Το Chico είναι ο νέος μας φίλος που γνωρίσαμε τον περασμένο Σεπτέμβρη στο 92 της Βεΐκου και αγαπήσαμε για την cozy ατμόσφαιρα, τα friendly vibes και το σύγχρονο ζωντανό του design. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις τις γεύσεις που σε περιμένουν από το πρωί για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σου, τότε καταλαβαίνεις γιατί αυτό το new age bistro κέρδισε τις εντυπώσεις και παραμένει αγαπημένο σημείο συνάντησης. 

 

Η ομάδα του Chico διαθέτει αληθινό πάθος για τον ποιοτικό καφέ που συνοδεύεται από λαχταριστά αλμυρά και γλυκά snacks ώστε να τον απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο. Εκείνο όμως που ξέρει να κάνει πολύ καλά αυτό το team είναι τα πολύχρωμα κοκτέιλ που σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις με το μότο «Don’t forget the Chico Cocktail Night». Μια signature λίστα που συνοδεύει τις βόλτες στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, ιδανική για τα ζεστά απογεύματα και τα καλοκαιρινά βράδια.

 

Η Chico Margarita πρωταγωνιστεί και όχι άδικα, αφού θα λατρέψεις αυτή την ιδιαίτερη εκδοχή με μείξη από Cazadores tequila, agave blend και λάιμ, αλλά και το Not a Collada με Bacardi Anejo, avocado, μπανάνα, καρύδα και bitters. Όλα τα κοκτέιλ είναι φτιαγμένα με premium υλικά και εμπνευσμένες παρασκευές για να σου προσφέρουν μια ultimate drinking experience.

 

Chico

 

Στα coming soon θα βρεις νόστιμες bar food επιλογές, κατάλληλες να συντροφεύουν ένα early drink ή το βραδινό σου κοκτέιλ, όπως street burgers, hot dog, tacos ή προσεγμένα πλατό με τυριά και αλλαντικά. 

 

Ο χώρος με τα funky vibes και τους χαμογελαστούς ανθρώπους είναι το place to be για να ξεφύγεις από την καθημερινή ρουτίνα, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή σε μία από τις πιο όμορφες γειτονιές της Αθήνας. 

 

Βεΐκου 92, 21 0924 2258 

www.chicoathens.com 

Facebook: Chico.Athens

Instagram: chico.athens

Οδηγός Γεύσης