ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2023 | 15:05

Προσπαθώ να βρω τα πατήματα μου!

Αλλά.... Ναι το παραδέχομαι είμαι εντελώς διαφορετικός απο το 99,9% των ανθρώπων. Περίεργος, ίσως ξινός, ίσως υπερόπτης, ίσως μονότονος ίσως, ίσως, ίσως. Έχω ξεκόψει απο σχεδόν όλους τους φίλους μου, δεν τους άντεχα πλέον, ειδικά μετά τον κοβιντ ήρθαν τα πάνω κάτω, δεν μπορούσα άλλο να ακούω την γκρίνια τους και τις απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας τους. Έπειτα είμαι εκ γενετής διαφορετικός μιας και γεννήθηκα γκέι και εκ φύσεως θεωρώ προσωπικα δεν ταιριάζω ούτε με άντρες ούτε με γυναίκες, οι άντρες όλη την ώρα συζητάνε για ποδόσφαιρο και μηχανές ενω οι γυναίκες για τα δικά τους όπου μου φαίνονται και τα 2 απίστευτα βαρετά και αδιάφορα! Θέλω να βρω καινούργιους φίλους και ναι, υπάρχουν άνθρωποι που είναι και αυτοί μόνοι αλλά κάτι μου λέει πως θα προτιμήσουν την μοναξιά τους απο το να κάνουν εμένα φίλο, όπως και εγώ προτίμησα την μοναξιά μου απο το να κάνω παρέα τους πρώην φίλους μου. Η φιλία απαιτεί αφοσίωση και πάμπολλες ώρες μέχρι να πεις κάποιον φίλο και η αλήθεια δεν έχω καμία όρεξη να αφιερώσω τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο και αν πετύχει... Θα μου πεις ναι αλλά τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο αλλά η αλήθεια έχω κουραστεί και βαρεθεί, απλά!
7
 
 
 
 
σχόλια

Οι περισσότεροι είναι ξινοι,οπότε αν το εννοείς δεν διαφέρεις και πολύ. Απλά πιστεύω πως δεν ταιριαζατε με τις παλιές σου παρέες. Όταν βρεις φίλους που να σου ταιριάζουν δεν θα νιώθεις ούτε ξινός, ούτε περίεργος για κανένα λόγο.

Γεια σου! Μπορώ να σου πω ότι σε καταλαβαίνω και σε νιώθω απόλυτα, γιατί είμαι σε μια τέτοια κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Όντας γκέι κι εγώ, αναγκάστηκα από πολύ μικρός να απομονωθώ για να αποφύγω τον πόνο -κυρίως ψυχικό, ψυχολογικό- που μου προκαλούσαν λόγω της διαφορετικότητάς μου οι άλλοι. Στα εφηβικά μου χρόνια βέβαια βρέθηκα σε έναν μικρό κύκλο φίλων και ένιωσα κάπως καλύτερα, αλλά συνειδητοποίησα γρήγορα ότι ούτε αυτοί με καταλαβαίνουν πραγματικά κι έτσι σταδιακά επέλεξα την απομόνωση και τη μοναξιά. Από το 2017 έως σήμερα είμαι έτσι. Συναναστρέφομαι με τον κόσμο για τα τυπικά, αλλά είμαι μόνος μου. Μερικές φορές είναι δύσκολο, αλλά θεωρώ πως έτσι προστατεύω τον εαυτό μου. Μακάρι να βρω κάποια στιγμή έναν άνθρωπο που θα με καταλαβαίνει και θα με θέλει γι' αυτό που είμαι. Αν και πιστεύω πως όλα αυτά οφείλονται στη διαφορετικότητα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσοι αγώνες κι αν γίνουν, όση πρόοδος κι αν επέλθει, εμείς οι "διαφορετικοί" θα είμαστε ένα ανάθεμα. Δυστυχώς! Τεσπα... Να προσέχεις τον εαυτό σου! Σου εύχομαι τα καλύτερα και χαρούμενες γιορτές να έχεις!!

