείνη και το IPAD. Γύρισε και με κοίταξε με ένα ύφος «τι-κάφρος-που-είσαι» και μετά από λίγο έφυγε. Είμαι κάφρος ; Πειράζει που είχα δώσει 40 ευρώ και ήθελα κ εγώ να δω τη συναυλία; Μήπως με τις ευγένειές μας οι ευγενικοί επιτρέπουμε στους κάφρους να μας πατάνε; Τι να κάνουμε, να μην μιλάμε; Ήταν 4 σειρές μπροστά και δεν μπορούσα απλά να την σκουντήξω. Καλά έκανα ; έχει παραγίνει το κακό στις συναυλίες.


Και αναρωτιόμουν ποιος πάει και βλέπει τους Σκόρπιονς. Καλά έκανες, κρίμα που δεν είχες μια μάνικα με πίσσα να τα κάνεις όλα γης μαδιάμ.

________________
7.


Καλή μου Α,μπα
Ποίο πιστεύεις ότι είναι το απαραίτητο συστατικό για να "πετύχει" η συγκατοίκηση? Και όταν λέω να "πετύχει" εννοώ να διατηρηθεί το ενδιαφέρον κυρίως, αλλά γενικά να μην καλυφθούν τα καλά στοιχεία μιας σχέσης από όσα θα φέρει η συγκατοίκηση? Τι πρέπει να έχει στο μυαλό του κάποιος πριν κάνει αυτό το βήμα?

Το ότι η απόσταση προσθέτει ενδιαφέρον ήταν κάτι που έλεγε ο κόσμος το Μεσαίωνα γιατί δεν είχε και άλλο περιθώριο. Η απόσταση μόνο απόσταση προσθέτει. Αν αγαπάς τον άλλον και θέλεις να κοιμάσαι και να ξυπνάς μαζί του, τι να έχεις στο μυαλό σου; Τίποτα. Είσαστε ομάδα και οι ομάδες αποδίδουν καλύτερα όταν είναι ενωμένες, και ψυχικά και σωματικά.
Τα όριά σου και την ανεξάρτητη προσωπικότητά σου πρέπει να μπορείς να τα διατηρείς ανεξαρτήτως του αριθμού των δωματίων. Γι' αυτό είμαστε εξοπλισμένοι με εγκέφαλο.

________________
8.

Αγαπημένη μου Α,μπα οι σκαντζόχοιροι πως συνουσιάζονται;

________________
9.


Γεια σου, ρε Α,μπα, φοβερή! Η κοπέλα μου σε διαβάζει καθημερινά και με έχει τρελάνει να σου στείλω ερώτηση... (Μα αφού τις έχω απαντήσει όλες τις ερωτήσεις στον εαυτό μου, τι να ρωτήσω τον ξένο κόσμο!;!;) Αλλά, τέλος πάντων....Τώρα που κάθομαι και σου γράφω, χωρίς να το έχω σκοπό, αναρωτιέμαι το εξής: Μήπως μου έχει πάρει τον αέρα;;;;;;;;;;;;

Μάλλον! Γιατί δεν της είπες να στείλει αυτή ερώτηση;

________________
10.


η ´μάνα κουράγιο ´ είναι αδελφή σου?

Όχι.

________________
11.


Α, μπα

Είσαι το alter ego της Carrie Bradshaw;

Ναι.

________________
12.

Αγαπήτη μου Άμπα,
Είμαι 22 χρονών κι έχω σχέση με ένα παιδί που σε λίγο κλείνει τα 30.Τον εκτιμώ πάρα πολύ, σε σημείο κάποιες φορές να τον ντρέπομαι.
Στις σχέσεις μου μέχρι στιγμής είχα αρκετή αυτοπεποίθηση. Εδώ δυσκολεύομαι. Δεν μου αρέσει που το λέω αλλά κάποιες φορές νιώθω λίγη.
Η συμπεριφορά του απέναντι μου είναι άψογη. Ξέρω ότι σέβεται τις απόψεις μου, νιώθω ότι του αρέσει ο τρόπος που σκέφτομαι, κάτι που για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Όμως, κάποιες λίγες φορές, κάνει κάποια σχόλια για την ηλικία μου, όχι για να με μειώσει, απλά επειδή έτσι είναι.
Επίσης όσον αφορά στο σεξ, ενώ το απολαμβάνω πολύ κάποιες φορές ανησυχώ ότι δεν του προσφέρω όσα θα ήθελε, λόγω πολύ μικρότερης εμπειρίας, και πάλι εδώ να πω ότι αυτός ποτέ δεν μου έχει δείξει κάτι τέτοιο, πάντα μου δείχνει πόσο πολύ του αρέσω με τους πιο όμορφους τρόπους.

