ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ρομπίνιο: Στη φυλακή ο ποδοσφαιριστής για ομαδικό βιασμό

Ρομπίνιο: Στη φυλακή ο ποδοσφαιριστής για ομαδικό βιασμό Facebook Twitter
Ρομπίνιο, φωτ.: ΕΡΑ
0

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρομπίνιο,  καταδικάστηκε σε ποινή εννέα ετών για βιασμό που είχε διαπράξει στην Ιταλία. 

Ο πρώην επιθετικός Ρομπίνιο συνελήφθη στη Βραζιλία διότι δικαστήριο αποφάσισε ότι ο ποδοσφαιριστής έπρεπε να πάει στην φυλακή για να εκτίσει ποινή εννέα ετών για βιασμό. 

Ο Ρομπίνιο τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη καθώς οι δικηγόροι του δεν κατόρθωσαν να καθυστερήσουν τη φυλάκιση του για τον βιασμό που διέπραξε στην Ιταλία το 2013, όσο ήταν παίχτης της Μίλαν. 

Η πρώτη καταδίκη του Ρόμπσον ντε Σόουζα, όπως είναι το πλήρες όνομα του ποδοσφαιριστή, είχε γίνει το 2017 όπου ιταλικό δικαστήριο είχε κρίνει ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν ένοχος για τον ομαδικό βιασμό γυναίκας. Το έγκλημα, το οποίο είχε γίνει σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, επιβεβαιώθηκε και το 2020 από το Εφετείο και στη συνέχεια από το Ανώτατο Δικαστήριο το 2022. 

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα, ο Ρομπίνιο θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και μετά αναμένεται να μεταφερθεί σε μία από τις 100 φυλακές του Σάο Πάολο. Πληροφορίες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, θεωρούν ότι ο Ρομπίνιο μπορεί να καταλήξει στις φυλακές της πόλης Τρεμεμπέ η οποία έχει φιλοξενήσει πολλούς «διάσημους» κατάδικους. 

Με πληροφορίες από BBC 

 
Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