Ναι τα ίδια σκέφτομαι και περνάω και γω, σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να επιδιώξω παρέες γκέι ατόμων μπας και συνεννοούμαστε καλύτερα αλλά κάτι μου λέει πως το ίδιο θα καταλήξω στο τέλος μιας και οι γκέι δεν ειναι διαφορετικοί απο τους υπόλοιπους. Αππ την άλλη βλέπω κάποιους ελάχιστους γκέι ζευγαρωμενους και επιτυχημένους κ εγώ λέω γιατί όχι! Τόσο χάλια είναι η ζωή μου πού δεν θέλει να μπει κανείς!; μάλλον και αποσο βλέπω και αυτοί είναι εξαίρεση

Οι ανθρωποι ειμαστε τοσο ιδιοι μα και τοσο διαφορετικοι τελικα... Οταν θα εστιασεις σε σενα και θα σε γνωρισεις καλυτερα, πιστεψε με θα ελκυεις ανθρωπους που θα μπορειτε να επικοινωνειτε ουσιαστικα

Δεν συζητάνε όλοι οι άνθρωποι τα θέματα που λες ανάλογα με το φύλο τους πάντως.
Κατανοώ πως έχεις μπουχτίσει και όντως συμφωνώ πως η φιλία απαιτεί αφοσίωση όπως γράφεις. Και χρόνο. Και διάθεση να ακούς τον άλλον άνθρωπο.
Αρκετοί άνθρωποι θεωρούν πως έχουν φίλους επειδή βρίσκουν άτομα που τα φορτώνουν με τα προβλήματά τους, μιλούν ασταμάτητα, δε ρωτάνε ούτε ένα ''εσύ τι κάνεις;'', ξεσπάνε την ένταση της ημέρας στην παρέα τους με εγωκεντρισμό κι έτσι θεωρούν πως έχουν φίλους ενώ στην ουσία έχουν καλούς και υπομονετικούς ωτακουστές.
Σου εύχομαι πάντως να βρεις άτομα που να σε κατανοούν και να τους κατανοείς και να υπάρξει σύνδεση μεταξύ σας γιατί είναι σκληρή η μοναξιά.
Πολλοί θεωρούν πως δεν τρέχει και κάτι, έλα μωρέ μοναξιά, σιγά, δεν έγινε και τίποτα αλλά στην ουσία μοναξιά είναι πολλά περισσότερα πράγματα απ' όσα οι άλλοι νομίζουν πως είναι.
Είναι ας πούμε το να περνάει κάποιος άνθρωπος μόνος τις γιορτές (όπως τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε ένα μήνα). Ξέρεις τι είναι ας πούμε μόνος τις γιορτές επί δεκαπέντε συναπτά έτη;
Ή μοναξιά είναι και το κανένα χάδι, κανένα φιλί, καμία αγκαλιά, κανένα γλυκό βλέμμα, καμία ανταλλαγή καλών λόγων και βλεμμάτων επί έτη.
Ή έστω ελάχιστα πράγματα από αυτά και σίγουρα όχι σε επίπεδο καθημερινότητας.
Εύχομαι πάντως να έχεις συγγενείς που να τα πηγαίνετε καλά ή τέλος πάντων έστω κι ένα άτομο που να σε δένει κάτι μαζί του.
Ή να έχεις ταλέντο κι ευκαιρίες στο χτίσιμο εφήμερων σχέσεων, κάτι είναι κι αυτό.
Όπως και να έχει υγεία και να περνάς καλά.

Σε νιώθω, κεγώ βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση, χωρίς να είμαι γκέι, απλά μόνος.. δυστυχώς η μοναξιά προυποθέτει λίγη αδιαφορία εκ μέρους σου, αν το βλέπεις ως κάτι αρνητικό, είναι πηγή μιζέριας και κακών σκέψεων, αλλά υπάρχουν εκατομμύρια (κυριολεκτικά) άνθρωποι εκεί έξω σαν εμάς και (θέλω να πιστεύω δηλαδή) στην εποχή μας είναι πολύ εύκολο να έρθεις σε επικοινωνία με ανθρώπους ίδιους με σένα.. εμένα αυτό που με χαλάει να το πω, δεν είναι τόσο η μοναξιά αλλά αυτή η θαλπωρή που συνήθως έρχεται μαζί με τα Χριστούγεννα (είτε πιστεύεις είτε όχι) και είστε όλοι μαζί, συγγενείς, φίλοι, κτλπ, και υπάρχει μία όμορφη ζεστασιά και υπάρχει αυτός ο συνεχόμενος θόρυβος στο background από τις συζητήσεις, κάτι που γεμίζει την σιωπή όταν θα φύγουν οι καλεσμένοι.. μακάρι να μην υπήρχε αυτή η αντίθεση, τόσο έντονη, πριν και μετά τα Χριστούγεννα, θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά πιστεύω..