Γεύση / Μμμ, νοστιμότατο φαίνεταιΕντάξει, δεν είναι εύκολο να μαγειρέψεις, ούτε να φωτογραφίσεις φαγητό. Μπορείς όμως να κρατήσεις τις αποτυχημένες προσπάθειες για τον εαυτό σου. Facebook Twitter Το φαγητό μου έβγαλε ακμή Λένα Φουτσιτζή 12.11.2012 | 09:05 12.11.2012 | 09:05 Facebook Twitter E-mail 7 1. Facebook Twitter Ο Κύκλωπας έχασε το μοναδικό του μάτι 2. Facebook Twitter Κι όμως, το πιάτο δεν είναι το χειρότερο αυτής της φωτογραφίας 3. Facebook Twitter Μπορείς να φας εντόσθια με τσοπ στικς; 4. Facebook Twitter Ποιός έβαλε το τσαντάκι μου μέσα στην πίτα; 5. Facebook Twitter A, νάτο 6. Facebook Twitter Να τι θα τρώμε στα αεροπλάνα όταν γίνουν πιο φτηνά τα εισιτήρια 7. Facebook Twitter Ήθελα να φάω κάτι σε γήινους τόνους 8. Facebook Twitter Τα σπαράγγια κάνουν φιλότιμη προσπάθεια να σώσουν την από κάτω κατάσταση 9. Facebook Twitter Μιαμ, κύστες σε σούπα! 10. Facebook Twitter Δεν λέγεται σούπα το βράσιμο χώματος 11. Facebook Twitter Δεν ήταν σωστό να μαγειρέψεις τον εξωγήινο, ήταν επισκέπτης 12. Facebook Twitter Ήθελα να φάω κάτι σε πορτοκαλί τόνους 13. Facebook Twitter Καλέ βγάλε τα καλά μαχαιροπίρουνα, τόσο κόπο έκανες 14. Facebook Twitter Δε θέλω να φάω, μου αρέσουν οι πολύχρωμες σάλτσες 15. Facebook Twitter Πιτούλες που έχουν βγει σε σύνταξη 16. Facebook Twitter "Ήταν κάπως απλός ο χυλός με το αλεύρι και είπα να τον στολίσω λίγο" 17. Facebook Twitter Ευχαριστώ, κάνω δίαιτα 18. Facebook Twitter Αυτό εδώ που τα λέμε είναι καλή ιδέα 19.[via] ΓεύσηTagsFood daily Facebook Twitter E-mail 7 BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ Κυριάκος Βελόπουλος: Ο τηλεπωλητής πολιτικός και το κόμμα-απορροφητήρας Δείτε περισσότερα ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας μια επιλογή από τα καλύτερα άρθρα του lifo.gr ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΕΘΝΗΝικ Πασκουάλ: Ο ηθοποιός του «How I Met Your Mother» συνελήφθη για την απόπειρα δολοφονίας της πρώην του ΤECH & SCIENCEΠρωινός καφές: Οι επιστήμονες απαντούν - Ποια είναι η καλύτερη ώρα ΔΙΕΘΝΗΕλαττωματικός αερόσακος: Η Nissan προειδοποιεί 85.000 ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων να μην τα οδηγούν επειδή υπάρχει κίνδυνος έκρηξης ΕΛΛΑΔΑΚαιρός: Έρχεται το πρώτο «μεγάλο» κύμα καύσωνα- Πόσο θα διαρκέσει ΕΛΛΑΔΑΤροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Βαν έπεσε σε σταματημένο πούλμαν στη ΛΕΑ ΔΙΕΘΝΗΓάζα: Η προβλήτα των ΗΠΑ κόστισε $320 εκατ. και διαλύθηκε από τα κύματα σε λίγες ώρες ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γεύση / Τα σπαράγγια της θάλασσας, τα πιο πολύπλοκα σε γεύση χόρτα του καλοκαιριού Οι σαλάτες του γιαλού, σπάνιες λιχουδιές που συναντάμε στο κοίλωμα ενός βράχου και μέσα στη θάλασσα.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 29.5.2024 Radio Lifo / «Πειράζει να βάλουμε αβοκάντο στη χωριάτικη;»Μπορούμε να μιλάμε για ελληνικότητα στην κουζίνα χωρίς να γινόμαστε φολκλόρ; Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη συζητά με τον πολυταξιδεμένο μάγειρα Γιώργο Βενιέρη που, μεταξύ άλλων, ερευνά την κουζίνα των «πειρατών του Αιγαίου» και εμπνέεται από το fusion.THE LIFO TEAM 26.5.2024 Living / Το καλύτερο cheesecake της Αθήνας, κορμάκια και γυαλιά βγαλμένα από τα '90sΠράγματα που είδαμε, δοκιμάσαμε και «ποθήσαμε» αυτή την εβδομάδα.