Το χειρότερο όμως είναι, ότι πολλές φορές σκέφτομαι πως αυτός έχει να μου δώσει περισσότερα πράγματα απ' ότι εγώ σ'αυτόν. Και νιώθω λίγη, μικρή μπροστά του. Είμαι μικρή, έτσι είναι, απλά θέλω να ξεπεράσω αυτές τις σκέψεις γιατί αν συνεχίσω να σκέφτομαι έτσι, δεν θα μπορέσω ποτέ να επικοινωνήσω μαζί του όπως θα ήθελα, θέλω να νιώσω άνετα μαζί του.
Είναι όμορφος, έξυπνος, χαρούμενος, μ'ακούει, μου δείχνει ότι είναι ερωτευμένος ότι με σέβεται. Γιατί τέτοιο άγχος απ' την πλευρά μου και τόση καχυποψία? Ακόμα αρκετές φορές πιάνω τον εαυτό μου να προσπαθώ να βάλω απόσταση μεταξύ μας, γιατί φοβάμαι ότι αν του ανοιχτώ θα μπορέσει πολύ εύκολα να με "χειραγωγήσει". Νομίζεις πως είμαι ντιπ ηλίθια? Εγώ νομίζω πως είμαι..

Όχι ηλίθια, ερωτευμένη είσαι. Εσένα σε πιστεύω!
Τώρα φωνή βοώντος εν τη ερήμω αυτό που θα πω, αλλά κοίτα, μόνο αυτό έχω να πω: είσαι μικρή, αλλά κι αυτός μικρός είναι. Τώρα το 30 σου φαίνεται ότι είναι για τους κατασταλαγμένους, όταν φτάσεις στα 30 θα δεις ότι θα εξακολουθείς να μην ξέρεις πού παν τα τέσσερα. Και όταν φτάσεις τα 40, επίσης. Και στα 50 επίσης. Και τα λοιπά, και τα λοιπά...