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 25.5.2024 Nothing Days / Ο Pomiane, το γαλλικό φαγητό και μια αξέχαστη επίσκεψη στην ΑκρόποληΟι τέλειες πατάτες ογκρατέν από έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς φαγητού του 20ού αιώνα.M. HULOT 21.5.2024 Γεύση / Εδώ τρώμε καλά φέτος το καλοκαίριΑπό high end εστιατόρια, all day spots, «ψαγμένα» μεζεδοπωλεία και street food μέχρι επιλογές για γλυκό - παγωτό, σε μια πόλη που ξέρει πώς να τρώει καλά. Uber. Δεν κρίνει. Απλά σε πάει.ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 20.5.2024 Γεύση / «Αχ, τα φασολάκια»: Όσα ανυπομονούμε να μας ταΐσουν οι σεφΠήραμε τηλέφωνο τις αγαπημένες μας μαγείρισσες και τους μάγειρες της Αθήνας (και όχι μόνο), τους πετύχαμε στη λαϊκή, τους ρωτήσαμε τι βρήκαν ωραίο, τι ήταν μάπα και τι καλό θα μας μαγειρέψουν τους επόμενους μήνες.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 18.5.2024 Το κρασί με απλά λόγια / Μοsel: Γιατί βγαίνουν εκεί τα καλύτερα Riesling στον κόσμο;Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET «ταξιδεύει» τον Παναγιώτη Ορφανίδη σε μια από τις πιο αγαπημένες της οινοπαραγωγικές περιοχές, μοιράζεται ιστορίες από το τελευταίο της ταξίδι εκεί και εξηγεί με απλά λόγια τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.THE LIFO TEAM 15.5.2024 Γεύση / Γαμοπίλαφο με yuzu, mushroom melt και μπέργκερ με μαγιονέζα τηγανητού αυγού στο Athens Street Food FestivalΟ θεσμός που σύστησε στους Αθηναίους ποιοτικό φαγητό του δρόμου από όλο τον κόσμο επέστρεψε φέτος με νέες αποκλειστικότητες και μισελενάτους σεφ.ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 14.5.2024 Γεύση / Στα Καλά Καθούμενα: Τίμια ελληνική κουζίνα και κρασί που ρέει άφθονο απ’ το βαρέλιΈνα κουτούκι στο Κερατσίνι με παραδοσιακά πιάτα και αυθεντικές γεύσεις. Μια οικογενειακή επιχείρηση που μετρά 3 δεκαετίες, και συνεχίζει.ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ 8.5.2024 Γεύση / Το γεμιστό κατσίκι, η ατόφια γεύση του Πάσχα στο Αιγαίο«Βυζάντι» το λένε στην Κάρπαθο και «πατούδο» στη Νάξο, «λαμπριάτη» στην Άνδρο που το παραγεμίζουν με χόρτα, τυριά και τριάντα τρία αυγά –όσα και τα χρόνια του αναστημένου Χριστού.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 4.5.2024 Γεύση / Πέντε κρασιά κι ένα τσίπουρο για να τσουγκρίσουμε το ΠάσχαΠέντε επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα και ένα τσίπουρο από τα Βαρδούσια για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος στο πασχαλινό τραπέζι.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ 3.5.2024 Γεύση / Οι άγριες αγκινάρες της άνοιξης Πώς επιλέγουμε τις φρέσκιες, πώς τις μαγειρεύουμε, πώς θα τις διατηρήσουμε για καιρό. Μια Παριανή μας στέλνει tips και συνταγές. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 2.5.2024 Γεύση / Rio: Για πολίτικο τσουρέκι και άπαιχτα μπαμπαδάκια στο Παλαιό Φάληρο Ένα ζαχαροπλαστείο που άνοιξε πριν από σαράντα και κάτι χρόνια προσφέρει μέχρι σήμερα γλυκές και αλμυρές γεύσεις που χάνονται. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 1.5.2024 Nothing Days / Το λούπινο που άλλαξε το τοπίο της Ισλανδίας και σχεδόν εξαφανίστηκε από τα χωράφια της Μεσσηνίας Το όσπριο που οι Νοτιοαμερικανοί κάνουν vegan σεβίτσε και έθρεψε γενιές Ελλήνων έχει βγει πια από τη διατροφή μας. Οι πεδιάδες της Ισλανδίας γίνονται ένα απέραντο μοβ από αυτό, είναι η μόνη χώρα που το έχει σε αφθονία και δεν το τρώει.M. HULOT 1.5.2024 Γεύση / Φτιάχνοντας παραδοσιακή γαρδούμπα και κοκορέτσι με έναν έμπειρο κρεοπώλη των ΕξαρχείωνΟ Γιάννης και η Γωγώ Μαρόλη από το κρεοπωλείο «Ο Γιάννης» μάς δείχνουν βήμα-βήμα τον τρόποΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 30.4.2024 Γεύση / Η αναβίωση της Παλιάς Αγοράς της ΕρμούποληςΟ εξωτερικός χώρος του Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης μετατράπηκε σε ένα «σκηνικό θεάτρου», όπου οι σημερινοί επαγγελματίες της αγοράς και της γαστρονομίας αναπαρήγαγαν την αγορά των προγόνων τους.ΜΙΝΑ ΚΑΚΑΝΙΑ 30.4.2024 Το κρασί με απλά λόγια / Νάουσα: Ένα ταξίδι στην πόλη του ΞινόμαυρουH Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης σε μια πρώτη γνωριμία με μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές ζώνες της χώρας μας.THE LIFO TEAM 28.4.2024 Γεύση / Τα πασχαλινά και τυρένια γλυκά της ΠάρουΤρεις Παριανές μπήκαν στην κουζίνα και μας ετοίμασαν παραδοσιακά γλυκά με μυζήθρα που κρατούν ακόμα τα σκήπτρα στα τραπέζια του νησιού, μας έδωσαν τις συνταγές για τα ραφιόλια, τα μελιτίνια και μια γλυκιά μυζηθρόπιτα.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 28.4.2024 Living / Τα καλύτερα ταρτάκια του κέντρου, τα πιο όμορφα χρωματιστά ποτήριαΗ ομάδα της LiFO επιλέγει τα καλύτερα πράγματα που είδε, δοκίμασε και «πόθησε» αυτή την εβδομάδα.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ & ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 27.4.2024 Γεύση / Τα καλύτερα σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας Το καθιερωμένο πασχαλινό αφιέρωμα της LiFO επιστρέφει. Οι κορυφαίοι ζαχαροπλάστες της Αθήνας φτιάχνουν αυγά που ντρεπόμαστε να σπάσουμε, αν και ο ένας από αυτούς σκέφτηκε ήδη να το προσφέρει σπασμένο.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 25.4.2024 σχόλια Συνδεθείτε για να σχολιάσετε 7 σχόλια Ταξινόμηση: ΠαλαιότεραΠρόσφαταΠιο ενδιαφέρονταApply Anathtathia 10.6.2015 | 01:59Πιτούλες που έχουν βγει σε σύνταξη αχαχαχαχαχαχαχα darlin 2.3.2013 | 04:15κατι τέτοια τρώμε στη λέσχη!!! igar 13.11.2012 | 06:09.... μα να μαγειρέψεις τον εξωγήινο ...??!!! mariannaki@lifo 12.11.2012 | 02:47Μπράβο ρε συ, Δευτέρα σήμερα και έλεγα ότι χρειάζομαι μια καλή αφορμή για να αποτοξινωθώ από την μασαμπούκα του Σ/Κ :-) Bless the Bees 12.11.2012 | 01:29κι ειχα μια πεινα! Nandja 12.11.2012 | 12:36Πεθαίνω με τις ατάκες..!!! Click 12.11.2012 | 11:01χαχαχαχαχαχαχ εχω πεθάνει ειδικά ε τους γήινους τόνους
ΔΙΕΘΝΗΝικ Πασκουάλ: Ο ηθοποιός του «How I Met Your Mother» συνελήφθη για την απόπειρα δολοφονίας της πρώην του