38

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

16 σχόλια
6.Είσαι κάφρος και έχεις βίαιη συμπεριφορά. Φαντάσου να σου τρακάρουν το αμάξι ενώ βιάζεσαι να πας κάπου και να τύχει να έχεις μαζί σου ένα σφυρί ή ένα σουγιά. Θα γίνεις διάσημος κουφάλα.
Μπα,το Game of Thrones δεν είναι και τόσο σαπουνόπερα αν σκεφτείς οτι τοποθετείται σε (τύπου)μεσαιωνικό περιβάλλον.Αν διαβάσετε μεσαιωνική ιστορία πχ. την ιστορία της δυναστείας των Μεροβιγγείων,αυτά που κάνουν οι Lannisters θα σας φανούν και light..Αν δεν απατώμαι κιόλας ο George Martin έχει βασίσει αρκετά σημεία της πλοκής στον Πόλεμο των Ρόδων που έλαβε χώρα τον 15 αι.στην Αγγλία,όπου αιμομιξίες,πατροκτονίες και πισώπλατα μαχαιρώματα τα είχαν για πρωινό.Οπως έλεγε και η γιαγιά μου όλα απο τη ζωή είναι βγαλμένα..!
Σε ό,τι αφορά την ιστορία του μεσαίωνα, ο G. Martin είναι ιδιαίτερα διαβασμένος. Κάνει μια ρεαλιστική απεικόνιση της μεσαιωνικής κοινωνίας, που τη συνδυάζει με fantasy στοιχεία. Παραδείγματα: Η φεουδαρχία - όλα ανήκαν στον βασιλιά και ανάλογα με την εύνοιά του άλλαζαν χέρια. Έτσι, σε μία διαμάχη διαδοχής, όποια οικογένεια βρίσκεται στη λάθος μεριά (των χαμένων) χάνει τα πάντα, γιατί και τα κληρονομικά δικαιώματα ελέω βασιλιά διατηρούνται ή καταργούνται.Η διεξαγωγή των πολέμων με βάση την μεσαιωνική ιεραρχία - ο κάθε φεουδάρχης ήταν υποχρεωμένος να ενεργοποιήσει τον δικό του στρατό (από πεζικάριους κολίγους ως έφιππους ιππότες) όταν τον καλούσε ο ηγεμόνας - "raise the banners", όπως το λένε στη σειρά. Η χρήση των γάμων στην αριστοκρατία ως επισφράγιση συμμαχιών, ή για θεμελίωση δικαιωμάτων ιδιοκτησίας. Τα παιδιά των αριστοκρατών δεν είχαν αυτοδιάθεση - έπρεπε να παντρευτούν, να μονάσουν ή να πολεμήσουν ανάλογα με τα συμφέροντα της οικογένειας.Οι θρησκείες που έχει επινοήσει ο Martin έχουν αρκετές αναλογίες με την μεσαιωνική πραγματικότητα: νέα θρησκεία vs. παλιάς, επίσημη θρησκεία vs. παγανιστικών δοξασιών, μονοθεϊσμός vs. πολυθεϊσμός, ένα εκρηκτικό περιβάλλον θρησκευτικού φανατισμού που αναμιγνυεται με τις πολιτικές ζυμώσεις.Είναι αρκετά απλουστευτικό να βαφτίζουμε κάτι "σαπουνόπερα", απλώς επειδή δε μας αρέσει. Δηλαδή κι εγώ που είδα 2-3 επεισόδια απ' το περιβόητο Homeland και δε μου άρεσε, πρέπει να το χαρακτηρίσω σαπουνόπερα με πράκτορες; Απλα δε μου άρεσε. Περί ορέξεως...
Έγραψες πάλι στην *3. Πολύ structured σκέψη και έκφραση. Πώς το κάνεις αυτό αλήθεια..Σκέφτεσαι δομημένα από την αρχή ή μετά από επεξεργασία καταφέρνεις να εκφραστείς με ακρίβεια;
Το Game of Thrones είναι το πιο ρεαλιστικό epic fantasy μυθιστόρημα που έχει βγει εδώ και χρόνια, δε νομίζω ότι μπορείς να το χαρακτηρίσεις σαπουνόπερα αν δεις έστω την πρώτη σεζόν, εξάλλου στις σαπουνόπερες εγώ ξέρω βλέπεις 17 σεζόν τους ίδιους πρωταγωνιστές, ενώ εκεί πεθαίνουν σαν τις μύγες. Άσε που ο νάνος είναι θεός. (ΘΕΟΣ!!!)
Αχ βρε Aquarius, πάλι τα ίδια; Ναι, groupies, και θα σηκωθούμε και με τα ipad, θα ανάψουμε και αναπτήρες και θα λικνιζόμαστε, και θα κατασκηνώσουμε και στην αυλή της στη Νέα Υόρκη να βγάζουμε αφρούς από το στόμα κλαίγοντας όταν βγαίνει να πάει να πάρει bagel, σε πειράζει;Θες να είσαι μπροστά-μπροστά να φωνάζεις "λυσσάξτε τσαούσες " και να μας συντονίζεις σαν άλλος Γιώργος Μαρίνος;
Χαχαχα, check it out, Aquarius:"Α,μπα μου ζω, (ω,ναι, ω,ναι)για σένα τραγουδώ (ω,ναι, ω, ναι...)είσαι πώρωση μεγάλησαν και σένα καμια άλλη"(αναπτήρες στα χέρια, εκστατικά μάτια, σκισμένα μπλουζάκια, χαμός;)
Η Α,Μπα έχει τη δική της ανεξάρτητη προσωπικότητα. Με θαυμάζει πολύ, συχνά με συμβουλεύεται για τις απαντήσεις που θα δώσει, με έχει κάθε βράδυ στην προσευχή της, αλλά μέχρι εκεί. Δεν τη λες και groupie μου.
8. 1. Γέλασα πάρα πολύ με την απάντηση Α,μπα! 2.Είναι φοβερή η σκατζοχοιρίνα, η οποία για τα πρώτα 2 λεπτά κοιτάζει στην κάμερα όσο ο άλλος κάνει τη δουλειά! 3. Παιδιά, ο σκατζόχοιρος που πιάνει με τα χεράκια του τα αγκάθια στην πλάτη της καλής του δεν καρφώνεται στα αγκάθια;
5. Game of thrones καθολου δε με τράβηξε, ειδα 3 επεισοδια και τέλος. Αντίθετα, το House of Cards μου αρεσε πάρα πολύ.7. Η συγκατοίκηση μπορεί να είναι μια πολύ ωραια εξέλιξη όταν αγάπας και σ'αγαπάει. Νομίζω ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις να μιλάς και να ακούς.9. Χαχαχα! Συνεχίστε έτσι...Βγάζετε κάτι πολύ θετικό!
@ Discreet (5) Εμένα μου άρεσαν και τα δύο, αν και το Game of thrones περίμενα να τελειώσει η σειρά και τα είδα μαζεμένα τα επεισόδια σε μια βδομάδα, ενώ το House of Cards ανυπομονούσα να βγει το επόμενο για να δω τη συνέχεια. Μια άλλη εξαιρετική σειρά που απευθύνεται σε νοήμονες τηλεθεατές με αξιώσεις είναι το Newsroom με τον Jeff Daniels και την Emily Mortimer. Αν δεν έχει πέσει στην αντίληψη σας - σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Επειδή έχουμε πολύ κοινά γούστα, ενδιαφέρον αρκετό είχε και το "Boss" με πρωταγωνιστή τον Kelsey Grammer (γνωστός από το Frazier). Η σειρά είναι πολιτικό δράμα όπως το House of Cards, αν και αρκετά πιο μακιαβελικό. Δυστυχώς δεν θα παιχθούν άλλες σαιζόν πέρα από δύο που ήδη έχουν προβληθεί, αλλά έστω και μη τελειωμένο έχει ενδιαφέρον πώς συσχετίζονται τα ΜΜΕ, η πολιτική και πόση σημασία έχει το image making, τουλάχιστον στις ΗΠΑ (και όχι μόνο αλλά λέμε τώρα..)Επίσης, η σειρά "Veep" που είχε προταθεί και από τη Λένα στο Primetime ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, αν και πλέον ξεφεύγουμε από τη δραματική σειρά.
@nansywhoΤο ξεκίνησα το Boss, αλλά δεν με ενθουσίασε. Ίσως το αδίκησα, αλλά τον πρωταγωνιστή τον έχω συνδεδεμένο με τον χαρακτήρα του Frazier ακόμα από το Cheers (που έβλεπα φανατικά) και δεν μου κάθισε η αλλαγή σε δολοπλόκο πολιτικό. Επίσης εκείνη την εποχή ανακάλυψα και είδα σερί 4 σαιζόν από την άλλη μου αγαπημένη σειρά το Justified (που δεν έχει πολυακουστεί στην Ελλάδα, αλλά αν σου αρέσουν οι βίαιες ιστορίες με US Marchals και hillbillies στο Kentucky είναι άπαιχτο).Τώρα που το ανέφερες, ίσως του δώσω άλλη μια ευκαιρία.
Ο κουρτσιο διαβασε την αρουντατι ροι αλλα μαγευτηκε απ την αισουαρια ραι ..ο κουρτσιο εχει ξεχασει την αδεια οπλοφοριας του οπως μπαινεις στην ασφαλεια πρωτη πορτα αριστερα,στο πανω συρταρι..ο κουρτσιο βριθει απαντησεων των οποιων οι ερωτησεις θα σχηματιστουν αργοτερα κι απο προπερσι..αλλα αυτο με το νυφικο με τρομαξε τοσο που το μεσημερι θα φαω με το κρανος μου.Μην αδυνατισεις αλλο,το ν'αδυνατεις μπορω να το δεχτω ομως..ισορροπωντας αχαρα μεταξυ τραγικης βουλησης και τραγικης ανοχης.
κοντα επεσες,ειμαι 23 χρονη εγχειρισμενη τρανς, εν ενεργεια ανεργη και ιδιοκτητρια studio μασαζ, και εχω υιοθετησει τον πετρο γαιτανο και μια κοπελιτσα που παιζει σαντουρι.
Κουρτσιο ο ψυχολόγος μου λέει πως είναι πολύ πιθανό να τη βρίσκω με άντρες που δεν μου φέρονται καλά, επομένως να προτιμώ τέτοιους. Νιάου-ματάκια. Θα αφήσω το τηλέφωνο μου στο κοντρόλ για να επικοινωνήσεις μαζί μου.
12: Να πω την αλήθεια, η κοπέλα στην ερώτηση μου φαίνεται ότι ενώ δεν έχει πρόβλημα, θα πάει και θα δημιουργήσει ένα στα καλά καθούμενα. Είναι τυχερή να είναι σε μια πολύ όμορφη σχέση. Είναι ερωτευμένη με κάποιον που σέβεται και που αυτός την σέβεται επίσης και φαίνεται επίσης να την αγαπάει και παρόλα αυτά αντί να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κάθεται και κάνει σενάρια στο μυαλό της. Στο τέλος, αν δεν χαλαρώσει και αφεθεί στην καλή της τύχη, θα πείσει τον εαυτό της ότι όλα παραείναι υπέροχα για να είναι αληθινά και θα ροκανίζει έτσι τα θεμέλια της σχέσης σιγά σιγά αυτοκαταστρέφοντας την ευτυχία της.Παράλληλα ο άλλος ο καημένος δεν θα έχει πάρει τίποτε χαμπάρι και θα ζει μέσα στην καλή χαρά μέχρι να γκρεμιστεί ο κόσμος γύρω του - γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε, σε ότι αφορά τέτοια θέματα η αντίληψη του αρσενικού του είδους μας είναι στο επίπεδο του ανύπαρκτου. Για χρόνια μετά θα αναρωτιέται τι έγινε.
κλασικό παράδειγμα της γυναικείας παλαβομάρας "θελω να τρώγομαι με τα ρουχα μου γιατι ετσι θελω".Αν και σπανια διαβαζω ερωτησεις που αρχιζουν με το τα εχω μ ενα παιδι τη συγκεκριμένη τη βρήκα πολυ γλυκιά και δε μου παει καρδια να της την σπασω μιλώντας για τη φάση της απομυθοποιησης