ΔΙΕΘΝΗΕλαττωματικός αερόσακος: Η Nissan προειδοποιεί 85.000 ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων να μην τα οδηγούν επειδή υπάρχει κίνδυνος έκρηξης
Γεύση / Τα σπαράγγια της θάλασσας, τα πιο πολύπλοκα σε γεύση χόρτα του καλοκαιριού Οι σαλάτες του γιαλού, σπάνιες λιχουδιές που συναντάμε στο κοίλωμα ενός βράχου και μέσα στη θάλασσα.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 29.5.2024
Radio Lifo / «Πειράζει να βάλουμε αβοκάντο στη χωριάτικη;»Μπορούμε να μιλάμε για ελληνικότητα στην κουζίνα χωρίς να γινόμαστε φολκλόρ; Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη συζητά με τον πολυταξιδεμένο μάγειρα Γιώργο Βενιέρη που, μεταξύ άλλων, ερευνά την κουζίνα των «πειρατών του Αιγαίου» και εμπνέεται από το fusion.THE LIFO TEAM 26.5.2024
Living / Το καλύτερο cheesecake της Αθήνας, κορμάκια και γυαλιά βγαλμένα από τα '90sΠράγματα που είδαμε, δοκιμάσαμε και «ποθήσαμε» αυτή την εβδομάδα.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 25.5.2024
Nothing Days / Ο Pomiane, το γαλλικό φαγητό και μια αξέχαστη επίσκεψη στην ΑκρόποληΟι τέλειες πατάτες ογκρατέν από έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς φαγητού του 20ού αιώνα.M. HULOT 21.5.2024
Γεύση / Εδώ τρώμε καλά φέτος το καλοκαίριΑπό high end εστιατόρια, all day spots, «ψαγμένα» μεζεδοπωλεία και street food μέχρι επιλογές για γλυκό - παγωτό, σε μια πόλη που ξέρει πώς να τρώει καλά. Uber. Δεν κρίνει. Απλά σε πάει.ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 20.5.2024
Γεύση / «Αχ, τα φασολάκια»: Όσα ανυπομονούμε να μας ταΐσουν οι σεφΠήραμε τηλέφωνο τις αγαπημένες μας μαγείρισσες και τους μάγειρες της Αθήνας (και όχι μόνο), τους πετύχαμε στη λαϊκή, τους ρωτήσαμε τι βρήκαν ωραίο, τι ήταν μάπα και τι καλό θα μας μαγειρέψουν τους επόμενους μήνες.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 18.5.2024
Το κρασί με απλά λόγια / Μοsel: Γιατί βγαίνουν εκεί τα καλύτερα Riesling στον κόσμο;Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET «ταξιδεύει» τον Παναγιώτη Ορφανίδη σε μια από τις πιο αγαπημένες της οινοπαραγωγικές περιοχές, μοιράζεται ιστορίες από το τελευταίο της ταξίδι εκεί και εξηγεί με απλά λόγια τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.THE LIFO TEAM 15.5.2024
Γεύση / Γαμοπίλαφο με yuzu, mushroom melt και μπέργκερ με μαγιονέζα τηγανητού αυγού στο Athens Street Food FestivalΟ θεσμός που σύστησε στους Αθηναίους ποιοτικό φαγητό του δρόμου από όλο τον κόσμο επέστρεψε φέτος με νέες αποκλειστικότητες και μισελενάτους σεφ.ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 14.5.2024
Γεύση / Στα Καλά Καθούμενα: Τίμια ελληνική κουζίνα και κρασί που ρέει άφθονο απ’ το βαρέλιΈνα κουτούκι στο Κερατσίνι με παραδοσιακά πιάτα και αυθεντικές γεύσεις. Μια οικογενειακή επιχείρηση που μετρά 3 δεκαετίες, και συνεχίζει.ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ 8.5.2024
Γεύση / Το γεμιστό κατσίκι, η ατόφια γεύση του Πάσχα στο Αιγαίο«Βυζάντι» το λένε στην Κάρπαθο και «πατούδο» στη Νάξο, «λαμπριάτη» στην Άνδρο που το παραγεμίζουν με χόρτα, τυριά και τριάντα τρία αυγά –όσα και τα χρόνια του αναστημένου Χριστού.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 4.5.2024
Γεύση / Πέντε κρασιά κι ένα τσίπουρο για να τσουγκρίσουμε το ΠάσχαΠέντε επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα και ένα τσίπουρο από τα Βαρδούσια για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος στο πασχαλινό τραπέζι.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ 3.5.2024
Γεύση / Οι άγριες αγκινάρες της άνοιξης Πώς επιλέγουμε τις φρέσκιες, πώς τις μαγειρεύουμε, πώς θα τις διατηρήσουμε για καιρό. Μια Παριανή μας στέλνει tips και συνταγές. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 2.5.2024
Γεύση / Rio: Για πολίτικο τσουρέκι και άπαιχτα μπαμπαδάκια στο Παλαιό Φάληρο Ένα ζαχαροπλαστείο που άνοιξε πριν από σαράντα και κάτι χρόνια προσφέρει μέχρι σήμερα γλυκές και αλμυρές γεύσεις που χάνονται. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 1.5.2024
Nothing Days / Το λούπινο που άλλαξε το τοπίο της Ισλανδίας και σχεδόν εξαφανίστηκε από τα χωράφια της Μεσσηνίας Το όσπριο που οι Νοτιοαμερικανοί κάνουν vegan σεβίτσε και έθρεψε γενιές Ελλήνων έχει βγει πια από τη διατροφή μας. Οι πεδιάδες της Ισλανδίας γίνονται ένα απέραντο μοβ από αυτό, είναι η μόνη χώρα που το έχει σε αφθονία και δεν το τρώει.M. HULOT 1.5.2024
Γεύση / Φτιάχνοντας παραδοσιακή γαρδούμπα και κοκορέτσι με έναν έμπειρο κρεοπώλη των ΕξαρχείωνΟ Γιάννης και η Γωγώ Μαρόλη από το κρεοπωλείο «Ο Γιάννης» μάς δείχνουν βήμα-βήμα τον τρόποΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 30.4.2024
Γεύση / Η αναβίωση της Παλιάς Αγοράς της ΕρμούποληςΟ εξωτερικός χώρος του Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης μετατράπηκε σε ένα «σκηνικό θεάτρου», όπου οι σημερινοί επαγγελματίες της αγοράς και της γαστρονομίας αναπαρήγαγαν την αγορά των προγόνων τους.ΜΙΝΑ ΚΑΚΑΝΙΑ 30.4.2024
Το κρασί με απλά λόγια / Νάουσα: Ένα ταξίδι στην πόλη του ΞινόμαυρουH Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης σε μια πρώτη γνωριμία με μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές ζώνες της χώρας μας.THE LIFO TEAM 28.4.2024
Γεύση / Τα πασχαλινά και τυρένια γλυκά της ΠάρουΤρεις Παριανές μπήκαν στην κουζίνα και μας ετοίμασαν παραδοσιακά γλυκά με μυζήθρα που κρατούν ακόμα τα σκήπτρα στα τραπέζια του νησιού, μας έδωσαν τις συνταγές για τα ραφιόλια, τα μελιτίνια και μια γλυκιά μυζηθρόπιτα.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 28.4.2024
Living / Τα καλύτερα ταρτάκια του κέντρου, τα πιο όμορφα χρωματιστά ποτήριαΗ ομάδα της LiFO επιλέγει τα καλύτερα πράγματα που είδε, δοκίμασε και «πόθησε» αυτή την εβδομάδα.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ & ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 27.4.2024
Γεύση / Τα καλύτερα σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας Το καθιερωμένο πασχαλινό αφιέρωμα της LiFO επιστρέφει. Οι κορυφαίοι ζαχαροπλάστες της Αθήνας φτιάχνουν αυγά που ντρεπόμαστε να σπάσουμε, αν και ο ένας από αυτούς σκέφτηκε ήδη να το προσφέρει σπασμένο.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 25.4.2024
mariannaki@lifo 12.11.2012 | 02:47Μπράβο ρε συ, Δευτέρα σήμερα και έλεγα ότι χρειάζομαι μια καλή αφορμή για να αποτοξινωθώ από την μασαμπούκα του Σ/Κ :-)
σχόλια